Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

Βραβείο Μελίνα Μερκούρη 2015

Leave a Comment
Ανακοινώθηκαν την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015 οι υποψηφιότητες για την τιμητική διάκριση για την καλύτερη γυναικεία ερμηνεία της χρονιάς.
Οι τέσσερις υποψήφιες είναι: Λένα Δροσάκη, για τις ερμηνείες της στις παράστασεις "Ramona Travel – Η γη της καλοσύνης" και "Πολιτισμός: μια κοσμική τραγωδία", (και οι δύο σε σκηνοθεσία Γιάννη Σκουρλέτη), Ανθή Ευστρατιάδου, για την ερμηνεία της στην παράσταση "Αλμανάκ", σε σκηνοθεσία Παντελή Δεντάκη, Ηλιάνα Μαυρομάτη, για την ερμηνεία της στην παράσταση "Τίρζα, η βασίλισσα του ήλιου", σε σκηνοθεσία Κώστα Φιλίππογλου και Ελίνα Ρίζου για τις ερμηνείες της στις παραστάσεις Bitch Boxer, σε σκηνοθεσία Γιώργου Οικονόμου και "Ελένη", σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους: Μάγια Λυμπεροπούλου (πρόεδρος), Δηώ Καγγελάρη, Ματίνα Καλτάκη, Δημήτρης Λιγνάδης και Ρένη Πιττακή (μέλη) και το βραβείο ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ. Η ηθοποιός που θα διακριθεί κρατά για έναν χρόνο την καρφίτσα της Μελίνας Μερκούρη και την παραδίδει στη νικήτρια της επόμενης χρονιάς.

Η τελετή της απονομής θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015, στις 20:00, στο Ίδρυμα Μελίνα Μερκούρη, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. 






Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: