Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Frida κι άλλο" (Θέατρο Τ, 28/5-1/6), "Χειμωνιάτικο παραμύθι" (Θέατρο ΕΜΣ, 1-3/6), "Η Ευθαλία του Γαλατά" (Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών, 7-10/6), "Αναζητώντας τον Αττίκ" (Μέγαρο Μουσικής, 7-12/6)

Βραβείο Δημήτρης Χορν 2015

Leave a Comment
Η τελετή απονομής του βραβείου "Δημήτρης Χορν 2015" για την καλύτερη ερμηνεία νέου άνδρα ηθοποιού (θεατρική περίοδος 2013-2014) θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015, στις 20:00 στο Θέατρο Δημήτρης Χορν.


Οι τέσσερις υποψήφιοι ηθοποιοί είναι:

Μάνος Καρατζογιάννης για την ερμηνεία του στο έργο του Simon Stephens, "Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα;", σε σκηνοθεσία Τάκη Τζαμαργιά, στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα.

Ντένης Μακρής για τον ρόλο του Άμλετ στο έργο του Σαίξπηρ, "Άμλετ", σε σκηνοθεσία Χρήστου Θεοδωρίδη, από την "Ορχήστρα των μικρών πραγμάτων" στο Θέατρο Πορεία.

Γιάννης Παπαδόπουλος, για τις ερμηνείες του στο έργο των John Murray και Allen Boretz, "Room service", σε σκηνοθεσία Έκτορα Λυγίζου (Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών) και στο έργο "Η προσευχή της κοπέλας που έπεσε μέσα στο πηγάδι και δε θέλει να πεθάνει", σε σκηνοθεσία Χἀρη Φραγκούλη, που παρουσιάσε η ομάδα Kursk στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων-Λευτέρης Βογιατζής.

Μιχάλης Σαράντης για τον ρόλο του Νότη Σερδάρη στο έργο του Παντελή Χορν, "Φλαντρώ", σε σκηνοθεσία Λυδίας Κονιόρδου στο Εθνικό Θέατρο και τον ρόλο του Αγγελιοφόρου στην τραγωδία του Ευριπίδη, "Ιππόλυτος", σε σκηνοθεσία Λυδίας Κονιόρδου (Επίδαυρος)

H επιτροπή αποτελείται από τον Κώστα Γεωργουσόπουλο, τον Σταμάτη Φασουλή, τη Ξένια Καλογεροπούλου, τη Λυδία Κονιόρδου και την Αντιγόνη Καράλη και ο νικητής θα παραλάβει τον σταυρό που φορούσε ο Δημήτρης Χορν.
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: