Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

Μέχρι τώρα

Leave a Comment
Η Άννα, μια πρωταθλήτρια, το κορίτσι-παγκόσμιο κύπελλο, ετοιμάζεται να σπάσει το προσωπικό της ρεκόρ. Σ’αυτό τον κρίσιμο αγώνα έχει δίπλα της το ιδανικό πρόσωπο: ένα τέρας ψυχραιμίας, πλήρως καταρτισμένο, πρωτοποριακό στον τομέα του, πειθαρχημένο, με τεράστια φαντασία. Με δυο λόγια, «το διαρκές χιούμορ πίσω από τα φαινόμενα». Και θα σταθεί δίπλα στην Άννα όσο χρειαστεί. Πρόκειται δηλαδή για μια προπόνηση μέχρι θανάτου.

Τώρα στη θεατρική σκηνή
Μέχρι τώρα της Κατερίνας Μαυρογεώργη, σε σκηνοθεσία Μαρίας Φιλίνη και Βάσιας Ατταριάν. 

Το πρώτο έργο της Κατερίνας Μαυρογεώργη εστιάζει σε ένα πανανθρώπινο μαθηματικό πρόβλημα: Έστω ότι ο χρόνος είναι ένα...πορτοκάλι. Πώς βρέθηκε το πορτοκάλι στο τραπέζι μας;
Για πρώτη φορά η σκηνή του Skrow Theater αναποδογυρίζει και μετατρέπεται σε μια πίσω αυλή με φόντο την οδό Αρχελάου. Η ιστορία εξελίσσεται με την δομή και την όψη κινηματογραφικής ταινίας. Τα πλάνα που εναλλάσσονται συνθέτουν ένα απόκοσμο φιλμ για αυτήν την μοναδική ημέρα της ηρωίδας.

Επιμέλεια κίνησης-χορογραφίες: Έλενα Γεροδήμου
Σκηνικά–κοστούμια: Αλεξία Χρυσοχοΐδου
Σχεδιασμός φωτισμών: Τάσος Παλαιορούτας
Ηχητικό περιβάλλον: Βάσια Ατταριάν
Φωτογραφίες: Γιάννης Καραμπάτσος
Βοηθοί σκηνοθέτη: Δανάη Επιθυμιάδη, Έφη Χριστοδουλοπούλου

Παίζουν:: Νικολίτσα Ντρίζη, Κατερίνα Μαυρογεώργη.

Skrow Theater (Αρχελάου 5, Παγκράτι, Αθήνα, τηλ. 210 7235 842)
Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:15, από 27 Απριλίου 2015
Εισιτήρια: 10, 8 (μειωμένο), 5 (ανέργων, ατέλεια, ΑΜΕΑ)




Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: