Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

21o Φεστιβάλ Κασσάνδρας

Leave a Comment
Με πλούσιο πρόγραμμα και διευρυμένο χρονικά ξεκινά στις 29 Ιουνίου το φεστιβάλ Κασσάνδρας 2013, στο αμφιθέατρο Σίβηρης στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής.







ΘΕΑΤΡΟ

11 Ιουλίου
Άνδρες έτοιμοι για όλα, σε κείμενο και σκηνοθεσία Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, με τον Κώστα Κόκλα, τον Κώστα Ευρυπιώτη, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη κ.α.

13 Ιουλίου
Η ζωή του κυρίου και της κυρίας Παπαχαραλάμπους της Δήμητρας Παπαδοπούλου, σε σκηνοθεσία Δήμητρας Παπαδοπούλου και Αγγελίτας Τσούγκου, με τον Γιάννη Ζουγανέλη, τη Τζόυς Ευείδη και τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση.

17 Ιουλίου
Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα του Μενέλαου Λουντέμη, σε σκηνοθεσία Ισμήνης Σακελλαροπούλου, με τον Κώστα Βουτσά, τον Θανάση Τσαλταμπάση κ.α.

19 Ιουλίου
Βάκχες του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη, από τη θεατρική εταιρεία "Αργώ", με τον Δημήτρη Λιγνάδη, τον Σάκη Ρουβά, τη Ρούλα Πατεράκη, τη Μαρία Κίτσου κ.α.

26 Ιουλίου
Ποιος τη ζωή μου, αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη, με τον Γρηγόρη Βαλτινό, τη Φιλαρέτη Κομνηνού, τον Άρη Λεμπεσόπουλο, την Ελισάβετ Μουτάφη κ.α.

27 Ιουλίου
Ο επιθεωρητής του Νικολάι Γκόγκολ, σε σκηνοθεσία Σπύρου Ευαγγελάτου, με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, τον Γιώργο Αρμένη, την Αριέττα Μουτούση, τη Δανάη Σκιάδη κ.α.

29 Ιουλίου
Τα παιδιά θα 'ρθούνε στις οκτώ, σε κείμενο και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, με τον Αλέξανδρο Ρήγα και τη Βασιλική Ανδρίτσου.

31 Ιουλίου
Κοινός λόγος της Έλλης Παπαδημητρίου, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, από το θέατρο του Νέου Κόσμου, με τη Λυδία Κονιόρδου, την Ελένη Κοκκίδου, τη Μαρία Κατσανδρή, τη Τάνια Παλαιολόγου, την Ελένη Ουζουνίδου.

2 Αυγούστου
Αγαμέμνων του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία Νικαίτης Κοντούρη, από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, τον Μηνά Χατζησάββα, τη Θεοδώρα Τζήμου κ.α.

5 Αυγούστου
Οι καλόπιστοι θεατρίνοι του Μαριβώ, σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Παπαδόπουλου, από τη θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κασσάνδρειας.

7 Αυγούστου
Μήδεια του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Σπύρου Ευαγγελάτου, με τον Γιώργο Κιμούλη, τον Τάσο Νούσια, τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, τον Μάνο Βακούση κ.α.

9 Αυγούστου
Ειρήνη του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη, από το Κ.Θ.Β.Ε. με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, τον Φάνη Μουρατίδη, τον Γιώργο Κωνσταντίνου κ.α.

14 Αυγούστου
Πλούτος του Αριστοφάνη, σε διασκευή και σκηνοθεσία Διονύση Σαββόπουλου, με την Αμαλία Μουτούση, τον Νίκο Κουρή, τον Χρήστο Λούλη, τον Μάκη Παπαδημητρίου κ.α.

24 Αυγούστου
Υπάρχει και φιλότιμο του Αλέκου Σακελλάριου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου, από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης, με τον Γιώργο Παρτσαλάκη, τον Θανάση Βισκαδουράκη κ.α.


ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

23 Ιουνίου
Οι μύθοι του Αισώπου, σε κείμενο και σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη.

28 Ιουλίου
Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες του Ιούλιου Βερν, σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη.

8 Αυγούστου
O Ορέστης και ο σκύλος του της Νανάς Νικολάου, σε σκηνοθεσία Πελαγίας Αγγελίδου.

21 Αυγούστου
Μάικ φασολάκης της Μαρί Κυριακού, σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλλου.


ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

10 Αυγούστου 
Μαρινέλλα, Κώστας Χατζής

17 Αυγούστου
Σταύρος Ξαρχάκος, Σταμάτης Κόκοτας


Αμφιθέατρο Σίβηρης, Περιμετρική Κασσάνδρας, τηλ. 23740 23997.


Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: