Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

Θέατρο στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Leave a Comment
Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης παρουσίασε τον προγραμματισμό του για το τελευταίο τρίμηνο του 2013. Στο κτήριο της οδού Πειραιώς το κοινό έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, συναυλίες, εκθέσεις φωτογραφίας και εικαστικών, σεμινάρια.


Το θεατρικό πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Ιερουσαλήμ του Γκονσάλο Ταβάρες, σε σκηνοθεσία Βάνας Πεφάνη (έως 2 Οκτωβρίου)
Η πόρνη του Οχάιο του Χανόχ Λεβίν, σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Λάρκου, από την Εταιρεία Θεατρικής Ανάπτυξης Λεμεσού (5 & 6 Οκτωβρίου)
Γκιγιόμ γλυκιά μου του Γκιγιόμ Γκαλιέν, σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη. (5 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου)
Πάμε απ’ την αρχή; του Νίκου Ιωαννίδη σε σκηνοθεσία: Κοραή Δαμάτη. (7 έως 30 Οκτωβρίου)
Με το ίδιο μέτρο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, σε Διασκευή και σκηνοθεσία Αρασέλης Λαιμού. (7 έως 30 Οκτωβρίου)
Ο Κ. Π. Καβάφης στο Ξενοδοχείο Βαλκάνια, με τον Γιώργο Χρονά. (10 & 17 Οκτωβρίου, 14, 21, & 28 Νοεμβρίου)
Μία νύχτα χωρίς τον Σάντσο, Οι τελευταίοι λόγοι του Δον Κιχώτη πάνω στον σταυρό του της Ηρώς Διαμαντούρου, σε σκηνοθεσία Πάρη Τακόπουλου. Ερμηνεία: Νίκος Καλαμό. (18, 19 & 20 Οκτωβρίου)

Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Σπείρα -Σπείρα προσθέτουν τις δραστηριότητές τους στην αγκαλιά του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης. Μουσικές παραστάσεις, θεατρικοί μονόλογοι και θέατρο για παιδιά θα απλώσουν τις νότες και τα χρώματά τους στους διαφορετικούς χώρους -ανάλογα με το χαρακτήρα της κάθε παράστασης.

Θα παρουσιαστούν οι παραστάσεις: Αριστοφάνης τώρα (11 & 12 Οκτωβρίου), Όταν έχω εσένα (από 26 Οκτωβρίου), Σπείρα σπείρα με σπιρούνια (θεατρική παράσταση για παιδιά) (Νοέμβριος).Τον Ιανουάριο του 2014 θα παρουσιαστεί η παράσταση αφιέρωμα στη Λούλα Αναγνωστάκη, I love you, με τη Λένα Ουζουνίδου, σε σπαράγματα γυναικείου λόγου από έξι έργα της συγγραφέως.

Το Ίδρυμα Κακογιάννης φιλοξενεί και δύο παραστάσεις του Δήμου Αβδελιώδη. Πρόκειται για τα έργα του Γεώργιου Βιζυηνού Το μόνον της ζωή του ταξείδιον (14 Οκτωβρίου έως 25 Νοεμβρίου) και Το αμάρτημα της μητρός μου (15 Οκτωβρίου έως 26 Νοεμβρίου).

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα, τηλ. 210 3418 550).




Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: