Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

2o International MimeArt Festival σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Leave a Comment
Bon Voyage από τον Alexey Mironov
(14-9-2016)

Μετά την πρώτη διοργάνωση στη Θεσσαλονίκη, το International MimeArt Festival συνεχίζει για δεύτερη χρονιά, σε συμπαραγωγή με το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και αυτή τη φορά απλώνει τις δράσεις του και στην Αθήνα.

Το πρόγραμμα:

Θεσσαλονίκη: 14 Οκτωβρίου 2016 [Μέγαρο Μουσικής]
Αθήνα: 16 Οκτωβρίου 2016 [Passport Κεραμεικός]

"Bon Voyage", από τον Alexey Mironov
Ο πρωτοπόρος κωμικός του εναλλακτικού θεάτρου της Ρωσίας, σε μια παράσταση πραγματικό "ταξίδι", γεμάτη εκπλήξεις, απρόσμενες καταστάσεις με στοιχεία αυτοσχεδιασμού, στην οποία κυριαρχεί απόλυτα το γέλιο!


Θεσσαλονίκη: 15 Οκτωβρίου 2016 [Μέγαρο Μουσικής]
Αθήνα: 17 Οκτωβρίου 2016 [Passport Κεραμεικός]

Dervish Ziya Azazi
Ο σύγχρονος Δερβίσης που ενώνει την Ανατολή με τη Δύση. Η παράσταση αποτελείται από τα μέρη, "Azab" και "Dervish in progress", και τη συνοδεύει η μουσική του γνωστού τούρκου καλλιτέχνη, Mercen Dede και του αυστριακού Uwe Felchle.O Azazi δημιουργεί εξαιρετικές σόλο χορογραφίες με διαφορετικές εκδοχές, πάντα βασιζόμενες και επηρεασμένες από τον χορό των Σούφι.


Αθήνα: 24 Οκτωβρίου 2016 [Passport Κεραμεικός]
Θεσσαλονίκη: 25 Οκτωβρίου 2016 [Μέγαρο Μουσικής]

E l e c t r I c I t y B l a c k & L i g h t, από το eVOLUTION DANCE ΤΗΕΑΤΕR.
Η νέα παράσταση της eVolutionDanceTheater, είναι μια παραγωγή "υψηλής τάσης" που "ηλεκτρίζει" την ατμόσφαιρα και τις αισθήσεις. Ονειρικές εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ πυροτεχνήματα, πεφταστέρια, κύματα ωκεανού, λαμπρές αστραπές και απότομες βουνοπλαγιές, συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό στο οποίο το φανταστικό συναντά το μαγικό.
Με την υποστήριξη του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου.





Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: