Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

Θέατρο στο Δάσος

Leave a Comment
Με αισθητά μειωμένες θεατρικές επιλογές σε σχέση με προηγούμενες χρονιές, το φετινό πρόγραμμα του θεάτρου Δάσους στη Θεσσαλονίκη.

Η "αυλαία" ανοίγει με την Ειρήνη του Αριστοφάνη, από το Κ.Θ.Β.Ε., σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη. (10, 11/7).
Ακολουθεί η Μήδεια του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Σπύρου Ευαγγελάτου, με τον Γιώργο Κιμούλη στον ομώνυμο ρόλο. (15, 16/7).
Τον κύκλο παραστάσεων του Ιουλίου κλείνει το μουσικοθεατρικό αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, Ποιος τη ζωή μου..., σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη (22-25/7).
Τον Αύγουστο το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τις Τραχίνιες του Σοφοκλή από το Εθνικό Θέατρο, σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου (27/8) και μια μέρα μετά τη συμπαραγωγή των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας και Αγρινίου, Ελένη του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Βασίλη Νικολαΐδη, με την Πέμυ Ζούνη και τον Αντώνη Καφετζόπουλο.
Ο Σεπτέμβρης ανοίγει με τα Βαφτίσια των Νίκου Μουτσινά και Τζένης Διαγούπη (2/9) και συνεχίζεται με τη δεύτερη παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου, τον Κύκλωπα του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Βασίλη Παπαβασιλείου (9/9).



Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: