Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

Theatre Local 2013

Leave a Comment
To project Theatre Local του Royal Court Theatre συνεχίζεται στο Λονδίνο και το καλοκαίρι του 2013, με δύο θεατρικές παραγωγές που παρουσιάζονται σε εναλλακτικούς χώρους, εκτός θεατρικής σκηνής.
Πρόκειται για το έργο Circle Mirror Transformation της Annie Baker που θα παρουσιαστεί στο κτίριο Rose Lipman στο Haggerston



και την παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου της Σκωτίας The Strange Undoing of Prudencia Hart, που το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει στο London Welsh Centre και στο Bussey Building στο Peckham.

Circle Mirror Transformation της Annie Baker, σε σκηνοθεσία James Macdonald.
Πέντε άγνωστοι άνθρωποι συναντώνται σε ένα κέντρο ψυχολογικής στήριξης και επικοινωνίας με στόχο να προσπαθήσουν να βρουν κάποιο νόημα στη ζωή τους. Η προσπάθεια να "μετρήσουν μέχρι το δέκα" είναι δυσκολότερη από όσο μπορεί να φανταστεί κανείς.
Στο τρυφερό και με έντονο χιούμορ κείμενο της Baker, οι ζωές των ανθρώπων πλέκονται καθώς ο ένας ακούει και γνωρίζει τον άλλο.
5 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου, Haggerston.

The Strange Undoing of Prudencia Hart του David Greig, σε σκηνοθεσία Wils Wilson.
Ένα χειμωνιάτικο πρωινό, η ακαδημαϊκός Prudencia Hart ετοιμάζεται να πάει σε ένα συνέδριο στο Kelso, στα σύνορα της Σκωτίας. Καθώς το χιόνι πέφτει, δεν μπορεί να φανταστεί αυτό που θα συναντήσει... Εμπνευσμένο από τις Border Ballads, το όνειρο της Prudencia —ένα εσωτερικό ταξίδι— ξεδιπλώνεται μέσα από "διαβολικές" σκηνικές συναντήσεις και "σκληρό" καραόκε, ανάμεσα στο κοινό και γύρω από αυτό.
12 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου, Kings Cross
5 Αυγούστου έως 9 Αυγούστου, Peckham.


Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: