Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

Οι υποψήφιοι για το βραβείο "Δημήτρης Χορν"

Leave a Comment
Για δέκατη τέταρτη χρονιά απονέμεται φέτος το βραβείο "Δημήτρης Χορν", στη καλύτερη ερμηνεία νέου άνδρα ηθοποιού την προηγούμενη θεατρική περίοδο.

Οι υποψήφιοι για τη φετινή χρονιά είναι:

Ιωάννης Καπελέρης, για τη συμμετοχή του στο "Supernova" των Φωτεινής Αθερίδου και Βασίλη Μαυρογεωργίου, σε σκηνοθεσία Φωτεινής Αθερίδου και Βασίλη Μαυρογεωργίου, στο Faust.

Δημήτρης Μοθωναίος, για τη συμμετοχή του στις "Βάκχες" του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Έκτορα Λυγίζου, στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.

Κωνσταντίνος Μπιμπής, για τη συμμετοχή του στο "Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2" των Κώστα Γάκη, Αθηνάς Μουστάκα και Κωνσταντίνου Μπιμπή, σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Γιώργος Χρυσοστόμου, για τη συμμετοχή του στο "Mistero Buffο" του Ντάριο Φο, σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου, στο Θησείον, Ένα θέατρο για τις Τέχνες.

Ο ηθοποιός που θα διακριθεί θα λάβει και θα κρατήσει για έναν χρόνο τον χρυσό σταυρό που φορούσε ο Δημήτρης Χορν, καθώς και περγαμηνή.

Η επιτροπή αποτελείται από τον Κώστα Γεωργουσόπουλο (πρόεδρος), τον Σταμάτη Φασουλή, τη Ξένια Καλογεροπούλου, τη Λυδία Κονιόρδου και την Αντιγόνη Καράλη.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Σταμάτης Φασουλής, για τον Δημήτρη Χορν θα μιλήσει ο Σπύρος Ευαγγελάτος, ενώ για τον θεσμο του βραβείου ο Κώστας Γεωργουσόπουλος.

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014, στις 20:00

Στο Θέατρο Δημήτρης Χορν, (Αμερικής 10, Αθήνα)
Είσοδος ελεύθερη.



Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: