Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

Mall από την ομάδα Casuali

Leave a Comment
Ένας πόλεμος μόλις τελείωσε. Οι νικητές βρίσκονται προστατευμένοι μέσα σε τεράστια εμπορικά κέντρα. Ο μηχανισμός κινείται με σχέδιο και ασφάλεια. Οχτώ πρόσωπα προσπαθούν να επιβιώσουν χαμογελώντας μέσα σε ένα πλαίσιο εξουσίας όπου τίποτα δεν αμφισβητείται. Ώσπου κάποια στιγμή ένα ερωτηματικό εισβάλλει στο mall και οι ισορροπίες διαταράσσονται.
Ποιος είναι αυτός που σπέρνει την αμφιβολία; Ποιος υπενθυμίζει την ύπαρξη των "έξω"; Ποιος είναι αυτός, τελικά, που πρέπει να αποκλειστεί; Μια αλληγορία της σύγχρονης εποχής για τονκαταναλωτισμό, τον αποκλεισμό και την αυταπάτη της ασφάλειας.

Τώρα στη θεατρική σκηνή
"Mall" της Στέλλας Παπαδημητρίου, από την ομάδα Casuali, σε σκηνοθεσία Στεφανίας Παπαμιχαήλ.

Η ομάδα Casuali ξεκίνησε τη δράση της το 2012. Αυτή είναι η τρίτη της παραγωγή και γίνεται σε συνεργασία με την εταιρεία "Push your art company". Στην καινούργια τους δουλειά οι Casuali αναλαμβάνουν να ανεβάσουν ένα νέο κείμενο, που γράφτηκε σήμερα και αναφέρεται στο σήμερα.

Σκηνικά- κοστούμια: Ελίζα Μοσχοπούλου
Μουσική: Άγγελος Μπουρνάς
Σχεδιασμός φώτων: Δήμητρα Αλουτζανίδου
Επιμέλεια βίντεο: Παρασκευή Καραδουλαμά 
Σχεδιασμός αφίσας- φωτογραφίες: Γιώργος Χρηστινίδης 
Κινησιολογική επιμέλεια: Έλενα Τζανάβαλου. 
Παίζουν: Κώστας Βουρλιώτης, Αθηνά Έυσταθίου, Χάρης Ηλιάδης, Αλεξάνδρα Κασιούμη, Κατερίνα Μαυροφρύδου, Δήμητρα Ντασιώτη, Κατερίνα Συναπίδου, Μαριάννα Τάντου.
Ακούγεται η φωνή της Νατάσσας Δαλιάκα.

Θέατρο Αυλαία (Κτήριο ΧΑΝΘ, είσοδος από Τσιμισκή, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 237700)
7, 8, 14, 15, 21 και 22 Δεκεμβρίου στις 21:00
Εισιτήρια: 12, 8 (φοιτητικό, ανέργων) 




Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: