Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Βρωμιά" (Θέατρο Τ, από 4/2), "Αρίστος" (Αθήναιον, από 22/2), "Σκηνές από έναν γάμο" (Σοφούλη, από 4/3), "Το τίμημα" (Αριστοτέλειον, από 13/3)

ΣΚΗΝΟΒΑΣΙΕΣ -- 'Vangelo' στο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Δάσους

Leave a Comment
 "Vangelo", σε σύλληψη και σκηνοθεσία Pippo Delbono, από το Emilia Romagna Teatro Fondazione-Teatro Stabile Publico Regionale.(19-6-2018)

Ο Pippo Delbono πειραματίζεται εδώ και χρόνια στη θεατρική σκηνή, εξερευνώντας το πρόσφορο έδαφος μεταξύ του δημόσιου και του ιδιωτικού, της αυτοβιογραφίας και της ιστορίας, δίνοντας μορφή σε έργα που διακρίνονται στην διεθνή σκηνή για την πρωτοτυπία τους.

Το "Vangelo" (Ευαγγέλιο) είναι ακόμα ένα βήμα σε αυτό το μονοπάτι. Τα τελευταία χρόνια ο πειραματισμός του έχει εξελιχθεί σε μια ασυνήθιστη μορφή μουσικής ερμηνείας: μια μελέτη πάνω στις φωνές και τον λόγο, σε συνεργασία με σημαντικούς μουσικούς όπως οι Enzo Avitabile, Alexander Balanescu, Petra Magoni, Antoine Batailleκαι Piero Corso.

"Vangelo", σε σύλληψη και σκηνοθεσία Pippo Delbono, από το Emilia Romagna Teatro Fondazione-Teatro Stabile Publico Regionale.

Το "Vangelo" είναι πολιτικό θέατρο με στοιχεία θεάτρου ντοκουμέντου και όπερας. Είναι ένα έργο χορωδιακό, μια σύγχρονη όπερα.

Παίζουν: Gianluca Ballarè, Bobò, Margherita Clemente, Pippo Delbono, Ilaria Distante, Simone Goggiano, Mario Intruglio, Nelson Lariccia, Gianni Parenti, Alma Prica, Pepe Robledo, Grazia Spinella, Nina Violić, Safi Zakria, Mirta Zečević

2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΑΣΟΥΣ
Βασιλικό Θέατρο (Πλατεία Λευκού Πύργου, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2315 200200)
Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018, στις 21:15
Εισιτήρια: 15€ (κανονικό), 12€ (μειωμένο)
Διάρκεια παράστασης: 1 ώρα και 40 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)
Με ελληνικούς και αγγλικούς υπέρτιτλους.

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: