Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

10+1 θεατρικές επιλογές λίγο πριν το φινάλε

Leave a Comment
Αν και η παραδοσιακά καθιερωμένη λήξη της θεατρικής σαιζόν δεν συμβαδίζει πλέον με την Κυριακή των Βαΐών, αφού οι δεκάδες πρεμιέρες θα συνεχιστούν και μετά την Κυριακή του Πάσχα και οι παραστάσεις σε χειμερινά θέατρα θα ολοκληρωθούν τον Ιούνιο, ωστόσο υπάρχουν παραγωγές που ολοκληρώνουν την πορεία τους στις 5 Απριλίου 2015.

Οι Σκηνοβασίες προτείνουν 10 θεατρικές επιλογές της τελευταίας στιγμής για την Αθήνα και 1 για τη Θεσσαλονίκη.

Αρτώ / Βαν Γκογκ, σε κείμενο και σκηνοθεσία Ιόλης Ανδρεάδη, στο Θέατρο Σημείο.

Οι έμποροι των εθνών του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αμπαζή, στο Σύγχρονο Θέατρο (έως 7/4)

Λίλιομ του Φέρεντς Μόλναρ, σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου, στο Θέατρο Πόρτα.

Περσινή αρραβωνιαστικιά της Ζυράννας Ζατέλη, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αγαρτζίδη και Δέσποινας Αναστασογλου, στο Θέατρου του Νέου Κόσμου.

Μια μέρα, όπως κάθε μέρα, σε ένα διαμέρισμα από τα χιλιάδες διαμερίσματα της Αθήνας, αυτά με τα κουφώματα ασφαλείας και τους βολικούς καναπέδες τους, σε κατάσταση αμόκ. Ή η ανουσιότητα του να ζεις, σε κείμενο και σκηνοθεσία Λένας Κιτσοπούλου, στο Θέατρο Τέχνης-Φρυνίχου.

Ο σωσίας του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι, σε σκηνοθεσία Έφης Μπίρμπα, στο Θέατρο Ροές. (από 14/4, στο Θέατρο Αυλαία, στη Θεσσαλονίκη)

Σταματία, το γένος Αργυροπούλου του Κώστα Σταματίου, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, στο Θέατρο του Νέου Κόσμου. (από 22/4, στο Άνετον της Θεσσαλονίκης)

Παραλήπτης άγνωστος της Κάθριν Κρέσμαν, σε σκηνοθεσία Νάντιας Φώσκολου, στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων.

Το νησί των σκλάβων του Μαριβώ, σε σκηνοθεσία Μαριάννα Κάλμπαρη, στο Θέατρο Τέχνης-Υπόγειο.

Το μάθημα του Ευγένιου Ιονέσκο, σε σκηνοθεσία Χρήστου Σαπουντζή, στο Αγγέλων Βήμα. 

+1 Η βασίλισσα της ομορφιάς του Μάρτιν Μακ Ντόνα, σε σκηνοθεσία Χριστίνας Χατζηβασιλείου, στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς. (Θεσσαλονίκη) [έως 5 Απριλίου + πέντε έκτακτες παραστάσεις λόγω αυξημένης προσέλευσης, από 15 έως 19 Απριλίου]





Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: