Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

Στο Θέατρο του Νέου Κόσμου

Leave a Comment
Νέες παραγωγές, επαναλήψεις, συμπαραγωγές, θέατρο αλληλεγγύης, θέατρο για παιδιά και εφήβους, περιλαμβάνει ο προγραμματισμός του Θεάτρου του Νεόυ Κόσμου για την περίοδο 2014-2015.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

26 έως 30 Σεπτεμβρίου 2014
"Tarantella Rituale [Spacio Seme]". Ερμηνεύουν: Gianni Bruschi, Eleonora Ciampelli, Leonardo Lambruschini, Lourdes McGehee, Sam McGehee, Melanie Neu, Ρένια Πουρνάρα, Caterina Testi, με την συμμετοχή της Ashai Lombardo Arop.
Μια παράσταση εμπνευσμένη από τα αρχαία Μυστήρια της Μεσογείου. Μια έρευνα βασισμένη σε εργαστήρια και παραστάσεις στην Ιταλία και στις χώρες της Λεκάνης της Μεσογείου.
Θέατρο, χορός, μουσική, αρχέγονες ιταλικές μελωδίες, λαϊκή παράδοση και μύθος. Μια ονειρική δίνη λέξεων και ρυθμών ασυγκράτητων, που μας συνοδεύουν σε μια περιήγηση στη Μεσόγειο, βοηθώντας μας να ανακαλύψουμε τους μύθους της, τις παραδόσεις και τους πιο παλιούς της θρύλους. Μια έρευνα στις πιο βαθιές μας ρίζες.

4 Οκτωβρίου έως 28 Δεκεμβρίου 2014
"Αστερισμοί" του Νικ Πέιν, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, με τη Στεφανία Γουλιώτη και τον Μάκη Παπαδημητρίου. (2ος χρόνος)
Η Μάριαν και ο Ρόλαντ. Εκείνη θεωρητική φυσικός κι εκείνος μελισσοκόμος, συναντιούνται σ' ένα φιλικό σπίτι κι έτσι αρχίζει η ερωτική τους ιστορία. Ή τουλάχιστον μια από τις πολλές πιθανότητες αυτής της ιστορίας. Γιατί σύμφωνα με την κβαντική θεωρία, που μελετάει η Μάριαν, στο κβαντικό πολυσύμπαν, κάθε επιλογή που έχεις κάνει, κάθε απόφαση που έχεις πάρει ή δεν έχεις πάρει στη ζωή σου, όλα αυτά συνυπάρχουν σ' ένα αφάνταστα πολύπλοκο σύστημα από παράλληλα σύμπαντα.

8 Οκτωβρίου έως 28 Δεκεμβρίου 2014
"Αβελάρδος και Ελοΐζα", σε κείμενο και σκηνοθεσία Γιάννη Καλαβριανού, από την Εταιρεία Θεάτρου Sforaris. Παίζουν: Γιώργος Γλάστρας, Ελένη Κοκκίδου, Χριστίνα Μαξούρη.
Στο Παρίσι του 12ου αιώνα, ο θεολόγος και φιλόσοφος Πέτρος Αβελάρδος και η μαθήτριά του Ελοΐζα Φυλμπέρ ερωτεύθηκαν, αψήφησαν μια ολόκληρη κοινωνία, σκανδάλισαν την Εκκλησία και πλήρωσαν για όλη τους τη ζωή το τίμημα ενός έρωτα που δεν χώρεσε στον καιρό του. Μετά την πρώτη εκδοχή μεγάλης κλίμακας στο Φεστιβάλ Αθηνών, οι συντελεστές της παράστασης ξαναγράφουν το κείμενο της αληθινής ιστορίας, αλλάζουν τον τόπο και τον χρόνο και παρουσιάζουν τη δεύτερη εκδοχή μιας από τις δυνατότερες ιστορίες αγάπης.

13 Οκτωβρίου έως 25 Νοεμβρίου 2014
"Εσωτερικό" του Μωρίς Μαίτερλινκ, από την Ομάδα ΑΤΟΝΑλ, σε σκηνοθεσία Σοφίας Μαραθάκη. Παίζουν: Νέστωρ Κοψιδάς, Εύα Νικηφόρου, Αλεξάνδρα Ντεληθέου, Κωνσταντίνος Παπαθεοδώρου, Φωτεινή Παπαχριστοπούλου, Σωτήρης Τσακομίδης.
Τι είναι το Εσωτερικό; Τι είναι αυτό το τόσο σημαντικό που διαδραματίζεται μέσα ώστε να μας παρασύρει σε μια σιωπηλή αλλά γεμάτη αγωνία παρατήρηση; Με ένα παιχνίδι διπλής θέασης όπου τόσο το κοινό όσο και τα πρόσωπα του έργου μοιάζει να βρίσκονται τοποθετημένα πίσω από μια κλειδαρότρυπα, ο Μαίτερλινκ επιχειρεί να τοποθετήσει με τη σειρά του τον άνθρωπο απέναντι στο αναπόφευκτο και μη αναστρέψιμο γεγονός του θανάτου.

1 Δεκεμβρίου 2014 έως 7 Απριλίου 2015
"Loot-Τα λάφυρα" του Τζο Όρτον, σε σκηνοθεσία Μάκη Παπαδημητρίου.
Παίζουν: Γιώργος Μακρής, Κατερίνα Λυπηρίδου, Δημήτρης Πασσάς, Όμηρος Πουλάκης, Γιάννος Περλέγκας.
Ο Χαλ και ο Ντένις ληστεύουν μια τράπεζα και κρύβουν τα χρήματα στο φέρετρο της μητέρας του Χαλ που μόλις έχει πεθάνει. Μια μυστήρια νοσοκόμα παρηγορεί τον πατέρα του Χαλ, που κλαίει πάνω από το φέρετρο τη νεκρή του γυναίκα. Και τότε χτυπάει το κουδούνι... Είναι ένας επιθεωρητής της Σκότλαντ Γιαρντ, που ψάχνει για τους δράστες μεταμφιεσμένος σε... υπάλληλο της εταιρίας υδάτων!

3 Ιανουαρίου έως 5 Απριλίου 2015
"Παράσιτα" της Βίβιεν Φράντσμαν, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, με την Κόρα Καρβούνη και την Ιωάννα Κολλιοπούλου.
H Πινκ αγαπάει τη Ρόλλυ και η Ρόλλυ αγαπάει την Πινκ. Είναι αδελφές, που μοιράζονται το ίδιο τραυματικό παρελθόν και το ίδιο ζοφερό παρόν: κακοποίηση, φτώχεια, φυλακή, ναρκωτικά. Η μία θέλει να ξεφύγει. Η άλλη δεν την αφήνει, την χρειάζεται κοντά της. Αλλά πώς μπορείς να σταθείς στα πόδια σου κουβαλώντας το ασήκωτο βάρος της ύπαρξης ενός δικού σου ανθρώπου;

Μετά το Πάσχα...
15 Απριλίου έως 31 Μαΐου 2015
"Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα" του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα, από την ομάδα "Η Ρόζμαρι στην κορυφή των λόφων", σε σκηνοθεσία Γιάννη Τσορτέκη.
18 Απριλίου έως 31 Μαΐου 2015
"Ταρτούφος" του Μολιέρου, από την ομάδα θεάτρου 'This Famous Tiny Circus theatre group", σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μάρκελλου. Παίζουν: Κωνσταντίνος Δαλαμάγκας, Μάριος Παναγιώτου, Ελένη Στεργίου, Γιάννης Τσουρουνάκης, Δέσποινα Φούντα, Ράνια Φουρλάνου, Βασίλης Ψυλλάς.
20 Απριλίου έως 2 Ιουνίου 2015
"Η τραγική ιστορία του Άμλετ, πρίγκιπα της Δανίας" του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, από την ομάδα "teatro ma non troppo", σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Κατσώλη. Παίζουν: Παναγιώτης Κατσώλης, Χρήστος Κοντογεώργης, Φοίβος Ροιμένας, Θοδωρής Σκυφτούλης, Γιωργής Τσουρής.

ΚΑΤΩ ΧΩΡΟΣ

1 Οκτωβρίου 2014 έως 11 Ιανουαρίου 2015
"Ο έφορος και οι κόρες" της Μαρίας Τρανού σε σκηνοθεσία Κλεώνης Φλέσσα. Παίζουν: Ιζαμπέλα Κυριαζή, Σοφία Μανώλη, Κώστας Σιλβέστρος, Βασίλης Τσιγκριστάρης
"Ο έφορος και οι κόρες" είναι μια έμμετρη σουρεαλιστική κωμωδία για την κρίση και την επίδραση της στους απλούς ανθρώπους. Ένας φοροεισπράκτορας με αποστολή να συλλέξει την παραμικρή σταγόνα ΦΠΑ που θα βρεθεί στο δρόμο του, εξοπλισμένος με όλο το κουράγιο που του δίνει το αξίωμά του, συναντά δυο αδερφές με ένα αδήλωτο στην εφορία μωρό, που καταφέρνουν μετά από περιπέτειες να επιζήσουν στη φύση.

6 Οκτωβρίου 2014 έως 11 Ιανουαρίου 2015
"Ματωμένος γάμος" του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα σε σκηνοθεσία Βασίλη Ανδρέου, από τη θεατρική ομάδα "Αίολος". Παίζουν: Χριστίνα Κοροβίλα, Κώστας Κουνέλλας, Γιώργος Μακρής, Φαίδρα Παπανικολάου, Νατάσα Σφενδυλάκη, Σίσσυ Τουμάση, Ντίνος Φλώρος, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος
Ο "Ματωμένος γάμος" είναι ένα έργο που στο άκουσμα του τίτλου και μόνο κάτι μέσα μας ξυπνά. Αυτή η ιστορία, βασισμένη σε πραγματικό γεγονός, είναι πια κλασική γιατί έχει έρωτα και θάνατο. Ο γάμος αυτός, πέρα από τους νεόνυμφους και τους γονείς, έχει προσκεκλημένους τον αντεραστή με την οικογένειά του. Στον ουρανό απρόσκλητο το φεγγάρι, που ρίχνει φως στα ανείπωτα. Όλα είναι πια στο έλεος της αγάπης και του πάθους. Η στιγμή για το μεγάλο ναι ή το μεγάλο όχι.

11 Οκτωβρίου έως 9 Νοεμβρίου 2014
"Ο Μουνής" της Λένας Κιτσοπούλου, σε σκηνοθεσία Παντελή Δεντάκη, από την ομάδα 4Frontal. Παίζουν: Σταύρος Γιαννουλάδης, Θανάσης Ζερίτης, Ελένη Κουτσιούμπα, Νεφέλη Μαϊστράλη, Αριστέα Σταφυλαράκη.
Ένα υπέροχο χωριό της ελληνικής επαρχίας κάπου στην δεκαετία της Αλλαγής, ένα παρ' ολίγον φονικό του Αργύρη του κοντοκουρεμένου, ένας βιαστικός γάμος του Κωστή του ανάπηρου με την Κωλαθηνά, μια τελετή ενηλικίωσης του μικρού Λαζάρ του γιου του Μπερδούλια, ένα αυτί απλωμένο στο σκοινί της μπουγάδας της Παντζάραινας και η μεγάλη απόφαση της τσαχπίνας της Ανθής συνθέτουν το σκηνικό της παράξενης ιστορίας του Μουνή. Μιας ιστορίας ακραίας και απόκοσμα βίαιης.

12 Ιανουαρίου έως 7 Απριλίου 2015

"De profundis?" του Όσκαρ Ουάιλντ, από την ομάδα "Dum Spiro Spero", σε διασκευή, σκηνοθεσία και ερμηνεία Σπύρου Κυριαζόπουλου.
Το "De profundis" είναι η επιστολή που έγραψε ο Όσκαρ Ουάιλντ από τη φυλακή στον νέο που εξαιτίας του φυλακίστηκε και καταστράφηκε. Στην παράσταση, με αφορμή την ιστορία των δύο προσώπων, παρακολουθούμε την πορεία του "θύτη" και το δικό του ταξίδι μέσα στο χρόνο. Ακούμε την εξομολόγηση του παραλήπτη της επιστολής δεκαετίες μετά το θάνατο του αποστολέα.

17 Ιανουαρίου έως 5 Απριλίου 2015
"Μεγάλοι δρόμοι", βασισμένο σε διηγήματα της Λένας Κιτσοπούλου, σε σκηνοθεσία Ειρήνης Φαναριώτη. Παίζουν: Μυρτώ Γράψα, Άρης Λάσκος, Ειρήνη Φαναριώτη.


Μια τρελή αναζήτηση στους δρόμους της Αθήνας, ένα δείπνο στα πρόθυρα της αλήθειας, ένα ζευγάρι παπούτσια στο χέρι, ο ήχος από το τουμπερλέκι, ένα τηλέφωνο που χτυπά, ένα αεροπορικό εισιτήριο που γράφει σ’ αγαπώ, ένας σάκος γεμάτος γράμματα, το σπίτι στην Άνδρο, τα Μπριζολάκια του Τέλη, ο Γιάννης, η Άννα, ο Όμηρος, ο Αριστοτέλης...

20 Φεβρουαρίου έως 5 Απριλίου 2015
"Όλα τα μανιτάρια τρώγονται (αν και ορισμένα μόνο μία φορά)", βασισμένο στο ομώνυμο κείμενο του Hervé Le Tellier, από την ομάδα "4Frontal", σε σκηνοθεσία Παντελή Δεντάκη. Παίζουν: Σταύρος Γιαννουλάδης, Θανάσης Ζερίτης, Ελένη Κουτσιούμπα, Νεφέλη Μαϊστράλη, Αριστέα Σταφυλαράκη. "Τι σκέφτεσαι;" "Σκέφτομαι πως, αν διέθετα λίγο περισσότερο χιούμορ, η ζωή θα ’ταν ακόμα πιο απελπιστική". Στατιστικές αποδεικνύουν ότι η δεύτερη πιο συχνή ερώτηση που απευθύνουμε σε κάποιον είναι "τι σκέφτεσαι;" ενώ η πιο συνηθισμένη απάντηση είναι "τίποτα". Τι θα γινόταν αν απαντούσαμε στο 'τι σκέφτεσαι;" με αφοπλιστική ειλικρίνεια;
"Τι σκέφτεσαι;" "Σκέφτομαι πως το κεφαλαίο Q την έχει μικρή, ενώ το μικρό q μεγάλη".

Μετά το Πάσχα...
15 Απριλίου έως 31 Μαΐου 2015

"Δεν έχω τίποτα", βασισμένο στα μονόπρακτα 'Have I none" και "The under room" του Έντουαρντ Μποντ, από την εταιρεία θεάτρου "Εν Δράσει", σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά. Παίζουν: Άννα Ελεφάντη, Μελέτης Ηλίας, Σπύρος Τσεκούρας.
 
ΔΩΜΑ

6 Οκτωβρίου 2014 έως 6 Ιανουαρίου 2015
"Μετρώντας τα φορέματά της", σε κείμενο και σκηνοθεσία της ομάδα Μ.Α.Μ.Α. Παίζουν: Αμαλία Αρσένη, Μαρίνα Κανελλοπούλου.
Η παράσταση "Counting Her Dresses- Μετρώντας τα φορέματά της", η πρώτη της ομάδας Μ.Α.Μ.Α., είναι μια προσπάθεια αποδόμησης και ανασύνταξης του θεατρικού έργου της Γερτρούδης Στάιν, που γράφτηκε πριν από 100 περίπου χρόνια. Ακολουθώντας την πρωτότυπη ιδέα από τη διδακτορική διατριβή της Rebecca Reeves, δημιουργήθηκε μια ιστορία με θέμα τον ομοφυλοφιλικό έρωτα μεταξύ γυναικών, τη συντροφικότητα και την αγάπη για την τέχνη, χτίζοντας με υλικά που πρόσφερε το ίδιο το κείμενο, η βιογραφία της συγγραφέα και η προσωπικότητα των ηθοποιών.

11 Οκτωβρίου 2014 έως 11 Ιανουαρίου 2015
"Σταματία, το γένος Αργυροπούλου" του Κώστα Σωτηρίου, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου. Παίζει η Ελένη Ουζουνίδου.
Σταματία, το γένος Αργυροπούλου. Γεννημένη στην Αθήνα στα μέσα της δεκαετίας του '30, κόρη ανώτερου δημοσίου υπαλλήλου, αρραβωνιασμένη με λοχαγό του Εθνικού Στρατού. Ζει στην αυλή του σπιτιού της, αδυνατώντας να παρακολουθήσει τη ζωή που προχωράει δίπλα της. Προσκολλημένη σε αυτό που η ίδια θεωρεί εθνικά, ηθικά και θρησκευτικά σωστό, καταλήγει να έρθει σε ρήξη με το περιβάλλον της και να κάνει την αναδρομή της ζωής της, απομένοντας μόνη.

1 Δεκεμβρίου 2014 έως 27 Ιανουαρίου 2015
"Το σκυλί του Ωρίωνα"  του Τηλέμαχου Τσαρδάκα, από την Εταιρεία Θεάτρου "Θέρος", σε σκηνοθεσία Ηλέκτρας Ελληνικιώτη. Παίζουν: Χρήστος Καπενής, Μαρία Μαμούρη, Ελένη Ορνεράκη, Στέφανος Παπατρέχας, Φάνης Παυλόπουλος, Μαίρη Χάγια.
Ένα ζευγάρι που ερωτεύτηκε πολύ και οι ζωές τους χωρίστηκαν, ένα αντρόγυνο που επιβιώνει μέσα στις επιλογές του, μια τραγουδίστρια που πιστεύει στο απίθανο κι ένας νεαρός άντρας που ζει από κεκτημένη ταχύτητα… Έξι άνθρωποι βρίσκονται τυχαία και συνθέτουν μια νέα ιστορία.

16 Ιανουαρίου έως 22 Φεβρουαρίου 2015
"Αναφορά-Ένας πίθηκος που έγινε άνθρωπος", βασισμένο στο διήγημα του Φραντς Κάφκα "Αναφορά σε μια ακαδημία" από τη θεατρική ομάδα Roswitha, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Δανάης Σπηλιώτη. Παίζει ο Θοδωρής Σκυφτούλης.
Ένας πίθηκος-performer παρουσιάζει στους θεατές την πορεία της μετάλλαξής του σε άνθρωπο. Ξεκινά την αφήγησή του από τη στιγμή που, ελεύθερος στη ζούγκλα, πυροβολείται από την κυνηγετική αποστολή μιας εταιρείας. Αιχμάλωτος στο στενό κλουβί του, αναζητά διέξοδο και τη βρίσκει στο "θλιμμένο βλέμμα των ανθρώπων". Πρόκειται για ένα freak show, στη διάρκεια του οποίου, όμως, οι θεατές ανακαλύπτουν τελικά όλο και περισσότερες συγγένειες με τον επί σκηνής πίθηκο.

2 Ιανουαρίου έως 7 Απριλίου 2015

"Επικίνδυνες σχέσεις" του Σοντερλό ντε Λακλό, από την εταιρία θεάτρου "+ΔΡόΜοΣ", σε σκηνοθεσία Φίλιππου Κανακάρη. Παίζουν: Μαρία Κίτσου, Χάρης Αττώνης, Σύνθια Μπατσή.
Ο κόσμος που περιγράφεται στο επιστολικό αριστούργημα του Σοντερλό ντε Λακλό, γραμμένο λίγα χρόνια πριν από τη Γαλλική Επανάσταση, είναι ένας κόσμος στα όριά του.
Η άρχουσα τάξη, διαβρωμένη από τη μελαγχολία της αφθονίας, επιδίδεται σε ατέρμονες μηχανορραφίες που έχουν στόχο να θυσιάσουν ευάλωτα πλάσματα στο βωμό της λαγνείας. Όπλα τους η γοητεία και η σαγήνη, που αποτελούν μορφές συγκαλυμμένης βίας. Μια κοινωνία μέσα στην οποία η ανθρώπινη υπόσταση έχει μετατραπεί σε αναλώσιμο είδος. Πώς η επανάσταση μπορεί να είναι η μόνη λύτρωση;

27 Φεβρουαρίου έως 5 Απριλίου 2015
"R.I.P. Romeos Ioulietta Panta" του Δημήτρη Κουρούμπαλη, με τον ίδιο και την Κατερίνα Λούρα.
Η ιστορία δύο νέων που συναντιούνται τυχαία σ’ ένα δημόσιο χώρο και ερωτεύονται ενώ γύρω τους μαίνεται εμφύλια διαμάχη. Το τραγικό ζευγάρι μόλις που προλαβαίνει να ερωτευτεί και οδηγείται στην αυτοκτονία. Η μόνη τους ελπίδα βρίσκεται στον άλλο κόσμο. Το κείμενο του R.I.P. μιλάει για πόλεμο, μιλάει για μέλλον, μιλάει για νέους χωρίς αγάπη και χωρίς πάθος. Είναι συγχρόνως ένα ρέκβιεμ κι ένα κάλεσμα σε επανάσταση. Γιατί η απελπισία φτάνει σε τέτοιο ύψος μερικές φορές που είναι πιο ισχυρή από το θάνατο. Κι ύστερα το κορίτσι και το αγόρι πηγαίνουν στ’ αστέρια.

Μετά το Πάσχα...
15 Απριλίου έως 31 Μαΐου 2015
"Το ψυγείο" του Copi, από την ομάδα "Μέτατρον", σε σκηνοθεσία Λοΐζου Καμπούρη. Παίζουν: Λοΐζος Καμπούρης, Ρομάννα Λόμπατς.

 
ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Συνεχίζονται για 13η χρονιά οι παραστάσεις της κινητής μονάδας του Θεάτρου του Νέου Κόσμου για παιδιά που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία και ιδρύματα ή βιώνουν δύσκολες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες. Φέτος θα παρουσιαστούν 2 έργα:

"Ξημερώνει" της Μαρίας Παπαλέξη, σε σκηνοθεσία Παντελή Δεντάκη. Παίζουν: Ντίνη Ρέντη, Κατερίνα Μαούτσου, Μάνος Στεφανάκης.
Καθημερινά σε νοσοκομεία και ιδρύματα και κάθε Σάββατο στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, από 11 Οκτωβρίου 2014 έως 10 Ιανουαρίου 2015.

"Τι γλώσσα μιλάμε;" του Βασίλη Μαυρογεωργίου, σε σκηνοθεσία Παντελή Δεντάκη. Παίζουν: Ντίνη Ρέντη, Κατερίνα Μαούτσου, Μάνος Στεφανάκης.
Καθημερινά σε νοσοκομεία και ιδρύματα και κάθε Σάββατο στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, από 17 Οκτωβρίου 2014 έως 4 Απριλίου 2015.

ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ

19 Οκτωβρίου έως 9 Νοεμβρίου 2014
"Φάουστ... εγώ μέσα στον κόσμο που ζω", διασκευή του Φάουστ του Γκαίτε για εφήβους, από την ομάδα 4Frontal, σε σκηνοθεσία και διασκευή Τζωρτζίνας Κακουδάκη. Παίζουν: Σταύρος Γιαννουλάδης, Θανάσης Ζερίτης, Απόστολος Κουτσιανικούλης, Ελένη Κουτσιούμπα, Αριστέα Σταφυλλαράκη.

16 Νοεμβρίου 2014 έως 5 Απριλίου 2015
"Αντιγόνη" του Σοφοκλή (διασκευή για εφήβους), από την ομάδα 4Frontal, σε σκηνοθεσία και διασκευή Τζωρτζίνας Κακουδάκη. Παίζουν: Σταύρος Γιαννουλάδης, Θανάσης Ζερίτης, Απόστολος Κουτσιανικούλης, Ελένη Κουτσιούμπα, Αριστέα Σταφυλλαράκη.

Η καλοκαιρινή παραγωγή "Η Κοιμωμένη ξύπνησε" των Ξένιας Καλογεροπούλου και Θωμά Μοσχόπουλου, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, θα πραγματοποιήσει χειμερινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.




Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: