Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Frida κι άλλο" (Θέατρο Τ, 28/5-1/6), "Χειμωνιάτικο παραμύθι" (Θέατρο ΕΜΣ, 1-3/6), "Η Ευθαλία του Γαλατά" (Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών, 7-10/6), "Αναζητώντας τον Αττίκ" (Μέγαρο Μουσικής, 7-12/6)

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των ηθοποιών του ΚΘΒΕ

Leave a Comment
Η σημαντική ιστορία και η καθοριστική συνεισφορά του Κ.Θ.Β.Ε. στον πολιτισμό και την καλλιτεχνική δημιουργία ολόκληρης της Βόρειας Ελλάδας, δεν τίθεται υπό αμφισβήτηση. Υπό αμφισβήτηση, τίθεται καθημερινά η επιβίωσή του.

Οι ηθοποιοί του ΚΘΒΕ, τα τελευταία 4 χρόνια, δοκιμάσαμε επανειλημμένα τα όρια της αντοχής μας μένοντας απλήρωτοι και δουλεύοντας με ταπεινωτικές συνθήκες.
Η επιβάρυνση του οργανισμού με:
- χρέη που δεν του αναλογούν
- επιστροφές χρημάτων που δεν πραγματοποιούνται
- την κρατική επιχορήγηση να έχει περικοπεί κατά 40% διαμορφώνει μια πραγματικότητα απαξίωσης και ανασφάλειας για το αύριο του οργανισμού. Οι διαβεβαιώσεις της πολιτείας για επίλυση των χρόνιων προβλημάτων, για άλλη μια φορά, έμειναν στα λόγια.

Ξεκινήσαμε τον αγώνα μας με συνεχιζόμενες στάσεις εργασίας από τις 27/3/15 και κλιμακώνουμε καταλαμβάνοντας συμβολικά την ΕΜΣ την Τετάρτη 22/4/15, ώστε να πραγματοποιήσουμε συνέντευξη τύπου την Πέμπτη 23/4/15 στις 11:00 στο φουαγιέ της ΕΜΣ για την κοινοποίηση των αιτημάτων μας.
Διεκδικούμε τα αυτονόητα. Ο πολιτισμός ανήκει σε όλους. Σας θέλουμε συνοδοιπόρους στον αγώνα μας

Οι ηθοποιοί του ΚΘΒΕ


 
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: