Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

ΣΚΗΝΟΒΑΣΙΕΣ -- 'Reservoir Dogs' του Ταραντίνο για πρώτη φορά στη θεατρική σκηνή

Leave a Comment
 "Reservoir Dogs" του Κουέντιν Ταραντίνο, σε σκηνοθεσία Τριαντάφυλλου Δελή. (25-1-2018)

Πέντε, άγνωστοι μεταξύ τους, κακοποιοί με τα παρατσούκλια ο Λευκός, ο Ροζ, ο Ξανθός,ο Πορτοκαλί και ο Καφέ, επιλέγονται από έναν μαφιόζο ώστε να ληστέψουν ένα κοσμηματοπωλείο.

Ένα χτύπημα και μετά θα εξαφανιστούν χωρίς να γνωρίζει ο ένας την κατεύθυνση του άλλου. Η ανωνυμία είναι βασικό κομμάτι του σχεδίου- κάνεις δεν ξέρει κανέναν και έτσι κάνεις δεν μπορεί να καρφώσει κανέναν. Το σχέδιο μοιάζει τέλειο… και το έργο ξεκινάει ακριβώς μετά από την ληστεία… Η συμμορία συγκεντρώνεται σε μια αποθήκη για να μετρήσει τα κλοπιμαία αλλά και τις απώλειές της. Εκεί αρχίζουν και οι πιο βίαιες και αιματηρές συγκρούσεις, καθώς απ’ ό,τι ακούγεται επί σκηνής, το σχέδιο φαίνεται παγίδα.

"Reservoir Dogs" του Κουέντιν Ταραντίνο, σε σκηνοθεσία Τριαντάφυλλου Δελή.

Το θρυλικό πια "Reservoir Dogs" κυκλοφόρησε στον κινηματογράφο το 1992 και ήταν η πρώτη ταινία που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Ταραντίνο. Φέτος γιορτάζονται τα 26 χρόνια από την πρώτη προβολή της ταινίας. Το "Reservoir Dogs" είναι μια αστυνομική περιπέτεια με πινελιές μαύρου χιούμορ, που ανεβαίνει για πρώτη φορά στο θέατρο.

Μετάφραση-διασκευή: Τριαντάφυλλος Δελής
Σκηνογραφία: Κωνσταντίνος Παυλίδης

Παίζουν: Ερρίκος Λίτσης, Δημήτρης Αλεξανδρής, Αντώνης Κρόμπας, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Κίμων Κουρής, Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου, Βλάσης Πασιούδης.
Σύγχρονο Θέατρο (Ευμολπιδών 45, Γκάζι, Αθήνα, τηλ. 210 3464380)
Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00, από 30 Ιανουαρίου 2018
Εισιτήρια: 17€ (κανονικό), 12€ (φοιτητικό, ανέργων, άνω των 65 ετών, ΑμεΑ)








Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: