Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

Ο Γερμανός ξανάρχεται...

Leave a Comment
Εμείς οι Έλληνες είμαστε φιλόξενος λαός, γεγονός αδιαμφισβήτητο.
Αγαπάμε το καλοκαίρι, τις διακοπές και τους τουρίστες!
Το ίδιο και η Φρόσω με τον Στέλιο, ένα νεοελληνικό ζευγάρι που αποφασίζει να πάει διακοπές στην Πάρο. Η άφιξη όμως του Γερμανού ξαδέρφου της Φρόσως, Hansel Gretel, αποτελεί πρόβλημα.
Έτσι λοιπόν ως γνήσιοι απόγονοι του Ξένιου Δία αναθέτουν στον αδερφό του Στέλιου, τον Σάκη να μείνει μαζί του στο ρετιρέ τους στο Παγκράτι για να μπορέσουν εκείνοι να φύγουν. Ο Σάκης όμως υπόδειγμα ανευθυνότητας και τρελαμένος με τη Νάνσυ παραμελεί τον Γερμανό ο οποίος…. δεν είναι και στα καλύτερά του. Όταν μάλιστα η θεοσεβούμενη Ευφροσύνη (αδερφή του Στέλιου και του Σάκη) και ο ενοχλητικός γείτονας κυρ-Μανώλης μπλεχτούν στα πόδια τους, τότε τα πράγματα σκουραίνουν για όλους. Το ζευγάρι επιστρέφει και ο Γερμανός ξανάρχεται… και ξανάρχεται… και ξανάρχεται.

Τώρα στη θεατρική σκηνή
"Ο γερμανός ξανάρχεται", σε κείμενο και σκηνοθεσία Τόλη Παπαδημητρίου.

Ο Τόλης Παπαδημητρίου γράφει μια μαύρη κωμωδία, με ψέματα και ανεξέλεγκτες καταστάσεις, που αποδεικνύει -κόντρα σε όλους- πως οι γερμανοί είναι φίλοι μας, γι' αυτό και τους συμπεριφερόμαστε με ισοτιμία, ενσυναίσθηση και αγάπη.
"Φέτος το καλοκαίρι έχουμε επισκέπτη. Καλώς τον".

Παίζουν: Σπύρος Αχείμαστος, Ελένη Βρακά, Θεόφιλος Μανόλογλου, Μιχαηλία Μουσάκου, Τόλης Παπαδημητρίου, Αντώνης Στάμος, Άντζελα Τσαμασίρου.
Στο Θέατρο Ρένα Βλαχοπούλου, (Κουντουριώτου 40 και Μυριοφύτου 50, Αιγάλεω, Αθήνα, τηλ. 210 5911390, 6932982051)
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:15
Εισιτήρια: 10.




Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: