Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

ΣΚΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Leave a Comment
Ένα βλέμμα στην, εκτός των συνόρων, θεατρική δραστηριότητα.

  

ΛΟΝΔΙΝΟ

Η ομάδα Theatre Lab παρουσιάζει σε σκηνοθεσία Αναστασίας Ρεβή, την αισχυλική τραγωδία Ορέστεια. Το έργο παρουσιάζεται σε αγγλική μετάφραση Ted Hughes στο Riverside Studio. Πρόκειται για μια παραγωγή που συνεχίζει την ενασχόληση του θιάσου με το αρχαίο ελληνικό δράμα, καθώς είχε προηγηθεί η παρουσίαση της Αντιγόνης το 2010.
Μέχρι 24/3.


ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Apocrifu. Ο Βελγο-μαροκινός χορογράφος Sidi Larbi Cherkaoui παρουσιάζει μια χορογραφία για τρεις χορευτές, μια μαριονέττα και το φωνητικό σύνολο από την Κορσική A Filetta. Η παράσταση που έχει σημειώσει διεθνή επιτυχία, παρουσιάζεται στο θέατρο La Monnaie στις Βρυξέλλες.
21,22/3.

ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Martyrer του Marius von Mayenburg. Το τελευταίο έργο του Mayenburg ανέβηκε σε παγκόσμια πρώτη στο Schaubuhne am Lehniner Platz στις 29 Φεβρουαρίου.
Ο Benjamin αρνείται να παρακολουθήσει τα μαθήματα κολύμβησης του σχολείου του. Η μητέρα του υποπτεύεται πως έχει μπλέξει με ναρκωτικά, αλλά ο πραγματικός λόγος είναι διαφορετικός: ο Benjamin έχει αποκτήσει έντονα θρησκευτικά αισθήματα. Μελετά τη Βίβλο και τρομοκρατεί τους συμμαθητές και τους δασκάλους του για επερχόμενες καταστροφές, καλώντας τους να μετανοήσουν. Το έργο σκηνοθετήθηκε από τον συγγραφέα.
Μέχρι 25/4.


ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ

Τα παιδιά κοιμούνται. Μια διασκευή του τσεχοφικού Γλάρου, που επιμελήθηκε και σκηνοθέτησε ο Daniel Veronese, παρουσιάζεται στο Teatro San Martin.

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: