Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

Βραβείο Δημήτρης Χορν 2016

Leave a Comment
Η τελετή απονομής του βραβείου "Δημήτρης Χορν 2016" για την καλύτερη ερμηνεία νέου άνδρα ηθοποιού (θεατρική περίοδος 2014-2015) θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016, στις 20:00 στο Θέατρο Δημήτρης Χορν.

Οι τέσσερις υποψήφιοι ηθοποιοί είναι:

Κωνσταντίνος Ασπιώτης, για τον ρόλο του Φρανκ-ν-Φέρτερ (Frank 'n' Furter) στο μιούζικαλ του Richard o' Brien "Rocky Horror Show", σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου (Rex)

Κωνσταντίνος Γώγουλος, για τους ρόλους του Φρανκ Χάντερ στην "Εκδοχή του Μπράουνινγκ" του Τέρενς Ράττιγκαν και του Τζιμ Ο΄Κόνορ στον "Γυάλινο κόσμο" του Τεννεσσή Ουίλλιαμς, σε σκηνοθεσία Ελένης Σκότη (Εμπορικόν)

Αργύρης Πανταζάρας, για την ερμηνεία του στον μονόλογο "ΑΩ", σε διασκευή και σκηνοθεσία του ίδιου (Θέατρο της Οδού Κυκλάδων-Λευτέρης Βογιατζής) και για τον ρόλο του Τρελού στο έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ "Βασιλιάς Ληρ", σε σκηνοθεσία Τομάζ Παντούρ (Πειραιώς 260)

Γιώργος Παπαγεωργίου, για τον ρόλο του Babe στο έργο του Τζεζ Μπάτεργουορθ "Mojo", σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου (Πόρτα).

H επιτροπή αποτελείται από τον Κώστα Γεωργουσόπουλο, τον Σταμάτη Φασουλή, τη Ξένια Καλογεροπούλου, τη Λυδία Κονιόρδου και την Αντιγόνη Καράλη και ο νικητής θα παραλάβει τον σταυρό που φορούσε ο Δημήτρης Χορν.

Την τελετή απονομής οργανώνουν ο Σταμάτης Φασουλής και ο Θεοδόσης Ισαακίδης, ενώ ο Γιώργος Λύρας έχει τη σκηνοθετική επιμέλεια. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.                                                              
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: