Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

ΣΚΗΝΟΒΑΣΙΕΣ -- Φεστιβάλ Κασσάνδρας 2018: το πρόγραμμα

Leave a Comment
(19-6-2018)

To Φεστιβάλ Κασσάνδρας γιορτάζει τα 26 του χρόνια και φιλοξενεί στο Αμφιθέατρο Σίβηρης στη Χαλκιδική —μεταξύ πολλών άλλων— τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Σωκράτη Μάλαμα, τον Αιμίλιο Χειλάκη, τον Γιώργο Νταλάρα.

To πρόγραμμα:

Σάββατο 21 Ιουλίου [ΜΟΥΣΙΚΗ]
Συναυλία με τον Σωκράτη Μάλαμα και τον Θανάση Παπακωνσταντίνου.

Κυριακή 22 Ιουλίου [ΘΕΑΤΡΟ]
"Αντιγόνη" του Σοφοκλή, σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη και Μανώλη Δούνια, με την Αθηνά Μαξίμου, τον Αιμίλιο Χειλάκη, τον Μιχάλη Σαράντη, τον Σωκράτη Πατσίκα κ.ά. 

Τετάρτη 25 Ιουλίου [ΘΕΑΤΡΟ]
"Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε" του Λουίτζι Πιραντέλο, σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Παπαδόπουλου, από τη Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κασσάνδρειας. 

Πέμπτη 26 Ιουλίου [ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ]
"XANA ZOO 10 Χρόνια μαζί!" με τη Τερέζα Σάσσου, τον Παύλο Πιερρόπουλο, τη Νίκη Λάππα.

Δευτέρα 30 Ιουλίου [ΘΕΑΤΡΟ]
"Αχαρνής" του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου, με τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Παύλο Χαϊκάλη, τον Κώστα Κόκλα, τον Τάκη Παπαματθαίου κ.ά. 

Δευτέρα 6 Αυγούστου [ΘΕΑΤΡΟ]
"Το παράξενο ζευγάρι" του Νηλ Σαίμον, σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη, με τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, τη Βάσω Γουλιελμάκη, τον Πάνο Σταθακόπουλο κ.ά. 

Τρίτη 7 Αυγούστου [ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ]
"Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες" του Ιούλιου Βερν, σε σκηνοθεσία Χάρη Ρώμα, με τον Χάρη Ρώμα, τον Βαγγέλη Δουκουτσέλη, τη Μαρία Κοκολάκη κ.ά. 

Παρασκευή 10 Αυγούστου [ΘΕΑΤΡΟ]
"Mamma Mia" των Benny Andersson, Bjorn Ulvaeus & Catherine Johnson, σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλλου, με τη Δέσποινα Βανδή, τον Άκη Σακελλαρίου, τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, τη Μπέττυ Μαγγίρα κ.ά.

Σάββατο 11 Αυγούστου [ΘΕΑΤΡΟ]
"Ηλέκτρα" του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη, με τη Λένα Παπαληγούρα, τον Νίκο Κουρή, τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, τον Νίκο Αρβανίτη κ.ά.

Τετάρτη 15 Αυγούστου [ΜΟΥΣΙΚΗ]
Συναυλία με τον Αντώνη Ρέμο και την Έλενα Παπαρίζου.

Σάββατο 18 Αυγούστου [ΜΟΥΣΙΚΗ]
Συναυλία με τον Γιώργο Νταλάρα και τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα



Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: