Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Σκηνές από έναν γάμο" (Σοφούλη, από 26/3), "Φεγγίτης" (Κολοσσαίον, από 3/4), "H Κωμωδία των παρεξηγήσεων" (Μέγαρο Μουσικής, 10-14/4), "Art" (Κολοσσαίον, από 28/4), "Το Δείπνο" (Αριστοτέλειον, από 2/5), "Masterclass" (Αριστοτέλειον, από 15/5)

ΣΚΗΝΟΒΑΣΙΕΣ -- 'Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων': ο Αρκάς ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη

Leave a Comment
 "Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων" του Αρκά, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αγορά.(16-5-2018)

Ο Μπαμπάς Σπουργίτης προσπαθεί να ξεπεράσει την προδοσία της σπουργιτίνας, να βρει καινούργια σύντροφο και να χαλιναγωγήσει το "τέρας" που έχει για γιο. 

Ο Ισοβίτης βρίσκει παρηγοριά στο μοναδικό πλάσμα που του προσφέρει τη φιλία του με το αζημίωτο, τον βρωμερό ποντικό Μοντεχρήστο, ενώ ο Θανατοποινίτης γράφει την αυτοβιογραφία του περιμένοντας χάρη. Η Λουκρητία θέλει απελπισμένα σεξ, μα η σκληρή μοίρα είναι το μόνο σκληρό πράγμα που συναντά, καθώς συγκάτοικος της είναι ο ευνούχος Καστράτο. Σ' ένα κομμωτήριο, οι γλώσσες κόκαλα δεν έχουν και κόκαλα σπάνε, με τις πελάτισσες να είναι έτοιμες να πιαστούν μαλλί με μαλλί. Τέλος, στην κόλαση και στον παράδεισο τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως μας τα είπαν. Ζωή μετά υπάρχει, αλλά κάτι μας θυμίζει από τα πριν.

"Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων" του Αρκά, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αγορά.

Στη "Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων", τα κείμενα και οι χαρακτήρες του αγαπημένου σκιτσογράφου ζωντανεύουν, σχολιάζοντας με λιτό αλλά καυστικό τρόπο την καθημερινότητα του σύγχρονου έλληνα, τις ανθρώπινες σχέσεις, τους φόβους, τους πόθους και τις μεταφυσικές του ανησυχίες. Μια παράσταση που απευθύνεται με τόλμη σε όλους όσοι αγαπούν τον Αρκά και δε φοβούνται να κοιτάξουν με σαρκασμό το πρόσωπό τους στον καθρέφτη.

Η "Ζωή μετά", ο "Ισοβίτης", οι "Χαμηλές πτήσεις", ο "Καστράτο", το "Μαλλί με μαλλί" πρωταγωνιστές στη ξεκαρδιστική παράσταση "Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων", που θα φέρει λυτρωτικό γέλιο στα χείλη κάθε πικραμένου.

Θεατρική διασκευή: Δημήτρης Αγοράς
Πρωτότυπη μουσική σύνθεση: Μάνος Αντωνιάδης
Σκηνικά: Δημήτρης Αγοράς, Μαρία Κακάρογλου
Κοστούμια: Κωνσταντινιά Βαφειάδου
Κίνηση: Αντιγόνη Γύρα
Φωτισμοί: Anti Steve
Βοηθός σκηνοθέτη: 'Ελενα Τυρέα
Γραφιστική επιμέλεια-σχεδιασμός Αφίσας: Σοφία Αποστολοπούλου
Φωτογραφίες: Νίκος Πανταζάρας
Κομμώσεις: Γιώργος Νικολαΐδης

Παίζουν: Δημήτρης Αγοράς, Βίκυ Αδάμου, Έλενα Αρβανίτη, Αλέξης Βιδαλάκης, Δημήτρης Κανέλλος, Στέφανος Κοσμίδης, Σοφία Παυλίδου. 

Φαργκάνη Art (Αγίου Παντελεήμονος 10, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 208007)
Τρίτη 22, Τετάρτη 23 και Πέμπτη 24 Μαΐου 2018, στις 21:15
Εισιτήρια: 15€ (κανονικό), 12€ (φοιτητικό), 10€ (ανέργων)
Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά.Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: