Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

ΣΚΗΝΟΒΑΣΙΕΣ -- Πολιτιστική Διαδρομή Αιγάλεω 2017

Leave a Comment
(31-7-2017)

Ο κύκλος εκδηλώσεων Πολιτιστική Διαδρομή 2017 θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Αλέξης Μινωτής στο Άλσος Αιγάλεω-Μπαρουτάδικο, από τις 3 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2017 και περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις και μουσικές συναυλίες.

Οι θεατρικές παραστάσεις που θα φιλοξενηθούν είναι:

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου
"Ηλέκτρα" του Σοφοκλή, σε σκηνοθεσία Γιώτας Κουνδουράκη, με τη Μαίρη Βιδάλη, τη Λουκία Παπαδάκη, την Καλλιόπη Βέττα κ.ά.

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου
"Λυσιστράτη" του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου, με τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Γιάννη Μπέζο, τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, τη Ναταλία Τσαλίκη κ.ά.

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου [ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ]
"Ο Κουκουμπλής", σε σκηνοθεσία και διασκευή Τάσου Ράτζου.

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου
"Ειρήνη" του Αριστοφάνη από το Εθνικό θέατρο, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη, με τον Τζίμη Πανούση, τον Τάση Χριστογιαννόπουλο, την Ειρήνη Καράγιαννη, τον Αιμιλιανό Σταματάκη κ.ά.

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου
"Γουρούνι στο σακί" του Ζωρζ Φεϋντώ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Καραχισαρίδη, με τον Δημήτρη Πιατά, τον Θανάση Τσαλταμπάση, την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, τη Μαρία Γεωργιάδου κ.ά.

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου
"Φιλιώ Χαϊδεμένου", σε σκηνοθεσία Βασίλη Ευταξόπουλου, με τη Δέσποινα Μπεμπεδέλη, τον Ζαχαρία Καρουνη, τη Μαίρη Σαουσοπούλου κ.ά.

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου
"Ιφιγένεια εν Αυλίδι", σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκης και Μανώλη Δούνια, με τον Αιμίλιο Χειλάκη, την Αθηνά Μαξίμου, τη Λένα Παπαληγούρα κ.ά.

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου
"Εξι πρόσωπα ζητούν συγγραφέα", από τη Θεατρική Ομάδα του Δήμου Αιγάλεω, σε σκηνοθεσία Χρήστου Σαλτσόγλου.

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου
"Πλούτος" του Αριστοφάνη, από τη Θεατρική Ομάδα ΤΕΙ Αθήνας.


Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: