Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

Αθηναϊκά Θέατρα: περίοδος 2015-2016

Leave a Comment
Ο καλλιτεχνικός προγραμματισμός των Αθηναϊκών Θεάτρων για τη θεατρική περίοδο 2015-2016 είναι ο εξής: 


ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ 
18 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου
"Ο κύκλος με την κιμωλία" του Μπέρτολτ Μπρεχτ, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, με τη Μαρία Πρωτόπαππα, τον Αιμίλιο Χειλάκη, τον Δημήτρη Λιγνάδη, την Ελισάβετ Μουτάφηκ.α.

Από 15 Οκτωβρίου
"Billy Elliot" του Lee Hall, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη, με τον Αιμίλιο Χειλακη, την Αθηνά Μαξίμου κ.α.

Φεβρουάριος 2016
"Η όπερα της πεντάρας" του Μπέρτολτ Μπρεχτ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, τον Χρήστο Λούλη, τη Λυδία Φωτοπούλου κ.α.

ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΙΚΗ
"La Prenom" των Matthieu Delaporte και Alexandre de la Patellière, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, τη Βίκυ Σταυροπούλου, τη Δήμητρα Ματσούκα, τον Αντώνη Λουδάρο, τον Γιώργο Πυρπασόπουλο.

ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΛΑΣ 
Θα παρουσιαστεί το καινούργιο —ατιτλοφόρητο μέχρι αυτή τη στιγμή— έργο του Θοδωρή Αθερίδη. Παίζουν η Ρένια Λουιζίδου, η Πέμυ Ζούνη, ο Λευτέρης Ελευθερίου, η Ευαγγελία Συριοπούλου, η Φωτεινή Αθερίδη και ο Θοδωρής Αθερίδης.

ΘΕΑΤΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΡΝ 
"Le Pere" του Florian Zeller, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή. 

ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΠΕΤΗ
"Άντρες έτοιμοι για όλα", σε κείμενο και σκηνοθεσία Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, με τον Κώστα Αποστολάκη, τον Κώστα Ευριπιώτη, τον Μάνο Παπαγιάννη, τον Τόνυ Δημητρίου, τη Μαρία Κορινθίου κ.α. (4ος χρόνος)

ΘΕΑΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟΝ
Από 23 Οκτωβρίου
"Ο χορός του θανάτου" του Αύγουστου Στρίντμπεργκ, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καταλειφού και Ελένης Σκότη, με τον Δημήτρη Καταλειφό, τη Φιλαρέτη Κομνηνού, τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Μάρτιος 2016
"Ο γυάλινος κόσμος" του Τένεσι Ουίλλιαμς, σε σκηνοθεσία Ελένης Σκότη, με τον Δημήτρη Καταλειφό, τη Θέμιδα Μπαζάκα κ.α.

ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΘΗΚΗ

"Πιο λάθος πεθαίνεις!" των Henry Lewis, Jonathan Sayer και Henry Shields, σε σκηνοθεσία Βασίλη Μυριανθόπουλου, με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, τον Χάρη Γρηγορόπουλο, τον Αχιλλέα Σκεύη κ.α. 

ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 131 

Στη σκηνή του θεάτρου της οδού Πειραιώς θα φιλοξενηθεί μια μουσική παράσταση-έκπληξη!


 
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: