Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

Φεστιβάλ Κασσάνδρας 2015

Leave a Comment
To Φεστιβάλ Κασσάνδρας έρχεται για 23ο καλοκαίρι και φιλοξενεί στο Αμφιθέατρο Σίβηρης στη Χαλκιδική —μεταξύ πολλών άλλων— τον Γιάννη Μπέζο, την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, την Ευανθία Ρεμπούτσικα, την Ελεονώρα Ζουγανέλη, τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Γιώργο Νταλάρα, τη Γλυκερία, την Ελένη Βιτάλη.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ:

Παρασκευή 3 Ιουλίου [ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ]
"Ο μαγικός κόσμος της παραμυθούπολης", σε σκηνοθεσία Γιώργου Γρηγοριάδη, από τον θίασο Δελφινάκι.

Σάββατο 4 Ιουλίου [ΘΕΑΤΡΟ]
"Πρότυπος οίκος αντοχής", σε κείμενο και σκηνοθεσία Χάρη Ρώμα, με τον ίδιο, τη Μαρία Γεωργιάδου, τη Σοφία Μουτίδου κ.α.

Σάββατο 11 Ιουλίου [ΘΕΑΤΡΟ]
"Εκκλησιάζουσες" του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου, με τον ίδιο, τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Πάνο Βλάχο, τη Δαναη Σκιάδη κ.α.

Κυριακή 12 Ιουλίου [ΘΕΑΤΡΟ]
"Πριν το χάραμα", σε κείμενο και σκηνοθεσία Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, την Κατερίνα Κούκα, τη Σοφία Βόσσου, τη Μπέτυ Μαγγίρα κ.α.

Παρασκευή 17 Ιουλίου [ΜΟΥΣΙΚΗ]
Συναυλία με την Μαρία Άρνη και την Αναστασία Σαμαρά.

Σάββατο 18 Ιουλίου [ΘΕΑΤΡΟ]
"Τρωάδες" του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη, με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, τον Νίκο Ψαρρά, τον Κρατερό Κατσούλη, την Κόρα Καρβούνη κ.α.

Κυριακή 19 Ιουλίου [ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ]
"Ο μάγος του Οζ" του Φ.Λ Μπάουμ, σε σκηνοθεσία Χάρη Ρώμα, με τον Γιάννη Πισκιτζή, τη Στέλλα Μπονάτσου, την Κατερίνα Αναστασίου κ.α.

Παρασκευή 24 Ιουλίου [ΘΕΑΤΡΟ]
"Αχαρνής" του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, τον Άρη Σερβετάλη, τον Φάνη Μουρατίδη, τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη κ.α.

Σάββατο 25 Ιουλίου [ΘΕΑΤΡΟ]
"I am what I am", μουσικοθεατρική παράσταση με τον Τάκη Ζαχαράτο.

Κυριακή 26 Ιουλίου [ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ]
"Ο Τζακ και η φασολιά", σε σκηνοθεσία Χάρη Σώζου, με τον Νίκο Μυτιληναίο, τον Βαλάντη Κωστόπουλο, την Κατερίνα Καστάνη κ.α.

Τετάρτη 29 Ιουλίου [ΜΟΥΣΙΚΗ]
Αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη.

Παρασκευή 31 Ιουλίου [ΘΕΑΤΡΟ]
"Νεφέλες" του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Βασίλη Παπαβασιλείου, με τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Στέλιο Μάινα, τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη κ.α.

Σάββατο 1 Αυγούστου [ΜΟΥΣΙΚΗ]
Συναυλία με τον Γιώργο Νταλάρα, την Γλυκερία και την Ελένη Βιτάλη.

Δευτέρα 3 Αυγούστου [ΘΕΑΤΡΟ]
"Άντρες έτοιμοι για όλα", σε κείμενο και σκηνοθεσία Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, με τον Κώστα Κόκλα, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, τον Κώστα Ευριπιώτη, τον Τόνη Δημητρίου κ.α.

Πέμπτη 6 Αυγούστου [ΘΕΑΤΡΟ]
"Ο καλός άνθρωπος του Σετσουάν" του Μπρεχτ, σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Παπαδόπουλου, από τη Θεατρική Ομάδα του Πολιστικού Συλλόγου Κασσανδρείας.

Σάββατο 8 Αυγούστου [ΜΟΥΣΙΚΗ]
Συναυλία με την Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Κυραική 9 Αυγούστου [ΜΟΥΣΙΚΗ]
Παραδοσιακά του Πόντου.

Τρίτη 11 Αυγούστου [ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ]
"Ένας στρογγυλοκέφαλος στη χώρα των μυτεροκέφαλων" των Αλίκης Κατσαβού και Κώστα Βουτσά, σε σκηνοθεσία Κώστα Βουτσά, με τον ίδιο, την Αλίκη Κατσαβού, τον Άγγελο Μπέσσα, την Αναστασία Σκοπελίτη κ.α.

Τετάρτη 12 Αυγούστου [ΜΟΥΣΙΚΗ]
Συναυλία με την Ευανθία Ρεμπούτσικα.

Σάββατο 15 Αυγούστου [ΜΟΥΣΙΚΗ]
Συναυλία με τον Αντώνη Ρέμο και τη Μελίνα Ασλανίδου.

Κυριακή 16 Αυγούστου [ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ]
"Το μαγικό ταξίδι της Ευγενίας", σε κείμενο και σκηνοθεσία Ντίνας Σταματοπούλου, με την Λάουρα Νάργες, τον Βαγγέλη Δαλλέ, τον Ηλία Κάπουλα, τη Δέσποινα Μπιμπίκα.

Σάββατο 22 Αυγούστου [ΘΕΑΤΡΟ]
"Μέρες ραδιοφώνου" των Μάκη Δελαπόρτα και Στέλιου Παπαδόπουλου, σε σκηνοθεσία Μάκη Δελαπόρτα, με τον Αντώνη Λουδάρο, τη Νίνα Λοτσάρη, τον Παναγιώτη Πετράκη, τον Μίνωα Θεοχάρη κ.α.



Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: