Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

Big Day Σεβαστίκογλου

Leave a Comment
Το πέμπτο —και τελευταίο για τη φετινή θεατρική περίοδο— Big Day του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, έρχεται την Κυριακή 17 Απριλίου 2016, στους χώρους του Θεάτρου της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.

Το πρόγραμμα του Big Day Σεβαστίκογλου περιλαμβάνει:

Μουσική συνάντηση με το συγκρότημα Trio Mare
Το μουσικό συγκρότημα Trio Mare θα παίξει αγαπημένα ελληνικά τραγούδια σε ρεμπέτικους και παραδοσιακούς ρυθμούς.
Κατερίνα Τουμανίδου (κρουστά-τραγούδι), Λαζαρούλα Τσέρνου (βιολί-τραγούδι), Δημήτρης Κριτσίνης (κιθάρα-τραγούδι)

Ώρα έναρξης: 11:00
Διάρκεια 30 λεπτά

"Το Κιβώτιο" του Άρη Αλεξάνδρου
Οι σπουδαστές του Γ' έτους της Δραματικής Σχολής του Κ.Θ.Β.Ε. παρουσιάζουν, υπό μορφή αναλογίου, το τελευταίο κεφάλαιο από "Το Κιβώτιο" του Άρη Αλεξάνδρου με τίτλο "Τετάρτη, 14 Νοέμβρη 1949".
Ώρα έναρξης: 11:30
Διάρκεια: 1 ώρα

Παιχνίδι για παιδιά με τίτλο "Ένας μεγάλος περίπατος" [για παιδιά 5 έως 8 ετών]
Ένα εκπαιδευτικό δράμα μέσα από το οποίο τα παιδιά θα μπουν στο ρόλο της Μαριάμ και μέσα από τον αυτοσχεδιασμό καλούνται να λύσουν ένα γρίφο, που ίσως μόνο ένα παιδί μπορεί να λύσει...
Μαρία Χατζηαγγελίδου (θεατρολόγος), Μάρα Μπαχά (θεατρολόγος)

Ώρα έναρξης: 12:00
Διάρκεια 1 ώρα και 30 λεπτά
Μέχρι 15 άτομα (απαιτείται δήλωση συμμετοχής)

Ο Γιώργος Σεβαστίκογλου μέσα από τα μάτια της Άλκης Ζέη και του Νικηφόρου Παπανδρέου.
Η σύζυγος και ο φίλος του Γιώργου Σεβαστίκογλου συζητούν, ζωντανεύουν μνήμες και αποκαλύπτουν αθέατες πτυχές της ζωής και του έργου του δημιουργού. O ζωγράφος Νίκος Βαβάτσης ετοιμάζει μια έκπληξη!

Ώρα έναρξης: 12:30
Διάρκεια: 1 ώρα.


Αρωγοί στην πραγματοποίηση του θεματικού αφιερώματος "Big Day Σεβαστίκογλου" είναι το Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ., η Δραματική Σχολή του Κ.Θ.Β.Ε. και οι Εκδόσεις Μεταίχμιο.

Όλες οι δράσεις έχουν ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Δηλώσεις συμμετοχής (όπου απαιτείται): Γραφείο Δραματολογίου Κ.Θ.Β.Ε., (Τρίτη-Παρασκευή 10:00–15:00, τηλ. 2315200029, κ. Κωνσταντίνα Ματζίρη).

*Η παράσταση του Κ.Θ.Β.Ε. "Αγγέλα" του Γιώργου Σεβαστίκογλου, σε σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη, συνεχίζεται στη Σκηνή Σωκράτης Καραντινός της Μονής Λαζαριστών, έως 24 Απριλίου 2016.





Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: