Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

ΣΚΗΝΟΒΑΣΙΕΣ -- 1ο Χειμερινό Φεστιβάλ Κεφαλλονιάς

Leave a Comment
(5-10-2017)

Η εταιρεία "Όψεις Πολιτισμού" διοργανώνει, σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ) το 1ο Χειμερινό Φεστιβάλ Κεφαλλονιάς.
Το Φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στον εορτασμό των 100 χρόνων από τη γέννηση του Νίκου Καζαντζάκη και περιλαμβάνει θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, εκθέσεις και συζητήσεις.

Το πρόγραμμα:

Τετάρτη 15 και Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017
"Πως να απαγάγετε έναν τραπεζίτη" του Armanto Nascimento, σε σκηνοθεσία Κώστα Αρζόγλου, με τον Κώστα Αρζόγλου, τη Σόνια Παπαδημητρίου, τον Χρήστο Ευθυμίου και τον Χάρη Μαυρουδή.

"Στο φαλιμέντο του κόσμου". Μια παράσταση βασισμένη σε κείμενα, μουσική και τραγούδια του Νικόλα Άσιμου. Στον ρόλο του Άσιμου ο Λεωνίδας Κακούρης. Μαζί του οι μουσικοί Βαγγέλης Καζαντζής, Δημήτρης Χατζηδημητρίου και Διονύσης Μακρής. Συμμετέχει η Κατερίνα Μακαβού.

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017
"Ο Γκάτσος που αγάπησα"
Ο Μανώλης Μητσιάς και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη σε μια ξενάγηση στον κήπο της έμπνευσης του ποιητή της "Αμοργού", με τραγούδια και κείμενα σε επιμέλεια της Αγαθής Δημητρούκα.

Τρίτη 21 και Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017
"Αναφορά στον Γκρέκο" του Νίκου Καζαντζάκη, σε σκηνοθεσία κι ερμηνεία Τάκη Χρυσικάκου.
Μια παράσταση, που μέσα από τους ήρωες των έργων του Νίκου Καζαντζάκη και τις εξομολογήσεις του (στον παππού του, όπως αποκαλεί τον Ελ Γκρέκο) αποτυπώνεται το μεγαλείο της Ελλάδας και το ανυπόταχτο πνεύμα του ίδιου του συγγραφέα.

26 Νοεμβρίου 2017
"Το ημερολόγιο ενός τρελού" του Νικολάι Γκόγκολ, σε σκηνοθεσία κι ερμηνεία Σωτήρη Χατζάκη.
Η μεγάλη κωμωδία της ύπαρξης συναντά την ελευθερία της εσωτερικότητας και ο μικρός άνθρωπος, που είχε μεγάλες προσδοκίες, εισέρχεται στην σκηνή με το επίσημο ένδυμα του κλόουν.

27 Νοεμβρίου 2017
"Faith" της Kate Robin, σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη.
Tι σημαίνει αληθινή πίστη ανάμεσα σε ένα ζευγάρι; Πόσο εύκολα μπορεί να χαθεί; Τι είμαστε διατεθειμένοι να θυσιάσουμε, για να κρατήσουμε ζωντανή τη σχέση μας;
Παίζουν: Ζέτα Δούκα, Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Θέατρο Κέφαλος (Λεωφόρος Γεωργίου Βεργωτή, Αργοστόλι Κεφαλλονιάς, τηλ. 26710 22847)
15 έως 27 Νοεμβρίου 2017
 

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: