Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

ΣΚΗΝΟΒΑΣΙΕΣ -- Όσα φέρνει ο χειμώνας 2018-2019 στα θέατρα της Αθήνας

Leave a Comment
(1-8-2018)

Οι Σκηνοβασίες ρίχνουν την καθιερωμένη ετήσια ματιά τους, στα προσεχώς του αθηναϊκού θεατρικού χειμώνα. Τί μας επιφυλάσσει η νέα σεζόν 2018-2019; Ένας θεατρικός οδηγός με επιλογές που ξεχωρίζουν.

ΑΘΗΝΑΪΣ
Η θεατρική σκηνή της Αθηναΐδας "περνά στα χέρια" του Στράτου Μαρκίδη και εγκαινιάζεται με τη γαλλική φάρσα "Ο βαφτιστικός της κυρίας", -που αποτέλεσε τη βάση της οπερέτας του Θεόφραστου Σακελλαρίδη "Ο βαφτιστικός"- σε διασκευή και σκηνοθεσία Χάρη Ρώμα.

ΑΘΗΝΩΝ
"Ο φάρος" του Κόνορ Μακφέρσον, με το επιτυχημένο ανδρικό κουιντέτο -Μαρκουλάκης, Χειλάκης, Ψαρράς, Παπασπηλιόπουλος, Αλειφερόπουλος- θα "καταλάβει" και φέτος τη σκηνή του θεάτρου της οδού Βουκουρεστίου.

ΑΚΡΟΠΟΛ
Πιστή στα μιούζικαλ η θεατρική σκηνή της οδού Ιπποκράτους προτείνει γι' αυτόν τον χειμώνα τη "Matilda", σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλλου. Στον θίασο ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο Κώστας Κόκλας, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Μπέττυ Μαγγίρα. 

ΑΛΙΚΗ
Ο Νίκος Μαστοράκης έρχεται στο εμπορικό αθηναϊκό θεατρικό κέντρο για να σκηνοθετήσει τα "Πουλιά στον αέρα" του Ζωρζ Φεϋντώ. Συμπράττουν επί σκηνής η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Θεοδώρα Τζήμου, ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Ιωάννης Παπαζήσης κ.ά.

ΑΠΟΘΗΚΗ
Τα Αθηναϊκά Θέατρα παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το έργο "Η Κουζίνα" του Arnold Wesker, σε σκηνοθεσία και απόδοση Γιώργου Νανούρη, με έναν θίασο πρωτοεμφανιζόμενων ηθοποιών.

ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΑΤΡΟ
Ο Νικήτας Τσακίρογλου, ο Χρήστος Βαλαβανίδης και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης συμπράττουν στη "Προσωπική συμφωνία" του Ρόναλντ Χάργουντ, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά. Το έργο γράφτηκε το 1995 και βασίζεται σε πραγματικά ημερολόγια του σπουδαίου μαέστρου Βίλχελμ Φουρτβένγλερ, τα οποία κρατούσε κατά τη διάρκεια της ανάκρισής του.
Στο ίδιο θέατρο: η Ρίκα και ο σκαραβαίος της επιστρέφουν στη σκηνή. Δέκα χρόνια μετά την πρώτη του παράσταση, το εμβληματικό έργο του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη "Λα Πουπέ" επιστρέφει με τη Θεοδώρα Τζήμου αυτή τη φορά.
Ο Σωτήρης Χατζάκης, η Έφη Μουρίκη και η Δέσποινα Κούρτη στο ψυχολογικό θρίλερ "Frozen" της Bryony Lavery. Τρεις άνθρωποι προσπαθούν να ξεπεράσουν τον πόνο τους. Η δύναμη της συγχώρησης είναι το κλειδί; Η μήπως φοβούνται μην παραδοθούν εντελώς στην οργή, την εκδίκηση και την οδύνη;

ΑΡΓΩ
Το έργο της Λιλής Ζωγράφου "Η αγάπη άργησε μια μέρα" -ένας ύμνος στον έρωτα και την ελευθερία και ταυτόχρονα ένα δριμύ κατηγορώ στην καταπίεση- επιστρέφει για δεύτερο κύκλο παραστάσεων. Παίζουν: Αιμιλία Υψηλάντη, Αθηνά Τσιλύρα, Μαρία Καρακίτσου κ.ά. 

ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ
Η "Κωμωδία των παρεξηγήσεων", η ιδιαίτερη κωμωδία του Ουίλιαμ Σαίξπηρ έρχεται τον ερχόμενο χειμώνα. Την σκηνοθεσία της δουλειάς έχει αναλάβει η Κατερίνα Ευαγγελάτου και τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Νίκος Κουρής και ο Ορφέας Αυγουστίδης.

ΒΕΑΚΗ
Τη θρυλική "Λωξάντρα" της Μαρίας Ιορδανίδου θα ανεβάσει τον χειμώνα στο θέατρο ο Σωτήρης Χατζάκης. Στον ομώνυμο ρόλο η Ελένη Κοκκίδου.

ΒΕΜΠΟ
Η κλασική ταινία του Αλέκου Σακελλάριου "Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες" ανεβαίνει στη σκηνή σε διασκευή και σκηνοθεσία Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα. Στους δύο βασικούς ρόλους ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

ΒΡΕΤΑΝΙΑ
Ο Μάκης Παπαδημητρίου και η Μαρία Λεκάκη παραδέχονται πως "Αν υπάρχει, δεν το 'χω βρει ακόμα". Το έργο του Nick Payne είναι ένα αστείο, τρυφερό, συγκινητικό, καυστικό και αφοπλιστικά ειλικρινές κείμενο για μια σύγχρονη οικογένεια που προσπαθεί να γίνει και πάλι… οικογένεια και να επιβιώσει.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΡΝ
Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης θα σκηνοθετήσει τον "Βυσσινόκηπο" του Άντον Τσέχωφ, με πρωταγωνίστριά του την Θέμιδα Μπαζάκα. Στον εξαιρετικό θίασο ο Δημήτρης Λιγνάδης, η Κόρα Καρβούνη, η Αθηνά Μαξίμου, ο Γιώργος Μπινιάρης κ.ά. 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
Τον "Θείο Βάνια" θα υποδυθεί ο Γιώργος Κιμούλης, σε σκηνοθεσία Νικαίτης Κοντούρη, ενώ στο δεύτερο μισό της σεζόν ο Θωμάς Μοσχόπουλος θα σκηνοθετήσει το "Γαϊτανάκι του έρωτα" του Άρθουρ Σνίτσλερ

ΔΙΑΝΑ
Η Ελένη Ράντου παρουσιάζει τη θεατρική διασκευή της ταινίας του Γούντι Άλλεν "Blue Jasmine". Το σενάριο στηριγμένο σε μια άλλη εκδοχή του "Λεωφορείο ο Πόθος", περιγράφει με μοναδικά κωμικοτραγικό τρόπο το οδοιπορικό της πτώσης. Σκηνοθετεί ο Σταμάτης Φασουλής.

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Με ένα από τα πιο αινιγματικά και γοητευτικά έργα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, "Τίμων ο Αθηναίος", καταπιάνεται ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικό Θεάτρου και σκηνοθέτης Στάθης Λιβαθινός.
Επιπλέον, ο Γιάννης Χουβαρδάς θα σκηνοθετήσει τον "Μισάνθρωπο" του Μολιέρου, με πρωταγωνιστή τον Μιχαήλ Μαρμαρινό.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Ο Γιάννης Κακλέας σκηνοθετεί τον "Ερωτευμένο Σαίξπηρ"· μία φανταστική ιστορία από τη ζωή του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, τον ρόλο του οποίου αναλαμβάνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος,

ΕΠΙ ΚΟΛΩΝΩ
Στην Κεντρική Σκηνή συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά η πετυχημένη παράσταση "Η λάμψη μιας ασήμαντης νύχτας" του Κόνορ ΜακΦέρσον, από την Ομάδα Νάμα, σε σκηνοθεσία Ελένης Σκότη. 
Για τέταρτη χρονιά συνεχίζεται και ο "Άγριος σπόρος" του Γιάννη Τσίρου, με τον Τάκη Σπυριδάκη. 

ΗΒΗ
Ο Λάκη Λαζόπουλος υπογράφει τη διασκευή και σκηνοθεσία της δημοφιλούς κωμωδίας του Αλέκου Σακελλάριου "Χτυποκάρδια στο θρανίο". Στους δύο βασικούς ρόλους η Κατερίνα Γερονικολού και ο Ορέστης Τζιόβας. Στον θίασο και ο Κώστας Βουτσάς, η Μάρω Κοντού και ο Νίκος Γαλανός.

ΘΕΑΤΡΟ 104
Ο Ντάνι και η Λόρα είναι νέοι, κεφάτοι, νευρωτικοί. Η Λόρα πιστεύει στα νέα ξεκινήματα. Ο Ντάνι όχι ακριβώς. Τι γίνεται όταν εκείνη θέλει κι εκείνος μπορεί; Τι γίνεται όταν το βιολογικό της ρολόι χτυπάει επίμονα και εκείνος... τρομάζει; Ο Τάσος Ιορδανίδης παρουσιάζει την κωμωδία του David Eldridge "Beginning", με τη Θάλεια Ματίκα και τον Γιάννη Δρακόπουλο.

ΘΕΑΤΡΟ ΟΔΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Η Μπέτυ Αρβανίτη συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον σκηνοθέτη Δημήτρη Καραντζά, στον αυτοβιογραφικό "Γυάλινο κόσμο" του Τενεσί Ουίλιαμς.

ΘΕΑΤΡΟ ΟΔΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ-ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ
Συνεχίζοντας το αφιέρωμα στον Ίνγκμαρ Μπέργκμαν, ο Γιάννης Μόσχος σκηνοθετεί τις "Μαριονέτες". Στον θίασο η Ανθή Ευστρατιάδου, η Υβόννη Μαλτέζου, ο Μιχάλης Οικονόμου, η Κατερίνα Παπανδρέου.
Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και η Αμαλία Μουτούση θα συναντηθούν σκηνικά στη "Μαρία Στιούαρτ" του Σίλλερ, σε σκηνοθεσία Θάνου Παπακακωνσταντίνου. 

ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ-ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΝ
Οι "Ιστορίες από το δάσος της Βιέννης" του Εντεν φον Χόρβατ, σε σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη -μια παράσταση που επρόκειτο να ανέβει στο Υπόγειο τον περασμένο Ιούνιο- έρχονται τον Οκτώβριο. Η δράση του έργου τοποθετείται χρονικά την περίοδο του μεσοπολέμου λίγο πριν την άνοδο του ναζισμού στην Ευρώπη. Παίζουν: Ναταλία Τσαλίκη, Ιωάννα Μαυρέα, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Κωνσταντίνα Τάκαλου, Νίκος Αλεξίου κ.ά. 

ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Ανδρική υπόθεση η νέα σκηνική πρόταση των "Δούλων" του Ζαν Ζενέ. Δημήτρης Ήμελλος, Αργύρης Ξάφης, Κώστας Μπερικόπουλος υποδύονται τις τρεις εμβληματικές ηρωίδες.

ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
Η Ρούλα Πατεράκη παρουσιάζει τη μεταμοντέρνα επιθεώρηση "Οι μοντέρνοι". Μέσα από την επιλογή του Μπέρναρ Σω να ερμηνεύσει τον "Βασιλιά Ληρ" αποκαλύπτεται η ιστορία του μοντερνισμού-μεταμοντερνισμού. Στον ρόλο του Μπέρναρ Σω ο Περικλής Μουστάκης.

ΙΛΙΣΙΑ
Ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στον Άρθουρ Μίλλερ, υποδυόμενος τον Gregory Solomon, στο "Τίμημα" που σκηνοθετεί η Ιωάννα Μιχαλακοπούλου. Μαζί του ο Γεράσιμος Σκιαδαρέση, η Ρένια Λουιζίδου και ο Χρήστος Σαπουντζής.

ΙΛΙΣΙΑ ΒΟΛΑΝΑΚΗΣ
O Γρηγόρης Βαλτινός συναντά τον Γιάννη Σαρακατσάνη στο "Κάθε Τρίτη με τον Μόρι" των Jeffrey Hatcher και Mitch Albom. Μια υπέροχη ιστορία υπαρξιακής αναζήτησης, ανάμεσα σε έναν σπουδαίο καθηγητή κι έναν ανήσυχο μαθητή, που εξελίσσεται στο χρόνο. Σκηνοθετεί ο Νικορέστης Χανιωτάκης.

ΚΑΤΙΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ
Με έναν all star θίασο (Καφετζόπουλος, Κατρανίδης, Σακελλαρίου, Κουλίεβα, Τρύπη, Ρουσσέα, Δροσάκη), ο Πέτρος Φιλιππίδης σκηνοθετεί την Κάτια Δανδουλάκη στο αριστούργημα της Αγκάθα Κρίστι "Έγκλημα στο Όριεντ Εξπρές".

ΚΙΒΩΤΟΣ
Ο Γιάννης Κακλέας συστήνει τη "Συμμορία των πέντε". Πέντε μικροκακοποιοί σχεδιάζουν να ληστέψουν μια τράπεζα και νοικιάζουν δωμάτια σε ένα διπλανό σπίτι, μένοντας με μια άκακη χήρα στην οποία παριστάνουν τους μουσικούς. Στο θίασο ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, ο Κώστας Αποστολάκης, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου κ.ά.

ΛΑΜΠΕΤΗ
Τα Αθηναϊκά θέατρα παρουσιάζουν την τρελή ελληνική κωμωδία του Νίκου Χαρλαύτη "... Της Μαλάμως". Στον ρόλο της Μαλάμως ο Θανάσης Αλευράς, τον οποίο πλαισιώνουν δέκα άνδρες ηθοποιοί που υποδύονται και τους γυναικείους ρόλους.

ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ
Ο Άκις Βλουτής "αναζητά τη μη ορατή πραγματικότητα" μέσα από ένα τρίπτυχο έργων του Αύγουστου Στρίντμπεργκ. Η σεζόν θα ξεκινήσει με τον "Χορό του θανάτου" και θα συνεχιστεί με τον "Πατέρα". Τη σεζόν 2019-2020 θα παρουσιαστεί η "Σονάτα των φαντασμάτων", σε μετάφραση Μαργαρίτας Μέλμπεργκ.

ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΛΑΣ
Θοδωρής Αθερίδης, Άλκης Κούρκουλος και Γιώργος Πυρπασόπουλος μαζί στο "Art' της Γιασμίνα Ρεζά. Μια κωμωδία για την τέχνη και την ανδρική φιλία.

ΜΙΚΡΟ ΧΟΡΝ (ΠΡΩΗΝ ΑΜΙΡΑΛ)
Η Μαρία Ναυπλιώτου "μεταμορφώνεται" σε Μαρία Κάλλας, στο "Masterclass" του Terrence McNally. Το κείμενο βασίζεται στο περίφημο σεμινάριο που παρέδωσε η Μαρία Κάλλας στη Μουσική Σχολή Τζούλιαρντ της Νέας Υόρκης, στις αρχές της δεκαετίας του '70. Σκηνοθετεί ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

ΠΑΛΛΑΣ
Με τις "Μάγισσες της Σμύρνης" της Μάρας Μεϊμαρίδη, ο Σταμάτης Φασουλής θα αποτυπώσει την ατμόσφαιρα μίας εμβληματικής εποχής, μεταφέροντάς μας 130 χρόνια πίσω σε ένα ταξίδι στα παράλια της Σμύρνης και σε μια ιστορία γεμάτη μάγια, ξόρκια, αρώματα, έρωτες και πάθη. Στον θίασο, η Σμαράγδα Καρύδη, η Μαρία Καβογιάννη, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, ο Μέμος Μπεγνής, ο Μελέτης Ηλίας, η Νικολέτα Βλαβιανού κ.ά. 
Στο δεύτερο μισό της σεζόν, ο Μάρκος Σεφερλής -στην πρώτη του θεατρική "έξοδο" από το μόνιμο στέκι του, το Θέατρο Περοκέ- συνεργάζεται με τον Πέτρο Ζούλια στο "Ζητείται ψεύτης" του Δημήτρη Ψαθά. Μαζί του ο Γιώργος Παρτσαλάκης, η Ναταλία Δραγούμη, ο Αργύρης Αγγέλου, η Βάσω Γουλιελμάκη κ.ά.

ΠΟΛΗ ΘΕΑΤΡΟ
Ο Γιάννης Βούρος, η Παναγιώτα Βλαντή και ο Νίκος Γεωργάκης θα συνεργαστούν στο "Σπασμένο γυαλί" του Άρθουρ Μίλερ, σε σκηνοθεσία Άσπας Καλλιάνη. 

ΠΟΡΕΙΑ
Το μυθιστόρημα του Μ. Καραγάτση "Γιούγκερμαν" ανεβαίνει στο θέατρο Πορεία, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου, με τον Γιάννη Στάνκογλου και τη Ζέτα Μακρυπούλια. 
Παράλληλα, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου παρουσιάζει το κύκνειο άσμα του Ευγένιου Ο' Νηλ "Ένα φεγγάρι για τους καταραμένους" με την Ιωάννα Παππά, ενώ συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά το "Ευχαριστημένο" της Μαρίνας Καραγάτση.

ΠΟΡΤΑ
Το έργο του Ραίη Μπράντμπερυ "Φαρενάιτ 451" μας μεταφέρει σ' ένα μελλοντικό, ολοκληρωτικό καθεστώς όπου τα βιβλία καταστρέφονται. Σκηνοθετεί ο Θωμάς Μοσχόπουλος και παίζουν ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, η Άννα Μάσχα, η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η Ξένια Καλογεροπούλου κ.ά.

ΣΤΑΘΜΟΣ
Η "Απολογία της Μαρι Κιουρί" της Ευσταθίας, σε σκηνοθεσία Κίρκης Καραλή, επιστρέφει στο Θέατρο Σταθμός. Ερμηνεύει η Πέγκυ Τρικαλιώτη. Η Κίρκη Καραλή θα σκηνοθετήσει επίσης το έργο του Βασίλη Κατσικονούρη "Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα", με τον Τάκη Σπυριδάκη. 

ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ
Φέτος στη Στέγη θα γίνει "Το Σώσε". Οι ηθοποιοί ξεχνούν τα λόγια τους, ο σκηνοθέτης ωρύεται, τα κοστούμια ξηλώνονται, οι πάντες και τα πάντα βρίσκονται στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Θέατρο μέσα στο θέατρο, φάρσα μέσα στη φάρσα, γκάφα πάνω στη γκάφα. H κλασική βρετανική φάρσα του Μάικλ Φρέιν ανεβαίνει από τον Έκτορα Λυγίζο, ως ένας ύμνος στο λάθος.

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟ
Η Ομάδα Νάμα και η Εταιρεία Λυκόφως ενώνουν τις δυνάμεις τους. Οι δύο πρώτες παραγωγές: "People, places & things" του Duncan MacMillan, σε σκηνοθεσία Ελένης Σκότη, με τους: Λένα Παπαληγούρα, Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, Γιώργο Συμεωνίδη, Ανδρέα Κοντόπουλο, Χάρη Τζωρτζάκη κ.ά και το "Δείπνο" του Χέρμαν Κοχ, σε σκηνοθεσία Λίλυς Μελεμέ, με τους: Στέλιο Μάινα, Λάζαρο Γεωργακόπουλο, Κατερίνα Λέχου, Κατερίνα Μισιχρόνη και Γιώργο Κοτανίδη.

ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ
Μετά από 2 πολύ πετυχημένες θεατρικές περιόδους στο Εθνικό Θέατρο, η παράσταση "Στέλλα κοιμήσου" του Γιάννη Οικονομίδη, που κέρδισε κοινό και κριτικούς, προστίθεται στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Θεάτρου του Νέου Κόσμου (που από τη σεζόν 2018-2019 επεκτείνεται και στο Θέατρο Τζένη Καρέζη της οδού Ακαδημίας)
Ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος θα σκηνοθετήσει το "Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα" του Σάιμον Στίβενς, που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Μαρκ Χάντον. Με τον Γιώργο Χρυσοστόμου, τον Γιάννη Νιάρρο και τη Μαρία Καλλιμάνη.

ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟΥ
"Έτσι είναι" δηλώνουν κατηγορηματικά η Μάνια Παπαδημητρίου και ο Νίκος Καμτσής και προσθέτουν, για καλό και για κακό, "Αν έτσι νομίζετε". Το πιραντελικό σύμπαν θα γεμίσει τη σκηνή του Θεάτρου της Κυψέλης. 

ΧΩΡΑ
Μετά τη μεγάλη επιτυχία της και τη μεγάλη απήχηση σε κοινό και κριτικούς, η παράσταση "Γυναίκες του Παπαδιαμάντη" επιστρέφει για δεύτερη θεατρική σεζόν. Η Νένα Μεντή συναντά τον Πέτρο Ζούλια και μαζί με την ΄Ερση Μαλικένζου, την Ευγενία Δημητροπούλου, τη Χριστιάννα Ματζουράνη, τη Μαριάννα Τουντασάκη και την Έφη Σακελλαρίου ζωντανεύουν τις ηρωίδες του σκιαθίτη συγγραφέα.
Ο Πέτρος Ζούλιας σκηνοθετεί, επίσης, το αριστούργημα του Αλέξανδρου Ρ. Ραγκαβή "Ο συμβολαιογράφος", με τον Σταμάτη Φασουλή στον ομώνυμο εμβληματικό ρόλο του σιορ Τάπα.



Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: