Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

Μουσικό και θεατρικό καλοκαίρι στο Θέατρο Badminton

Leave a Comment
Το καλοκαίρι του 2014 θα φιλοξενηθούν στον αύλειο χώρο του θεάτρου Badminton τέσσερις μουσικοθεατρικές παραστάσεις, σε καλλιτεχνική διεύθυνση Δημήτρη Μαλισσόβα.
Κάτω απ΄τον καλοκαιρινό ουρανό θα συνυπάρξουν η Εντίθ Πιαφ με τη Δανάη. Η Εντίθ Πιάφ θα μας ταξιδέψει στο Παρίσι, θα μας διηγηθεί τους έρωτες της, θα μας τραγουδήσει τη ζωή της. Η Δανάη θα μας δώσει την τελευταία της συνέντευξη και θα μας μεταφέρει, στην Αμερική, τη Χιλή και τη μάντρα του Αττίκ.
Κάτω απ΄ τον ίδιο καλοκαιρινό ουρανό θα τραγουδήσουν μαζί, σε ένα φανταστικό πάλκο, ο Elvis Presley με τη Βίκυ Μοσχολιού, η Πάολα με τη Σωτηρία Μπέλλου. Κάτω απ’ τον ίδιο καλοκαιρινό ουρανό, θα μπούμε στις παλιές συχνότητες του ραδιοφώνου και θα δούμε ζωντανά εκπομπές που άφησαν ιστορία, όπως τη "Θεία Λένα", τα "Χαρούμενα ταλέντα", 'Το Θέατρο στο μικρόφωνο".
 
"Piaf", σε κείμενο και σκηνοθεσία Δημήτρη Μαλισσόβα.
Μια μουσική παράσταση που φέρνει στη σκηνή τον μύθο της Εντιθ Πιαφ, τα τραγούδια της, τους άντρες της ζωής της. Με την Μίλλη Καραλή.

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00, από 16 Ιουνίου 2014.

"Ο πόλεμος των άστρων", σε κείμενα Ματθίλδης Μαγγίρα και Γιάννη Αγγελάκη και σκηνοθεσία Ματθίλδης Μαγγίρα.
Μια ανατρεπτική σατιρική παράσταση με πολυμορφικό χαρακτήρα και με θέμα την παλινδρόμηση του Έλληνα ανάμεσα στη δύση και την ανατολή (μ’ ένα μουσικό πήγαινε - έλα), με σημαία το μεγάλο μειονέκτημα των Ελλήνων, τον αιώνιο διχασμό.
Μάχονται, ο Elvis Presley με τη Βίκυ Μοσχολιού, ο Κώστας Χατζής με την Κατερίνα Στανίση, η Μαρίζα Κωχ με τον Tom Jones, ο Παντελής Παντελίδης με τη Δήμητρα Γαλάνη, o James Brown με την Καίτη Γκρέυ, η Ελευθερία Αρβανιτάκη με τον Τόλη Βοσκόπουλο, η Γωγώ Τσαμπά με την Conchita, η Madonna με τη Σωτηρία Μπέλλου, η Δέσποινα Βανδή με τον Νίκο Καρβέλα, η Μαρινέλλα με τη Shirley Bassey, η Ευσταθία με τον Χρόνη Αϊδονίδη, η Άννα Βίσση με τον Γιώργο Νταλάρα, οι Αφοι Κατσιμίχα με την Πάολα.

Παίζουν και τραγουδούν: Ματθίλδη Μαγγίρα, Γιάννης Αγγελάκης, Προκόπης Πολίτης, Δήμος Μπέκε.

Κάθε Τετάρτη στις 21:00, από 2 Ιουλίου 2014.

"Συνέντευξη με τη Δανάη", σε απόδοση και σκηνοθεσία Δημήτρη Μαλισσόβα.
Ένα studio της τηλεόρασης.
Ένας δημοσιογράφος.
Μια μπάντα.
Προγραμματισμένη συνέντευξη για μια τραγουδίστρια απο τα παλιά.
Τη Δανάη.
Στιγμές απο τη ζωή της Δανάης, της πρωθιέρειας του ελαφρού τραγουδιού, της ερμηνεύτριας του Αττίκ και του Χαιρόπουλου μέσα απο τα τραγούδια της και τους ανθρώπους που αγάπησε...

Παίζουν: Άννα Φόνσου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ευσταθία.

Κάθε Πέμπτη στις 21:00, από 26 Ιουνίου 2014.


"Μέρες ραδιοφώνου", σε κείμενα Μάκη Δελαπόρτα και Στέλιου Παπαδόπουλου και σκηνοθεσία Μάκη Δελαπόρτα.
Ένα φαντασμαγορικό μουσικό ταξίδι, στις πιο νοσταλγικές μέρες του ελληνικού ραδιοφώνου, με αξέχαστα τραγούδια και αγαπημένες εκπομπές, που σφράγισαν την σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας. Ξεκινώντας από την δημιουργία της ελληνικής ραδιοφωνίας το 1938 και για πενήντα ολόκληρα χρόνια. Εκπομπές που άφησαν υπέροχες αναμνήσεις, όπως "Η θεία Λένα", "Χαρούμενα ταλέντα", "Το θέατρο στο μικρόφωνο", "Καλησπέρα κύριε Έντισον", "Εδώ Λιλιπούπολη", "Μοντέρνοι ρυθμοί", "Πικρή, μικρή μου αγάπη", "Το σπίτι των ανέμων" και πολλές ακόμη, θα ζωντανέψουν επί σκηνής, σε μια μοναδική ιστορική αναδρομή.

Παίζουν και τραγουδούν: Ελένη Δήμου, Μέμος Μπεγνής, Παναγιώτης Πετράκης, Άριελ Κωνσταντινίδη, Μάκης Δελαπόρτας, Βαλάντω Τρύφωνος, Στέφανος Οικονόμου.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, από 20 Ιουνίου 2014.

Θέατρο Badminton, (Ολυμπιακά Ακίνητα Γουδή, Αθήνα, τηλ. 210 8840600)
Εισιτήρια: 15, 10 (μειωμένο)



 
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: