Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

ΣΚΗΝΟΒΑΣΙΕΣ -- Φεστιβάλ Θάλασσας 2017 στα Νέα Μουδανιά

Leave a Comment
(7-7-2017)

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Θάλασσας 2017, στο Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής.

Παρασκευή 21 Ιουλίου
Piaf! The Show!

Σάββατο 22 Ιουλίου
"Το ψέμα" του Φλοριάν Ζέλλερ, σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη, με τον Θοδωρή Αθερίδη, τη Σμαράγδα Καρύδη, τη Μυρτώ Αλικάκη, τον Κωνσταντίνο Κάππα.

Τετάρτη 26 Ιουλίου
"Χάνσελ και Γκρέτελ" των Αδελφών Γκριμμ, σε σκηνοθεσία Χάρη Ρώμα, με τον Γιάννη Πισκιτζή, την Έλενα Καλλιγέρη, την Κωνσταντίνα Σάνη, τον Πέτρο Νικολάου, τον Μανώλη Κονταξάκη.

Σάββατο 29 Ιουλίου
"Ζορμπάς" του Νίκου Καζαντζάκη, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, με τον Γρηγόρη Βαλτινό, τη Ταμίλλα Κουλίεβα, τον Μέμο Μπεγνή, τη Ναταλία Δραγούμη κ.ά.

Σάββατο 5 Αυγούστου
"Λυσιστράτη" του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου, με τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, τη Ναταλία Τσαλίκη, τον Γιάννη Μπέζο κ.ά.

Κυριακή 6 Αυγούστου
Συναυλία με τον Σωκράτη Μάλαμα.

Τετάρτη 9 Αυγούστου
"Το όνειρο της Πέππα" της Πένυς Φυλακτάκη, σε σκηνοθεσία Βασίλη Ισσόπουλου, με τον Θοδωρή Γεωργίτση, τη Στεφανία Γώγου Πούλου, τη Στεφανία Καλομοίρη, την Γεωργία Κούκα κ.ά.

Παρασκευή 11 Αυγούστου
Συναυλία με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Σάββατο 12 Αυγούστου
"Ιφιγένεια εν Αυλίδι" του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη και Μανώλη Δούνια, με τον Αιμίλιο Χειλάκη, την Αθηνά Μαξίμου, τη Λένα Παπαληγούρα κ.ά.

Κυριακή 20 Αυγούστου
"Ο μαγικός αυλός", σε κείμενο Κάρμεν Ρουγγέρη και σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη και Χριστίνας Κουλουμπή, με την Αθηνά Δημητρακοπούλου, τον Ιωάννη Κοντέλλη, την Εστέλλα Κοπάνου, την Κωνσταντίνα Λιναρδάτου κ.ά.

Τετάρτη 23 Αυγούστου
Συναυλία με τον Παντελή Θαλασσινό και τον Βασίλη Σκουλά.

Σάββατο 26 Αυγούστου
"Επτά επί Θήβας" του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις, με τον Γιάννη Στάνκογλου, την Κλειώ Δανάη Οθωναίου, τον Γιώργο Καύκα, την Ιώβη Φραγκάτου κ.ά.




Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: