Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

Υποβολή προτάσεων στις "Θεατρικές Πρεμιέρες"

Leave a Comment
Ο Δήμος Καλαμαριάς, προκειμένου να συμβάλει στην προώθηση της τοπικής θεατρικής παραγωγής, οργανώνει, για δεύτερη χρονιά, τις Θεατρικές Πρεμιέρες, παρέχοντας φιλοξενία σε θεατρικά σχήματα της Θεσσαλονίκης, από τις 3 ως τις 23 Φεβρουαρίου 2014.
Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, τρεις θεατρικές ομάδες της πόλης θα παρουσιάσουν την καινούργια τους δουλειά στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς "Μελίνα Μερκούρη".

Κάθε σχήμα θα έχει στη διάθεσή του το θέατρο, τον εξοπλισμό του και το τεχνικό του προσωπικό, για μία εβδομάδα (τρεις μέρες τεχνικής προεργασίας-δοκιμών και τρεις μέρες παραστάσεων). Δεν θα υπάρξει καμία οικονομική επιβάρυνση για τους θιάσους, οι οποίοι θα αναλάβουν την έκδοση των εισιτηρίων και θα πάρουν το σύνολο των εισπράξεων.

Η προθεσμία για την υποβολή προτάσεων συμμετοχής λήγει στις 16 Δεκεμβρίου και λίγες μέρες μετά θα ανακοινωθεί η επιλογή, που θα γίνει από επιτροπή, με κριτήρια το καλλιτεχνικό ενδιαφέρον των προτάσεων και τις προηγούμενες επιδόσεις των σχημάτων, με προβάδισμα σε παραστάσεις που δεν έχουν ξαναπαιχτεί στη Θεσσαλονίκη, που θα δώσουν δηλαδή την πρεμιέρα τους στο θέατρο "Μελίνα Μερκούρη".

Προτάσεις, που θα συνοδεύονται από πληροφοριακό υλικό για το έργο και τη σχεδιαζόμενη παράσταση, καθώς και για τις προηγούμενες δραστηριότητες του θιάσου, μπορούν να κατατίθενται ή να αποστέλλονται στο Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Καλαμαριάς (υπόψη κ. Χαράλαμπου Μπελόκα): Κομνηνών 58, ΤΚ 55132, τηλ. 2313.314570 και 314574, fax 2310.488199, e-mail: belokas@kalamaria.gr


Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: