Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

ΣΚΗΝΟΒΑΣΙΕΣ -- 'Τα μάτια του έρωτα' στο Skrow Theater

Leave a Comment
"Τα μάτια του έρωτα" (βασισμένο στο "Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας" του Ουίλιαμ Σαίξπηρ), σε σκηνοθεσία Βασίλη Μαυρογεωργίου, Κατερίνας Μαυρογεώργη και Μαρίας Φιλίνη.(26-11-2017)

Είμαστε όλοι εν δυνάμει καλλιτέχνες.Τα όνειρά μας είναι οι ταινίες της ψυχής μας. Τέλεια σκηνοθετημένα και ερμηνευμένα από εμάς τους ίδιους.

"Τα μάτια του έρωτα" (βασισμένο στο "Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας" του Ουίλιαμ Σαίξπηρ), σε σκηνοθεσία Βασίλη Μαυρογεωργίου, Κατερίνας Μαυρογεώργη και Μαρίας Φιλίνη.

Στα "Μάτια του έρωτα" τίθενται ερωτήματα για τις βασικές έννοιες που πραγματεύεται το έργο, χωρίς να γυρεύουν μία εξαναγκαστική, τελειωτική και λογική απάντηση.

Γιατί ο έρωτας και ο θάνατος είναι εκ γενετής συνυφασμένοι; Γιατί πασχίζουμε να τακτοποιήσουμε τη ζωή μας και αργότερα πνιγόμαστε σε αυτή την τάξη; Τι είναι πιο επικίνδυνο τελικά; Να είσαι συνεχώς ξύπνιος και σε επιφυλακή ή να αφήνεσαι στον ύπνο; Γιατί πάντα ευχόμαστε να χάσουμε για λίγο τα όριά μας;

Ο έρωτας και το όνειρο, οι δύο μεγαλύτερες ίσως πηγές της ανθρώπινης έμπνευσης, συναντιούνται στην κωμωδία αυτή και υφαίνουν μια πλοκή ανεξάντλητου γέλιου. Σχέσεις που μόλις άρχισαν, σχέσεις που καταρρέουν, σχέσεις παράνομες και ανάλαφρες, υφαίνουν έναν ιστό φτιαγμένο από έρωτα κι όνειρα για τον έρωτα.

Σκηνικά: Θάλεια Μέλισσα
Κοστούμια: Ιφιγένεια Νταουντάκη
Πρωτότυπη μουσική: Δημήτρης Τάσαινας
Επιμέλεια κίνησης: Έλενα Γεροδήμου
Φωτισμοί: Στέλλα Κάλτσου
Bοηθός σκηνοθέτη: Καλή Βοϊκλή
Φωτογραφίες: Γιάννης Καραμπάτσος

Παίζουν: Κατερίνα Μαυρογεώργη, Γιάννης Λατουσάκης, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Σεραφείμ Ράδης, Ιωάννα Ραμπαούνη, Μαρία Φιλίνη.

Skrow Theater (Αρχελάου 5, Παγκράτι, Αθήνα, τηλ. 210 7235842)
Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21:00, από 2 Δεκεμβρίου 2017
Εισιτήρια: 12€ (γενική είσοδος), 10€ (φοιτητικό), 8€ (ανέργων, ΑμεΑ)
Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά.



Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: