Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

ΣΚΗΝΟΒΑΣΙΕΣ -- 'Grace Zone' από την Κατερίνα Αντωνιάδου στο 3ο Φεστιβάλ Δάσους

Leave a Comment
(20-8-2017)

Η "Grace Zone" (Ζώνη χάριτος) αφορά στο ταξίδι, στη διαδρομή ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον. Το έργο εκφράζει την προσπάθεια του σύγχρονου ανθρώπου να υπάρξει και να δημιουργήσει σε ένα αβέβαιο, συχνά εχθρικό περιβάλλον. Ο χορός και η μουσική, ως διεθνή μέσα έκφρασης και επικοινωνίας, καλούν και προκαλούν ερμηνευτές και θεατές να προσδιορίσουν και να διατηρήσουν την κινητήρια δύναμή τους πάνω και έξω από τη σκηνή.

"Grace Zone" (Ζώνη χάριτος), από το The Social Body Dance Lab, σε χορογραφία Κατερίνας Αντωνιάδου.

Το Κοινωνικό Σώμα είναι επαγγελματικό εργαστήρι σύγχρονης κίνησης και δημιουργίας όπου το σώμα αποτελεί εργαλείο επικοινωνίας και εξέλιξης. Στοχεύει στην ανάπτυξη της κιναισθητικής συνείδησης του χορευτή ως μονάδα αλλά και ως μέρος ενός συνόλου σωμάτων που συνεργάζονται.

Μουσική επιμέλεια: Κατερίνα Αντωνιάδου

Χορεύουν: Δήμητρα Αλιμπινίση, Νάντια Αρβανιτάκη-Ρέβη, Άννα Θωίδου, Ιωάννα Καρατέγου, Μαρία Κέκη, Ευαγγελία Κυριακού, Λία Κωστούλη, Νικολέτα Μακρυγιάννη, Δόμνα Μπίκου, Μαργαρίτα Παναγιώτου, Χριστίνα Παντελή, Γλυκερία Σακελλαρίου, Γεωργία Σφακιανάκη, Αθηνά Ταμπάκη.

3ο Φεστιβάλ Δάσους
Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών (Εθνικής Αμύνης 2, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2315 200200)
Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017, στις 21:00
Εισιτήρια: 10€ (γενική είσοδος), 8€ (φοιτητικό, ανέργων) 










Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: