Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

Φιλονικία: ένα πείραμα για την απιστία

Leave a Comment
Φιλονικία του Μαριβώ στο Faust
(23-8-2016)

"Ποιος ξεκίνησε την απιστία στον έρωτα, ο άντρας ή η γυναίκα; Ένα πείραμα με ζωντανά ανθρώπινα πλάσματα θα γίνει για χάρη της Αυλής. Τέσσερα μωρά παιδιά, δύο αγόρια και δύο κορίτσια, μεγάλωσαν και ανατράφηκαν από δύο δούλους επί δεκαοχτώ χρόνια, στην απομόνωση, και χωριστά το ένα από το άλλο".

Ένα πείραμα άψογα προετοιμασμένο ξεκινά... Μια ιστορία που παρακολουθεί την ανθρώπινη συμπεριφορά από το ξεκίνημα του κόσμου και της κοινωνίας. Τα παιδιά θα συναντηθούν τώρα μεταξύ τους για πρώτη φορά. Θα γνωρίσουν τη φύση, τον έρωτα, θα βρεθούν αντιμέτωπα με τον εαυτό τους και με πρωτόγνωρα συναισθήματα, θα απιστήσουν... Τι έχει όμως περισσότερο σημασία σε όλα αυτά που θα συμβούν; Η απιστία στον έρωτα ή το ίδιο το πείραμα;"

"Η φιλονικία" του Πιερ ντε Μαριβώ, σε σκηνοθεσία Ειρήνης Στρατηγοπούλου.

Σκηνικά-κοστούμια: Μπελ Επόκ
Φωτισμοί: Κωστής Καπελώνης
Μουσική: Χρήστος Στρατηγόπουλος
Βοηθός σκηνοθέτη: Θανάσης Κρομλίδης

Παίζουν: Άντρια Χατζηστεφάνου, Βαγγέλης Βογιατζής, Κατερίνα Γιαννούλη, Κατερίνα Αθανασιάδη, Άλκηστις Πολυχρόνη, Θανάσης Κρομλίδης, Θέκλα Φλουρή, Κυριάκος Σαλής.

Μια παραγωγή της ομάδας Μπελ Επόκ.

Faust bar-theatre-arts (Καλαμιώτου 11, Αθήνα, τηλ. 210 3234095)
Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00, από 19 Σεπτεμβρίου 2016














Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: