Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

Η γαλλική παράδοση στην Άνδρο, από τα ανερχόμενα αστέρια της Όπερας του Παρισιού

Leave a Comment
Μουσική και μπαλέτο στο Φεστιβάλ Άνδρου
Το 2ο Φεστιβάλ Άνδρου φιλοξενεί ανερχόμενα αστέρια του μπαλέτου και της μουσικής από την Όπερα του Παρισιού, στο music & dance Gala, "Τhe French tradition in Andros" (Η γαλλική παράδοση στην Άνδρο), την Κυριακή 21 Αυγούστου 2016.

Πρόκειται για μια παράσταση μουσικής και χορού, μιας ομάδας νέων χορευτών και μουσικών, που θα παρουσιάσουν σε παγκόσμια πρεμιέρα τα έργα "Caspian Suite" και "Medianoche".
Οι καλλιτέχνες, φέρνουν μαζί τους στο Ανοιχτό Θέατρο της Άνδρου τον αέρα των θρυλικών Ballet Russes που έκαναν την επανάσταση στον γαλλικό χορό το 1909 στο θέατρο Chatelet, και καθόρισαν τον χορό στις επόμενες δεκαετίες.

Έναν αιώνα μετά, η λάμψη τους ανάβει πάλι μέσα από την εμπνευσμένη καλλιτεχνική ερμηνεία των χορευτών. Μέσα από αυτή την αφοσίωση, γεννήθηκαν οι μουσικές συνθέσεις της Ellina Akimova, και οι χορογραφίες των Allister Madin, Guy Poggioli και Laura Fridman.

Οι νέοι χορευτές που θα συμμετάσχουν στο γκαλά Allister Madin, Roxane Stojanov, Mickaël Lafon, Matthieu Botto, Camille de Bellefon, Laura Fridman, θα συμπράξουν με τους μουσικούς Tsuey Ying Taï (κρουστά), Ellina Akimova (πιάνο), Eric Tallet (σαξόφωνο) και Jean-Marc Kérisit (βιολί και βιόλα).

Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου (Χώρα Άνδρου)
Κυριακή 21 Αυγούστου 2016, στις 21:00
Εισιτήρια: 15 €

















Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: