Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

ΣΚΗΝΟΒΑΣΙΕΣ -- Καλοκαίρι 2018: Θεατρικές παραστάσεις για παιδιά και νέους

Leave a Comment
(3-6-2018)

Το θερινό μενού των θεατρικών παραστάσεων για παιδιά και νέους που θα περιοδεύσουν στα ανοιχτά θέατρα της ελληνικής επικράτειας το καλοκαίρι του 2018, περιλαμβάνει επιτυχίες της χειμερινής σαιζόν αλλά και νέες παραγωγές.

Σταθερή στο καλοκαιρινό της ραντεβού με μικρούς και μεγαλύτερους θεατές, η Κάρμεν Ρουγγέρη θα περιοδεύσει ανά τη χώρα με την παράσταση "Χένσελ και Γκρέτελ", ενώ οι Μαγικές Σβούρες του Δημήτρη Αδάμη με το "Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας" του Ουίλιαμ Σαίξπηρ. 

Η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη και η θεατρική εταιρία "Μέθεξις", παρουσιάζουν την παράσταση "ΧΑΝΑ ΖΟΟ 10 Χρόνια Μαζί". 'Ενα ξέφρενο πάρτι γεμάτο τραγούδι και χορό, με τη Τερέζα, τον Παύλο και τη Νίκη, που ανεβαίνουν στο μαγικό χαλί του XANA ZOO και ταξιδεύουν σε όλη την Χοραλία.

Το Μικρό Θέατρο Λάρισας περιοδεύει στην Ελλάδα με την παράσταση "Ο λύκος και τα 7 κατσικάκια", σε σκηνοθεσία Γιώργου Πούλη, ενώ ο Χάρης Ρώμας συνεχίζει το καλοκαίρι τον "Γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες" του Ιούλιου Βερν. 

Το πρωτότυπο Cirko Cachivache, παρουσιάζει την παράσταση "JokeR", ένα τσίρκο-μουσικό-θεατρικό θέαμα που συνδυάζει την παραδοσιακή μορφή του τσίρκου με νέες αισθητικές επιρροές. Τρομπέτες, τρομπόνια, κοντραμπάσα και άλλα μουσικά όργανα συνοδεύουν τους ζογκλέρ, τους ακροβάτες και τους κλόουν σ’ ένα μαγικό ταξίδι στην σκηνή. Μια διαδραστική παράσταση, δοσμένη με αστείρευτο κέφι, για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα.












Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: