Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

2o Avaton International Comedy Festival σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Leave a Comment
Η μεγαλύτερη γιορτή κωμωδίας επιστρέφει για δεύτερη χρονιά! Μετά την επιτυχία της περσινής χρονιάς, το Διεθνές Φεστιβάλ Κωμωδίας έρχεται ανανεωμένο και επεκτείνεται και στη Θεσσαλονίκη.

Από τις 16 έως τις 20 Ιουνίου 2016 στο θέατρο Άβατον της Αθήνας και από τις 14 έως τις 17 Ιουνίου 2016 στο θέατρο Σοφούλη της Θεσσαλονίκης, συγκεντρώνονται οι καλύτερες παραστάσεις stand up comedy, κωμικού αυτοσχεδιασμού και θεάτρου από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Το πρόγραμμα στο Θέατρο Άβατον:

Πέμπτη 16 Ιουνίου

19:30 Stand Up Science – Science Reactors
Φυσικοί, Βιολόγοι, Μηχανικοί, Χημικοί και Μαθηματικοί παντρεύουν την επιστήμη με το stand up comedy.

21:30 Γιώργος Χατζηπαύλου – Σχεδόν 40
Στο 1o Avaton Comedy Festival μέσα από μερικές σημειώσεις και σκόρπιες ιδέες γεννήθηκε η παράσταση "Σχεδόν 40". Ένα χρόνο και πολλά sold out μετά ο Γιώργος Χατζηπαύλου επιστρέφει στο Φεστιβάλ Κωμωδίας και ξεναγεί το κοινό στον κόσμο των σχεδόν 40.

23:30 Ατίθασα Νιάτα
Οι πιο ταλαντούχοι κωμικοί της νέας γενιάς ενώνουν τις δυνάμεις τους και έρχονται να μας δείξουν πως θα είναι το μέλλον του stand up comedy. Κάφρικα one-liners, άκυρα pop references, μετα-χιούμορ και τρύπιες σκέψεις σε μια παράσταση που αποτυπώνει το πνεύμα της εποχής.

Παρασκευή 17 Ιουνίου

19:30 Βύρωνας Θεοδωρόπουλος, Μιχάλης Μαθιουδάκης - Double Bill
Δύο από τους καλύτερους stand up comedian της Ελλάδας παρουσιάζουν ένα από τα καλύτερα double bill του χειμώνα και υπόσχονται ένα διαφορετικό stand up comedy!

21:30 Matt Kirshen – Ι guess we’ll never know
Ο διεθνούς φήμης Άγγλος που έχει εμφανιστεί στο Last Comic Standing, στο Comedy Central και στον Jimmy Fallon έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και παρουσιάζει μια από τις πιο έξυπνα αστείες κωμικές παραστάσεις.

23:30 - Stand up comedy Raw + Set List
Στο πρώτο μέρος κωμικοί σοκάρουν και τεστάρουν τα όρια του κοινού με αστεία που δεν θα λέγανε ποτέ. Στο δεύτερο μέρος έρχεται το αμερικάνικο φορμάτ Set list. Μετά τον Robin Williams, τον Dara O Brain και τον Jimmy Carr έρχεται η σειρά των ελλήνων stand up comedian να δοκιμάσουν το πιο αυθόρμητο show stand up comedy. 8 κωμικοί αυτοσχεδιάζουν κομμάτια stand up comedy με θέματα που βλέπουν εκείνη τη στιγμή για πρώτη φορά.

Σάββατο 18 Ιουνίου

19:30 Μιχάλης Μαθιουδάκης – Όλο Λάθος
Ο νέος μονόλογος του Μιχάλη Μαθιουδάκη κάνει πρεμιέρα στο Avaton Comedy Festival. Μια stand up κωμωδία που μιλάει για τα εντυπωσιακά ανθρώπινα λάθη που όταν συμβαίνουν η καθημερινότητα αποκτάει ξανά νόημα, για την άγρια ελευθερία που κουβαλάει η παιδική φαντασία, μα πάνω από όλα, για αυτό το αποτυχημένο πάρτυ που τελικά ήταν "μάζωξη".

21:30 Λάμπρος Φισφής – Δες το Θετικό
Στην προσπάθειά του να βρει τις θετικές στιγμές της ζωής o Λάμπρος Φισφής υπεραναλύει τις λεπτομέρειες της καθημερινότητας, βάζει στο μικροσκόπιο τα ασήμαντα πράγματα που μας ενοχλούν, αυτοσαρκάζει τις αδυναμίες του και καυτηριάζει οτιδήποτε συνωμοτεί εναντίον της ευτυχίας μας.

23:30 - Κωμικό Μπουμ, Greatest Hits
Η ομάδα του Κωμικού Μπουμ γιορτάζει και παρουσιάζει ένα επετειακό show με αγαπημένες επιτυχίες, special guests και πολλές εκπλήξεις.

Κυριακή 19 Ιουνίου 

17:00 Follow the white rabbit - Στη Γέφυρα
Τρεις χαρακτήρες εκπροσωπούν ή χτίζουν μια ολόκληρη κοινωνία πάνω σε μια γέφυρα. Η μετάβαση από τη μια όχθη στην άλλη δύσκολη αφού η γέφυρα που τις ενώνει είναι σπασμένη. Το πρόβλημα τους κοινό όμως όχι το κίνητρο και ο στόχος και η απάντηση.

19:30 Δημήτρης Μακαλιάς, Μίνως Θεοχάρης – Smiley
Δύο αγόρια του σήμερα ζουν τον έρωτα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μας αποδεικνύουν ότι η αγάπη δεν γνωρίζει φύλα και φραγμούς.

21:30 Bob Maclaren - Οn Tour
Ένας από τους πιο σωματικά εκφραστικούς story teller της Νέας Ζηλανδίας με θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές εμφανίσεις σε όλες τις ηπείρους στο ενεργητικό του, έρχεται να μαγέψει το κοινό με την ιδιαίτερα λακωνική ματιά του πάνω στον κόσμο.

23:30 Κωμικό Μπουμ – Greatest Hits
Η ομάδα του Κωμικού Μπουμ γιορτάζει και παρουσιάζει ένα επετειακό show με αγαπημένες επιτυχίες, special guests και πολλές εκπλήξεις.

Δευτέρα 20 Ιουνίου 

19:20 Δημήτρης Δημόπουλος, Αλέξανδρος Χαριζάνης - Καλούτσικο
Παλιά και νέα κείμενα, παραμύθια, μουσική, τραγούδια, μπρίο και σκέρτσα σε μια παράσταση, ε... καλούτσικη! Δυο εντελώς διαφορετικοί κωμικοί ενώνουν τις δυνάμεις τους και υπόσχονται ένα αποτέλεσμα που... τρώγεται μωρέ...

21:30 Κωμικό Μπουμ – Greatest Hits
Η ομάδα του Κωμικού Μπουμ γιορτάζει και παρουσιάζει ένα επετειακό show με αγαπημένες επιτυχίες, special guests και πολλές εκπλήξεις.
23:30 All Star Show - 90 Second Comedy
Το φεστιβάλ κλείνει με το πιο πανηγυρικό και πολυπληθές show κωμωδίας που έγινε ποτέ! 30 κωμικοί ανεβαίνουν στην σκηνή και ο καθένας έχει στη διάθεσή του μόνο 90 δευτερόλεπτα! 

Θέατρο Άβατον (Ευπατριδών 3, Γκάζι, Αθήνα, τηλ. 210 3412689)


Το πρόγραμμα στο Θέατρο Σοφούλη: 

Τρίτη 14 Ιουνίου

19:30 Αριστοτέλης Ρήγας - Musicomedy
Μετά από μια σεζόν sold out στην Αθήνα και περιοδεία σε όλη την Ελλάδα ο Αριστοτέλης Ρήγας παρουσιάζει το πάντρεμα της μουσικής με την κωμωδία μέσα από διασκευές, καμμένα λογοπαίγνια και όλο το βασίλειο των ψαριών!

21:30 Κωμικό Μπουμ – Greatest Hits
Η ομάδα του Κωμικού Μπουμ γιορτάζει και παρουσιάζει ένα επετειακό show με αγαπημένες επιτυχίες, special guests και πολλές εκπλήξεις.

Τετάρτη 15 Ιουνίου

19:30 Ζήσης Ρούμπος, Γιώργος Κρήτος - Friends ManifestΜετά από δύο επιτυχημένες σεζόν στην Αθήνα και περιοδεία στην Ελλάδα, το "Friends Manifest" έρχεται στη Θεσσαλονίκη. Το υπέρτατο bromance εξερευνά τα συναισθήματα που απαρτίζουν μία δυνατή φιλία και κάνει το κοινό να ρεμβάζει ανάμεσα σε δυνατά γέλια και δυνατή συγκίνηση.

19:30 Βύρωνας Θεοδωρόπουλος, Μιχάλης Μαθιουδάκης - Double Bill
Δύο από τους καλύτερους stand up comedian της Ελλάδας παρουσιάζουν ένα από τα καλύτερα double bill του χειμώνα και υπόσχονται ένα διαφορετικό stand up comedy!

Πέμπτη 16 Ιουνίου

19:30 MAΙEΥTΗΡΙΟ-KwmicShow
Η αφρόκρεμα των κωμικών του Comedy Club της Θεσσαλονίκης μεταφέρεται σε ένα θέατρο που μπορεί να χωρέσει το συνεχώς αυξανόμενο φανατικό της κοινό και παρουσιάζει μια all star πεντάδα στα καλύτερά της.

21:30 Matt Kirshen - Live in Greece
Ο διεθνούς φήμης άγγλος που έχει εμφανιστεί στο Last Comic Standing, στο Comedy Central και στον Jimmy Fallon έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και παρουσιάζει έναν από τους πιο έξυπνα αστείους κωμικούς μονολόγους.

Παρασκευή 17 Ιουνίου

19:30 Felizon Improv Comedy
H μόνη ομάδα στη Θεσσαλονίκη που ασχολείται με την αυτοσχεδιαστική κωμωδία "υπακούει" στις τρελές ιδέες του κοινού, το οποίο δίνει τις "πρώτες ύλες" για να χτιστεί η παράσταση. Το αποτέλεσμα είναι απρόβλεπτο και διαφορετικό αλλά πάντα ιδιαίτερα αστείο!

21:30 Αντρέας Πασπάτης, Ήρα Κατσούδα- Ο καθένας τα δικά του!Το ντουέτο έκπληξη που ενθουσίασε την Αθήνα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και διασκέδασε τη Θεσσαλονίκη στο Αθήναιον, παρουσιάζει για τελευταία φορά μια από τις καλύτερες παραστάσεις του φετινού χειμώνα.

Θέατρο Σοφούλη (Τραπεζούντος 5 και Σοφούλη, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 423925)



Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: