Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

ΣΚΗΝΟΒΑΣΙΕΣ -- Βραβείο Δημήτρης Χορν 2017

Leave a Comment
(3-5-2017)

Η τελετή απονομής του βραβείου "Δημήτρης Χορν 2017" για την καλύτερη ερμηνεία νέου άνδρα ηθοποιού (θεατρική περίοδος 2015-2016) θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2017, στις 20:00 στο Θέατρο Δημήτρης Χορν.

Οι τέσσερις υποψήφιοι ηθοποιοί είναι:

Γιώργος Κατσής, για την ερμηνεία του στην παράσταση "Μητρόπολη / Χορός και Άγγελος από το πανάρχαιο δράμα" σε σύλληψη και σκηνοθεσία Αργύρη Πανταζάρα (Φεστιβάλ Αθηνών-Μικρή Επίδαυρος)

Κωνσταντίνος Μπιμπής, για την ερμηνεία του στην παράσταση "Το δέντρο του Οιδίποδα" της Ομάδας Ιδέα, σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη (Θησείον, Ένα Θέατρο για τις Τέχνες)

Γιάννης Νιάρρος, για τον ρόλο του Ροδίωνα Ρωμάνοβιτς Ρασκόλνικωφ στο έργο του Φιόντορ Ντοστογιέφσκι "Έγκλημα και τιμωρία", σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη (Εθνικό Θέατρο-Σκηνή "Νίκος Κούρκουλος")

Γιώργος Τριανταφυλλίδης, για την ερμηνεία του στην παράσταση "Η αρρώστια της νιότης" του Φέρντιναντ Μπρούκνερ, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λάλου (Ακαδημία Πλάτωνος)

H επιτροπή αποτελείται από τον Κώστα Γεωργουσόπουλο, τον Σταμάτη Φασουλή, τη Ξένια Καλογεροπούλου, τη Λυδία Κονιόρδου και την Αντιγόνη Καράλη και ο νικητής θα παραλάβει ˜-από τον περσινό βραβευθέντα Αργύρη Πανταζάρα- τον σταυρό που φορούσε ο Δημήτρης Χορν.

Η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λυδία Κονιόρδου θα απευθύνει χαιρετισμό. Η Κατερίνα Γιουλάκη θα θυμηθεί στιγμές από την φιλία και τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Χορν και η Νατάσα Μποφίλιου θα ερμηνεύσει τραγούδια που αγαπήθηκαν με τη φωνή του Δημήτρη Χορν.

Την τελετή απονομής οργανώνουν ο Σταμάτης Φασουλής και ο Θεοδόσης Ισαακίδης, ενώ ο Γιώργος Λύρας έχει τη σκηνοθετική επιμέλεια. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.





Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: