Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Βρωμιά" (Θέατρο Τ, από 4/2), "Αρίστος" (Αθήναιον, από 22/2), "Σκηνές από έναν γάμο" (Σοφούλη, από 4/3), "Το τίμημα" (Αριστοτέλειον, από 13/3)

ΣΚΗΝΟΒΑΣΙΕΣ -- 'Διαβολογυναίκες' για πρώτη φορά στη θεατρική σκηνή

Leave a Comment
"Διαβολογυναίκες" των Ανρί-Ζορζ Κλουζό και Ζερόμ Τζερονιμί (βασισμένο στη νουβέλα των Πιερ Μπουαλώ και Τομά Ναρσεζάκ), σε σκηνοθεσία Πάρη Μέξη.(23-1-2018)

Με φόντο ένα ιδιωτικό σχολείο στα περίχωρα του Παρισιού των αρχών του 1950, μια απατημένη σύζυγος και μια προδομένη ερωμένη, ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να σκοτώσουν τον τυραννικό σύζυγο/εραστή τους σε κάτι που μοιάζει να είναι ένα τέλειο έγκλημα αλλά τελικά πρόκειται για έναν εφιάλτη χωρίς τέλος.

"Διαβολογυναίκες" των Ανρί-Ζορζ Κλουζό και Ζερόμ Τζερονιμί (βασισμένο στη νουβέλα των Πιερ Μπουαλώ και Τομά Ναρσεζάκ), σε σκηνοθεσία Πάρη Μέξη.

Οι "Διαβολογυναίκες", το κλασικό φιλμ-νουάρ του Ανρί-Ζορζ Κλουζό "Les Diaboliques" (βασισμένο στη νουβέλα "Celle qui n’était plus" ("Εκείνη που δεν ήταν πια") των Πιερ Μπουαλώ και Τομά Ναρσεζάκ, μεταφέρεται για πρώτη φορά στο θέατρο σε μια παράσταση γεμάτη ένταση, σασπένς και αναπάντεχες ανατροπές.

Θεατρική διασκευή: Σάρα Γανωτή, Νίκος Σταυρακούδης
Σκηνογραφία: Πάρις Μέξης
Σχεδιασμός ήχου: Κατερίνα Βάμβα
Σχεδιασμός φωτισμών: Γιώργος Τέλλος–Lighting Art
Σχεδιασμός κοστουμιών: Πάρις Μέξης, Βιβέτα Στρατηγού
Βοηθός σκηνοθέτη: Ειρήνη Κότσιφα
Βοηθός σκηνογράφου: Κάτια Κουμαριανού

Παραγωγή: People Entertainment Group

Παίζουν: Μαρία Καβογιάννη, Καίτη Κωνσταντίνου, Νίκος Αρβανίτης, Σωτήρης Τσακομίδης, Δημήτρης Λιόλιος, Μιχάλης Προσπαθόπουλος.

Θέατρο Τζένη Καρέζη (Ακαδημίας 3 Αθήνα, τηλ. 210 3636144)
Κάθε Τετάρτη στις 20:00, Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00, Σάββατο στις 18:00 και 21:00, Κυριακή στις 19:00, από 14 Φεβρουαρίου 2018
Εισιτήρια: 20€ (κανονικό), 15€ (φοιτητικό, ανέργων, άνω των 65 ετών)Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: