Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

Φεστιβάλ Ηλιούπολης 2016

Leave a Comment
Θέατρο στο Φεστιβάλ Ηλιούπολης 2016
Το Φεστιβάλ Ηλιούπολης θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 25 Αυγούστου έως την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016. Στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο "Δημήτρης Κιντής" θα φιλοξενηθούν όλες οι θεατρικές παραγωγές του καλοκαιριού.

Το πρόγραμμα:

Πέμπτη 25 Αυγούστου
"Αντιγόνη" του Σοφοκλή, σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού, με τη Μπέτη Αρβανίτη, τον Δημήτρη Λιγνάδη, την Αναστασία Ραφαέλα Κονίδη, τη Μαρία Σκούντζου κ.α.

Δευτέρα 29 Αυγούστου
"Του Κουτρούλη ο γάμος" του Αλέξανδρου Ρίζου Ραγκαβή, σε σκηνοθεσία Γιάννη Καλατζόπουλου, με τον Γιάννη Βούρο, την Τάνια Τρύπη, τον Κώστα Φλωκατούλα, τον Γιώργο Γιαννόπουλο κ.α.

Τρίτη 30 Αυγούστου
"Αμύντας" του Γεωργίου Μόρμορη, σε σκηνοθεσία Σπύρου Α. Ευαγγελάτου,  με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, την Φαίη Ξυλά, τη Βίκυ Βολιώτη, τον Θανάση Κουρλαμπά κ.α.

Τετάρτη 31 Αυγούστου
"Σταματία, το γένος Αργυροπούλου" του Κώστα Σωτηρίου, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, με την Ελένη Ουζουνίδου.

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου
"Τα ψηλά βουνά" του Ζαχαρία Παπαντωνίου, σε σκηνοθεσία Βασίλη Μαυρογεωργίου, με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, τον Μάνο Στεφανάκη, τον Γρηγόρη Ποιμενίδη, τον Θανάση Δόβρη κ.α.

Δευτέρα 5 και Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου
"Συρανό" του Εντμόντ Ροστάν, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, τη Δήμητρα Ματσούκα, τον Γιώργο Παπαγεωργίου, τον Κώστα Μπερικόπουλο κ.α.

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου
"Ο κουρέας της Σεβίλλης", σε κείμενο και σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη, με τον Αντώνη Βαρθαλίτη, τον Νίκο Σταυρακούδη, την Κατερίνα Γεωργάκη κ.α.

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου
"Απολογία Σωκράτη" του Πλάτωνα, σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη, με τον Βασίλη Καραμπούλα και τον Γιάννη Κολόι.

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου
"Αριστοφανιάδα", σε κείμενο Ομάδας Ιδέα και Δημήτρη Ζουγκού και σκηνοθεσία Κώστα Γάκη, με τον Αντώνη Καφετζόπουλο, τον Γεράσιμο Γεννατά, τον Γιώργο Πυρπασόπουλο, την Ευαγγελία Μουμούρη κ.α.

Δευτέρα 12 και Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου
"Πλούτος" του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη, με τον Γιάννη Μπέζο, τον Γιώργο Κιμούλη, τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Τάσο Γιαννόπουλο κ.α.

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου
"Λωξάνδρα" της Μαρίας Ιορδανίδου, σε σκηνοθεσία κι ερμηνεία Άννας Βαγενά.

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου
"Λυσιστράτη" του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Μιχαήλ Μαρμαρινού, με την Λένα Κιτσοπούλου, τη Λένα Παπαληγούρα, τον Αιμίλιο Χειλάκη, την Αθηνά Μαξίμου κ.α.

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου
"Ο κιθαρίστας Παναγιώτης Μάργαρης στο Φεστιβάλ Ηλιούπολης"


Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης "Δημήτρης Κιντής"
Γαρδίκη και Σμόλικα, Ηλιούπολη, Αθήνα, τηλ. 210 9923840.





Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: