Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

Θέατρο Πόρτα: θεατρική περίοδος 2015-2016

Leave a Comment
H θεατρική περίοδος 2015-2016 θα ξεκινήσει για το Θέατρο Πόρτα τον Οκτώβριο, με την επανάληψη των φετινών επιτυχιών του: "Mojo", "Λίλιομ", "Elvedon" και "Το μυστήριο της πολιτείας Χάμελιν". Αμεσως μετά, θα ξεδιπλωθεί το νέο ρεπερτόριο του θεάτρου, που κινείται στους βηματισμούς του προγράμματος 2014-2015, αλλά είναι πιο διευρυμένο και με περισσότερες προτάσεις.

Νοέμβριος 2015
Σκοτεινές γλώσσες του Άντριου Μπόβελ σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου, με την Άννα Καλαιτζίδου, τον Χρήστο Λούλη, την Άννα Μάσχα, τον Γιώργο Χρυσοστόμου.

Δεκέμβριος 2015
This is War της Χάνα Μόσκοβιτς σε σκηνοθεσία Άλαν Ντίλγουορθ, με την Άννα Καλαιτζίδου και τον Ηλία Μουλλά.

Ιανουάριος 2016
Οι ιδιοτροπίες της Μαριάννας του Αλφρέ ντε Μυσσέ, σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου, με την Ξένια Καλογεροπούλου, τον Ντένη Μακρή, την Ηλιάνα Μαυρομάτη, τον Γιώργο Παπαγεωργίου, την Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, τον Χρήστο Σαπουντζή, τον Αλέξανδρο Χρυσανθόπουλο.

Φεβρουάριος 2016
Οι αναστατώσεις του οικοτρόφου Τέρλες του Ρόμπερτ Μούζιλ, σε σκηνοθεσία Γεωργίας Μαυραγάνη, από την ομάδα Χάπι-Εντ.

Μάρτιος 2016
Νουάρ μια παράσταση των Ακύλλα Καραζήση και Νίκου Χατζόπουλου, βασισμένη σε κείμενα της Πατρίτσια Χάισμιθ.

Μετά το Πάσχα
Το καινούργιο σπίτι του Κάρλο Γκολντόνι, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόσχου, με τον Μάνο Βαβαδάκη, τη Μαρία Γεωργιάδου, τον Θανάση Δήμου, την  Όλγα Ιωσηφίδου, τον Θύμιο Κούκο, την Ιωάννα Παγιατάκη, την Ερατώ Πίσση, τη Μαρία Τσιμά. Σε συμπαραγωγή με το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης.

Επιπλέον, θα παρουσιαστεί το έργο του Νίκου Καραθάνου, "Brazilian Rhapsody". 

O προγραμματισμός του Θεάτρου για Παιδιά του Θεάτρου Πόρτα, περιλαμβάνει:

Σεπτέμβριος 2015
"Μικρό-μικρό, μεγάλο-μεγάλο" των Θωμά Μοσχόπουλου και Χρήστου Παπαδόπουλου. Από 1-3 ετών. Παίζουν Βασίλης Σαφός, Ηλίας Μουλλάς.

Νοέμβριος 2015 
"Πιάνω παπούτσι πάνω στο πιάνο" από τους Patari Project, σε σκηνοθεσία Σοφίας Πάσχου.

Δεκέμβριος 2015
"Ποιος είναι ο Δόκτωρ Κόρτσακ" του Ντέιβιντ Γκρέγκ, σε σκηνοθεσία Άννας Μιχελή. Έργο για τον σημαντικό Πολωνοεβραίο παιδαγωγό, διευθυντή του ορφανοτροφείου στο γκέτο της Βαρσοβίας. για παιδιά στην προεφηβεία και εφηβεία. Συμπαραγωγή με το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης.

Η Σοφία Μαυραγάνη θα παρουσιάσει τη χορευτική παράσταση "The hero" (Νοέμβριος 2015) και ο Χρήστος Παπαδόπουλος το "Trio" (Ιανουάριος 2016), ενώ η ομάδα μουσικού θεάτρου "Ραφή" θα παρουσιάσει την όπερα του Ζ. Φ. Ραμώ "Πυγμαλίων", σε σκηνοθεσία Πάρη Μέξη.



Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: