Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

Θέατρο και Χορός στο Φεστιβάλ Κασσάνδρας 2016

Leave a Comment
Θέατρο και Χορός στο Φεστιβάλ Κασσάνδρας 2016
Το Φεστιβάλ Κασσάνδρας έρχεται για 24ο καλοκαίρι στο Αμφιθέατρο Σίβηρης Χαλκιδικής και φιλοξενεί θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις και μουσικές συναυλίες. Μεταξύ άλλων θα παρουσιαστούν, η καλοκαιρινή παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος "Επτά επί Θήβας", η σκηνική σύμπραξη των Κιμούλη-Μπέζου-Φιλιππίδη στον αριστοφανικό "Πλούτο", η "Απολογία του Σωκράτη" στα αρχαία ελληνικά και η "Λίμνη των κύκνων" από το Russian Ballet Theater.

Οι θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις που θα παρουσιαστούν στο Φεστιβάλ Κασσάνδρας 2016:

Σάββατο 2 Ιουλίου [ΧΟΡΟΣ]
"Κάρμεν", "Μπολερό", "Σοπενιάνα", από τα Αυτοκρατορικά Ρωσικά Μπαλέτα Μόσχας.

Τρίτη 12 Ιουλίου [ΘΕΑΤΡΟ]
"Πλάτωνα, Απολογία Σωκράτη", σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη, με τον Βασίλη Καραμπούλα και τον Γιάννη Κολόι.

Κυριακή 17 Ιουλίου [ΧΟΡΟΣ]
"Η λίμνη των κύκνων" από το Russian Ballet Theater.

Τετάρτη 20 Ιουλίου [ΘΕΑΤΡΟ]
"Το σώσε" του Μάικλ Φρέιν, σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Παπαδόπουλου, από τον Επιμορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κασσανδρείας.

Παρασκευή 29 Ιουλίου [ΘΕΑΤΡΟ]
"Του Κουτρούλη ο γάμος" του Αλέξανδρου Ρίζου Ραγκαβή, σε σκηνοθεσία Γιάννη Καλατζόπουλου, με τον Γιάννη Βούρο, την Τάνια Τρύπη, τον Κώστα Φλωκατούλα, τον Γιώργο Γιαννόπουλο κ.α.

Κυριακή 7 Αυγούστου [ΘΕΑΤΡΟ]
"Πλούτος" του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη, με τον Γιώργο Κιμούλη, τον Γιάννη Μπέζο, τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Τάσο Γιαννόπουλο κ.α.

Δευτέρα 8 Αυγούστου [ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ]
"Η πριγκίπισσα κι ο βάτραχος" των αδελφών Γκριμμ, σε σκηνοθεσία Χάρη Ρώμα, με τη Στέλλα Μπονάτσου, τη Μύριαμ Χρονοπούλου, τον Γιάννη Πισκιτζή κ.α. 

Τετάρτη 10 Αυγούστου  [ΘΕΑΤΡΟ]
"Επτά επί Θήβας" του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις, με τον Γιάννη Στάνκογλου, τον Χρίστο Στυλιανού, τον Γιώργο Καύκα, την Νάντια Κοντογεώργη κ.α.





Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: