Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

Φεστιβάλ Κασσάνδρας 2014

Leave a Comment

Στο 22ο Φεστιβάλ Κασσάνδρας "δίνουν το παρών" μεταξύ άλλων η Τάνια Τσανακλίδου και η Χάρις Αλεξίου, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Γρηγόρης Βαλτινός και η Ελένη Καστάνη, ο Γιάννης Μπέζος, ο Στέλιος Μάινας, η Νατάσα Μποφίλιου, ο Γιάννης Χαρούλης, ο Δημήτρης Πιατάς, ο Γιώργος Κιμούλης, η Μαρία Καβογιάννη.


Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Κασσάνδρας 2014:

11 Ιουλίου [ΘΕΑΤΡΟ]
"Τρωάδες" του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη, με τον Στέλιο Μάινα, τη Φιλαρέτη Κομηνού, τον Άρη Λεμπεσόπουλο, τη Ζέτα Δούκα, την Ιωάννα Παππά κ.α.

12 Ιουλίου [ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ]
"Η μικρή γοργόνα" του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

17 Ιουλίου [ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ]
"Xanazoo", μιούζικαλ του Μάνου Βαφειαδη.

18 Ιουλίου [ΣΥΝΑΥΛΙΑ]
Φίλιππος Πλιάτσικας, Μπάμπης Στόκας, Γεωργία Νταγάκη.

19 Ιουλίου [ΘΕΑΤΡΟ]
"Οι φόνισσες της Παπαδιαμάντη", σε κείμενο και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, με τη Χρύσα Ρώπα, την Ελένη Καστάνη, τη Τζέσυ Παπουτσή, τη Σοφία Βογιατζάκη κ.α.

23 Ιουλίου [ΘΕΑΤΡΟ]
"Δείπνο με φίλους" του Ντόναλντ Μάργκιουλις, σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Βαλτινού, με τον ίδιο, τη Ρένια Λουιζίδου, τη Μπέσυ Μάλφα, τον Κλέωνα Γρηγοριάδη.

27 Ιουλίου [ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ]
"Χάνσελ και Γκρέτελ" των αδελφών Γκριμ, σε σκηνοθεσία Χάρη Ρώμα.

30 Ιουλίου [ΘΕΑΤΡΟ]
"Θεσμοφοριάζουσες" του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη, με τον ίδιο, τον Δημήτρη Πιατά, τη Φαίη Ξυλά, τον Θανάση Αλευρά κ.α.

1 Αυγούστου [ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ]
"Η κοιμωμένη ξύπνησε" των Ξένιας Καλογεροπούλου και Θωμά Μοσχόπουλου σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, με την Αιμιλία Αρσένη, τον Ορέστη Τζιόβα, τον Σταύρο Σβήγγο, την Ευαγγελία Συριοπούλου κ.α.

2 Αυγούστου [ΣΥΝΑΥΛΙΑ]
Νατάσα Μποφίλιου

4 Αυγούστου [ΘΕΑΤΡΟ]
"Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας" του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Παπαδόπουλου, από τη Θεατρική Ομάδα του Πολιστιστικού Συλλόγου "Η Κασσάνδρα".

6 Αυγούστου [ΣΥΝΑΥΛΙΑ]
Μελίνα Ασλανίδου

7 Αυγούστου [ΘΕΑΤΡΟ]
"Παντρολογήματα" του Νικολάι Γκόγκολ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπεζου, με τον ίδιο, τον Χρήστο Λούλη, τη Ναταλία Τσαλίκη, την Κατερίνα Λυπηρίδου κ.α.

9 Αυγούστου [ΣΥΝΑΥΛΙΑ]
Τάνια Τσανακλίδου, Χάρις Αλεξίου

12 Αυγούστου [ΣΥΝΑΥΛΙΑ]
Κώστας Θωμαίδης, Δημήτρης Νικολούδης, Χρήστος Κολοβός

14 Αυγούστου [ΣΥΝΑΥΛΙΑ]
Βασίλης Παπακωνσταντίνου

16 Αυγούστου [ΣΥΝΑΥΛΙΑ]
Γιάννης Χαρούλης

23 Αυγούστου [ΘΕΑΤΡΟ]
"Λυσιστράτη" του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις, με τη Μαρία Καβογιάννη, την Καίτη Κωνσταντίνου, τη Νάντια Κοντογεώργη, τον Αντώνη Λουδάρο, τον Θανάση Τσαλταμπάση κ.α.

30 Αυγούστου [ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ]
"Περσέας και Ανδρομέδα", σε κείμενο και σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη, με τον Πέτρο Κιοσέ, τη Χριστίνα Κουλουμπή, την Δέσποινα Πολυκανδρίτου κ.α.

Όλες οι παραστάσεις θα δοθούν στο Αμφιθέατρο Σίβηρης.


Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: