Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

ΣΚΗΝΟΒΑΣΙΕΣ -- Όσα φέρνει ο χειμώνας 2017-2018 στα Θέατρα της Αθήνας

3 comments
(26-7-2017)

Οι Σκηνοβασίες ρίχνουν την καθιερωμένη ετήσια ματιά τους, στα προσεχώς του αθηναϊκού θεατρικού χειμώνα. Τί μας επιφυλάσσει η νέα σεζόν 2017-2018; Ένας θεατρικός οδηγός με επιλογές που ξεχωρίζουν.

ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ
Ο Αντώνης Λουδάρος, η Τζένη Μπότση, η Νεφέλη Ορφανού, ο Γιάννης Λασπιάς και ο Αργύρης Γκαγκάνης "πέφτουν" σε μια "Παγίδα θανάτου" στο θρίλερ-μαύρη κωμωδία του Ira Levin.

ΑΘΗΝΑΪΣ
H Νεφέλη Ορφανού "γίνεται" για δεύτερη χρονιά η Ρόζα Εσκενάζυ, στο έργο "Ρόζα Εσκενάζυ: η βασίλισσα του ρεμπέτικου" του Παναγιώτη Μέντη, που σκηνοθέτησε ο Αντώνης Λουδάρος. 

ΑΘΗΝΩΝ
Ένα ανδρικό κουιντέτο θα "καταλάβει" τη σκηνή του θεάτρου της οδού Βουκουρεστίου. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σκηνοθετεί το έργο του Conor McPherson "Φάρος" και συμπρωταγωνιστεί με τον Αιμίλιο Χειλάκη, τον Νίκο Ψαρρά, τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο και τον Προμηθέα Αλειφερόπουλο.

ΑΚΡΟΠΟΛ
Δύο μιούζικαλ στη σκηνή του Ακροπόλ. Το "Mamma mia" συνεχίζει με φόρα από την προηγούμενη σεζόν, ενώ οι "Άθλιοι" παίρνουν τη σκυτάλη από τις αρχές του 2018. Και τα δύο σε σκηνοθεσία Θέμιδος Μαρσέλλου.  

ΑΛΙΚΗ

Ο Πέτρος Ζούλιας σκηνοθετεί την παράσταση "Μάλιστα κύριε", ένα μουσικό αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα, με τη Βίκυ Σταυροπούλου, τον Τάσο Χαλκιά, τη Χριστίνα Τσάφου, τον Λευτέρη Ελευθερίου, την Ελένη Καρακάση κ.ά.

ΑΛΚΜΗΝΗ
Το έργο του πορτογάλου Armando Nascimento Rosa "Πως ν' απαγάγετε έναν τραπεζίτη" με ήρωες έναν τραπεζίτη, τη δικηγόρο του και δύο απελπισμένους δανειολήπτες ανεβαίνει από τον Κώστα Αρζόγλου στο Θέατρο Αλκμήνη. Στο ίδιο θέατρο θα παρουσιαστούν τα έργα "Φάκελος Ρίτα Χέιγουορθ" της Μπέσυ Μάλφα και "Ελλαδογραφία" του Γιάννη Βούρου, ενώ θα επαναληφθούν οι "12 ένορκοι" για 4η χρονιά και η "Νοσταλγός" για 3η χρονιά.

ΑΛΜΑ
Το έργο του -πρόσφατα χαμένου- Σαμ Σέπαρντ "Fool for love" θα ανέβει στη Β’ Σκηνή του Θεάτρου Άλμα. Σ’ ένα μοτέλ στην έρημο, ξετυλίγεται μια ιστορία έρωτα, μίσους, πάθους, απόγνωσης μεταξύ ενός κάου- μπόυ και της γυναίκας της ζωής του. Σκηνοθετεί ο Γιώργος Οικονόμου και παίζουν ο Γιώργος Κέντρος, ο Πέτρος Λαγούτης, η Τζένη Θεωνά και ο Βασίλης Παλαιολόγος.

ΑΛΦΑ-ΙΔΕΑ
Άρωμα Commedia dell’arte φέρνουν στη σκηνή του θεάτρου της οδού Πατησίων, ο Κώστας Γάκης, η Αθηνά Μουστάκα και ο Κωνσταντίνος Μπιμπής (Ομάδα Ιδέα) παρουσιάζοντας τον "Υπηρέτη δύο αφεντάδων" του Γκολντόνι.

ΑΝΕΣΙΣ

Ο Λεβάν Τσουλάτζε μετά το "Έγκλημα και τιμωρία" επιστρέφει στο θέατρο Άνεσις για να παρουσιάσει τον "Άμλετ" του Ουίλιαμ Σαίξπηρ. Στον ομώνυμο ρόλο ο Τάσος Ιορδανίδης, Γερτρούδη η Πέμυ Ζούνη, Οφηλία η Ιωάννα Παππά, Κλαύδιος ο Άρης Λεμπεσόπουλος.
Κάθε Δευτέρα και Τρίτη, ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος, ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Θάλεια Ματίκα συμπράττουν στον "Θείο Βάνια" του Τσέχωφ.

ΑΠΟΘΗΚΗ
Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος σκηνοθετεί την παράσταση "7 anos" (Επτά χρόνια), που βασίζεται στο σενάριο της ομώνυμης ισπανικής ταινίας. Στον θίασο ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης, ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη και ο Γιώργος Χριστοδούλου.
Τα Δευτερότριτα στο θέατρο της οδού Σαρρή θα φιλοξενηθεί το επιτυχημένο "Τάβλι" του Δημήτρη Κεχαΐδη, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λάλου.

ΑΡΓΩ
Θα παρουσιαστεί η θεατρική μεταφορά του μυθιστορήματος της Λιλής Ζωγράφου "Η αγάπη άργησε μια μέρα", σε σκηνοθεσία Ένκε Φεζολλάρι, από έναν αμιγώς γυναικείο θίασο που αποτελείται από τις: Αιμιλία Υψηλάντη, Αθηνά Τσιλύρα, Κατερίνα Μισιχρόνη, Μυρτώ Γκόνη, Δήμητρα Λαρεντζάκη, Βασιλική Διαλυνά, Μαρία Καρακίτσου.

ΒΕΑΚΗ
Η Ανδρομάχη Χρυσομάλλη σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στη "Στέλλα" του Μιχάλη Κακογιάννη που βασίστηκε στο θεατρικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη ""Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια" και ανεβαίνει για πρώτη φορά στο θέατρο. Στον ρόλο του Μίλτου ο Πασχάλης Τσαρούχας.

ΒΕΜΠΟ
Μετά τη μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία, ο "Ζορμπάς" του Νίκου Καζαντζάκη, με τον Γρηγόρη Βαλτινό στον ομώνυμο ρόλο, θα φιλοξενηθεί στο Θέατρο της Οδού Καρόλου.
Κάθε Δευτέρα και Τρίτη, ο Λάμπρος Φισφής και ο Γιάννης Σαρακατσάνης -παρέα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Μιχάλη Μαθιουδάκη, τον Δημήτρη Μακαλιά, την Αλεξάνδρα Ούστα, τον Ζήση Ρούμπο και την Ειρήνη Ψυχράμη- επιχειρούν να επανασυστήσουν την επιθεώρηση.

BIOS
H ομάδα 4frontal συστήνει το έργο του Μολιέρου "O μισάνθρωπος" μέσα από τον νέο τρόπο επικοινωνίας του 21ου αιώνα, τα social media, και δημιουργεί την παράσταση "#Ο_Μισ@νθρωπος".

ΓΚΛΟΡΙΑ
Με την κομεντί του Νόελ Κάουαρντ "Ιδιωτικές ζωές" επιστρέφει στη θεατρική σκηνή η Ζέτα Μακρυπούλια. Στη παράσταση -που σκηνοθετεί ο Αλέξης Ρίγλης- συμπράττουν ο Αποστόλης Τότσικα, ο Μιχάλης Οικονόμου και η Γεωργιάννα Νταλάρα.

ΓΚΛΟΡΙΑ ΜΙΚΡΟ
Νηλ Σαίμον, και συγκεκριμένα την "Καινούργια σελίδα", θα σκηνοθετήσει ο Γιάννης Μόσχος, με την Μαρία Καλλιμάνη και τον Ταξιάρχη Χάνο στους δύο βασικούς ρόλους.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΡΝ
Επαναλαμβάνονται για δεύτερη χρονιά, ο "Αύγουστος" του Tracy Letts, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη με all star cast: Μπαζάκα, Πρωτόπαππα, Ασλάνογλου, Βολιώτη, Βακούσης, Μυλωνάς κ.ά. και η "Στέλλα Βιολάντη" του Ξενόπουλου, σε σκηνοθεσία Γιώργου Λύρα (που μεταφέρεται από το Θέατρο Χώρα)

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
Οι τρεις βασικές παραγωγές του θεάτρου είναι: ο "Γλάρος" του Άντον Τσέχωφ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουρβαρδά, με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, τον Νίκο Κουρή, τον Ακύλλα Καραζήση, τον Νίκο Χατζόπουλο, το "Λεωφορείον ο Πόθος" του Τενεσί Ουίλιαμς, σε σκηνοθεσία Μιχαήλ Μαρμαρινού με τη Μαρία Ναυπλιώτου και τον Χάρη Φραγκούλη στους ρόλους των Μπλανς Ντυμπουά και Στάνλεϊ Κοβάλσκι και ο "Ηλίθιος" του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι, σε σκηνοθεσία Νίκου Διαμαντή με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη Μαρία Κίτσου.

ΔΙΑΝΑ
Δύο χρόνια μετά τη επιτυχημένη παράσταση στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, η Ελένη Ράντου επιστρέφει στη "Φιλουμένα Μαρτουράνο", και πάλι σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή. Ντομένικο Σοριάνο ο Γιαννης Βούρος.

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Τρεις επαναλήψεις θα ανοίξουν τη θεατρική σεζόν της πρώτης κρατικής σκηνής της χώρας: η "Οπερέτα" του Γκομπρόβιτς, η "Τάξη μας" του Ταντέους Σλομποντιάνεκ και "Στέλλα κοιμήσου" του Γιάννη Οικονομίδη. Στις νέες αφίξεις περιλαμβάνεται η σκηνοθεσία του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού, Στάθη Λιβαθινού, με τον "Τίμωνα τον Αθηναίο" του Σαίξπηρ, η παράσταση της Νικαίτης Κοντούρη "Ψηλά από τη γέφυρα" με τον Γιώργο Κιμούλη και ο "Πέερ Γκυντ" του Ίψεν, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Στο πρώτο μισό της θεατρικής σεζόν θα επαναληφθεί η "Νίκη" του Χρήστου Χωμενίδη, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, με Μάινα, Παπακωνσταντίνου, Κομνηνού κ.ά., ενώ στη συνέχεια σκυτάλη θα πάρει η παράσταση της Μιμής Ντενίση για τον Στέλιο Καζαντζίδη.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΝ
Μέχρι τις γιορτές θα επαναληφθεί το επιτυχημένο "Ήταν όλοι τους παιδιά μου" του Άρθουρ Μίλλερ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόσχου, με τον Δημήτρη Καταλειφό και την Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου. Σκυτάλη θα πάρει το "Skylight" του Ντέιβιντ Χέαρ, με τον Δημήτρη Καταλειφό και τη Λουκία Μιχαλοπούλου, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και μετάφραση Μιρέλλας Παπαοικονόμου.

ΖΙΝΑ
Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Γιάννης Ζουγανέλης μαζί στη σκηνή, στο "Αταίριαστο ζευγάρι" του Νηλ Σάιμον.

ΗΒΗ
Ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας γράφουν το πρώτο τους αστυνομικό έργο με τίτλο "Το παιχνίδι του δολοφόνου", αποτίοντας φόρο τιμής στην Αγκάθα Κρίστι και στον Γιάννη Μαρή. Στον θίασο ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, η Ελισάβετ Μουτάφη, ο Μιχάλης Μαρίνος, ο Τόνυ Δημητρίου κ.ά.

ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΝ
Ο Νίκος Μαστοράκης επιστρέφει στις "Ιστορίες από το δάσος της Βιέννης" του Έντεν φον Χόρβατ -έργο που είχε σκηνοθετήσει για το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος το 2003- σε μια παράσταση που σηματοδοτεί την επιστροφή της Μάγιας Λυμπεροπούλου στη σκηνή του Θεάτρου Τέχνης.
Παράλληλα, θα επαναληφθεί και η περσινή επιτυχημένη "Επανένωση της Βόρειας με τη Νότια Κορέα" του Ζοέλ Πομμερά", με αλλαγές στη διανομή.

ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Εναρκτήρια παράσταση της Κεντρικής Σκηνής του Θεάτρου θα αποτελέσει το έργο των Δημήτρη Κεχαΐδη και Ελένης Χαβιαρά, "Με δύναμη από την Κηφισιά", σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά με τη Λυδία Φωτοπούλου, την Έμιλυ Κολιανδρή, τη Γαλήνη Χατζηπασχάλη και την Ευδοξία Ανδρουλιδάκη.
Στον Κάτω Χώρο η Ιώ Βουλγαράκη και η Ομάδα Πυρ παρουσιάζουν τη "Μόλλυ Σουήνυ" του Μπράιαν Φρίελ.

ΘΕΑΤΡΟ ΟΔΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Η Μπέττυ Αρβανίτη -αμέσως μετά την επανάληψη των "Τριών ψηλών γυναικών" του Άλμπυ- θα πρωταγωνιστήσει στην "Φθινοπωρινή σονάτα" του Μπέργκμαν.

ΘΕΑΤΡΟ ΟΔΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ-Β ΣΚΗΝΗ
Η Μαρία Ξανθοπουλίδου θα σκηνοθετήσει τον Αλέξανδρο Μυλωνά και τον Μάνο Βακούση στον "Αμπιγιέρ" του Ρόναλντ Χάργουντ, ενώ ο Στράτος Τζώρτζογλου θα πρωταγωνιστήσει στο έργο του John Fowles "Ο συλλέκτης" σε σκηνοθεσία Χρήστου Καρασαββίδη.

ΘΕΑΤΡΟ ΟΔΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Μετά τον Ίψεν ο Γιώργος Σκεύας καταπιάνεται με τον Ράινερ Βέρνερ Φασμπίντερ και σκηνοθετεί το έργο "Ο γάμος της Μαρίας Μπράουν". Το έργο παρακολουθεί την πορείας μιας γυναίκας στα θυελλώδη μεταπολεμικά χρόνια. Στον ομώνυμο ρόλο η Λένα Παπαληγούρα.

ΘΕΑΤΡΟ 104
Το έργο του Άμπελ Θαμόρα, "Το ψυγείο", -μια καταγραφή του σκληρού κοινωνικού προσώπου της σύγχρονης Ευρώπης- θα παρουσιαστεί στο Θέατρο 104, σε σκηνοθεσία Ράνιας Νικολούλη. 
Μετά από την επιτυχημένη παρουσίαση της παράστασης "Αγγελική", η ομάδα Fly Theatre επανέρχεται στη σκηνή με την παράσταση "Φρίντα κι άλλο", μια σκιαγράφηση της Φρίντα Κάλο, ενώ επιστρέφουν για δεύτερη χρονιά και οι "Ελιγμοί" του Eduardo Galan, σε σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά

ΘΗΣΕΙΟΝ
Θα φιλοξενηθεί, μεταξύ πολλών άλλων, το αριστούργημα του Τενεσί Ουίλιαμς "Λυσσασμένη Γάτα", σε μετάφραση και σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη με τον Νικήτα Τσακίρογλου, τη Μαρία Κίτσου, τον Ορέστη Τζιόβα, την Ελένη Κρίτα κ.ά.

ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
Το νέο έργο του Βασίλη Κατσικονούρη "Καμ μπακ", με πρωταγωνιστές τη Μίνα Αδαμάκη, την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, τον Κρατερό Κατσούλη και τον Ιωάννη Παπαζήση, θα σκηνοθετήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης.

ΙΛΙΣΙΑ
Ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος επιστρέφει για τρίτη φορά στον Άρθουρ Μίλλερ για να υποδυθεί τον Gregory Solomon, στο "Τίμημα" που θα σκηνοθετήσει η Ιωάννα Μιχαλακοπούλου. Μαζί του ο Γεράσιμος Σκιαδαρέση, η Ρένια Λουιζίδου και ο Χρήστος Σαπουντζής.

ΙΛΙΣΙΑ ΒΟΛΑΝΑΚΗΣ
Η Κίρκη Καραλή θα σκηνοθετήσει τον Γιώργο Κιμούλη στο θρίλερ "Misery", που βασίζεται στο ομώνυμο μπεστ σέλερ του Στίβεν Κινγκ. Ο Κιμούλης θα υποθυθεί τον συγγραφέα Πολ Σέλντον που μετά από ένα τροχαίο βρίσκεται ναρκώμενος στο σπίτι της νοσοκόμας (Θεοδώρα Τζήμου) που τον σώζει.

ΚΑΤΙΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ
Ο Πέτρος Φιλιππίδης σκηνοθετεί την Κάτια Δανδουλάκη στην κωμωδία του Joe DiPietro "Έξυπνα μικρά ψέματα". Στον θίασο ο Γιώργος Παρτσαλάκης, ο Αλμπέρτο Φάις, η Δανάη Σκιάδη.

ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΛΑΣ
Στη σκηνή του θεάτρου της οδού Αμερικής θα βρεθούν για δεύτερη χρονιά ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμάραγδα Καρύδη με το "Ψέμα" του Φλοριάν Ζέλλερ. Παράλληλα, τα Δευτερότριτα ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος -στη δεύτερη σκηνοθεσία του γι' αυτή τη σεζόν- καταπιάνεται με την "Προδοσία" του Πίντερ.

ΜΟΥΣΟΥΡΗ
Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα επαναφέρει στη σκηνή τη μαύρη κωμωδία "Ψέμα στο ψέμα" του Άντονι Νίλσον.

ΠΑΛΛΑΣ
Η δημοφιλής κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά, "Μαντάμ Σουσού", σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, θα αποτελέσει την εναρκτήρια παράσταση του Παλλάς για τη σεζόν. Αμέσως μετά, ο Σωτήρης Χατζάκης ανεβάζει το μιούζικαλ "Cabaret", με την Τάμτα στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΠΟΡΕΙΑ
Ο Δημήτρης Τάρλοου σκηνοθετεί την "Αγριόπαπια" του Ίψεν, τη θεατρική μεταφορά του μυθιστορήματος της Μαρίνας Καραγάτση "Το ευχαριστημένο" και -για τρίτη φορά- τον υπαρξιακό μονόλογο του Δημήτρη Δημητριάδη "Λήθη". Για μια τελευταία περίοδο παραστάσεων επιστρέφει στη σκηνή και η "Μεγάλη Χίμαιρα".

ΠΟΡΤΑ
Ο Θωμάς Μοσχόπουλος σκηνοθετεί την παράσταση "Καντίντ ή Η αισιοδοξία" του Βολταίρου, που ανεβαίνει σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης. Τρεις σημαντικές επιτυχίες του Θεάτρου Πόρτα συνεχίζονται και φέτος: το "Μαύρο χιόνι", η "Μύτη" και η "Δίκη".

ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Ο Γιάννης Μπέζος συνεργάζεται και πάλι με τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη, αυτή τη φορά στους "Γαμπρούς της ευτυχίας" των Νίκου Τσιφόρου-Πολύβιου Βασιλειάδη.

ΣΤΟΑ
"Εγώ, ο Μάρκος Βαμβακάρης" είναι ο τίτλος του μονολόγου που έγραψε η Νάνση Τουμπακάρη και θα ερμηνεύσει τον χειμώνα ο Θανάσης Παπαγεωργίου. Το έργο βασίζεται στις αφηγήσεις του ίδιου του Μάρκου έτσι όπως καταγράφηκαν στο βιβλίο της Αγγελικής Βέλλου-Κάϊλ "Μάρκος Βαμβακάρης, Αυτοβιογραφία".

ΣΦΕΝΔΟΝΗ
Διπλή παρουσία του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη στο θέατρο της οδού Μακρή. Θα επαναληφθεί η επιτυχημένη παράσταση "Τι απέγινε η Μπέιμπι Τζέιν" με τη Ρούλα Πατεράκη και τη Μπέττυ Λιβανού και θα παρουσιαστεί -από τον Ιανουάριο του 2018- η "Αμφιβολία" του Τζον Πάτρικ Σάνλει, με τη Ρούλα Πατεράκη, τον Νίκο Κουρή, τη Λίλα Μπακλέση.

TEMPUS VERUM - ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ
Τον Νοέμβριο θα ανέβουν τα "Λαμπρά παράσιτα" του Philip Ridley, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Χάρη Αττώνη.


Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

3 σχόλια:

  1. Έχω επισκεφθεί το συγκεκριμένο μπλογκ πάνω απο 10 φορές για να ενημέρωνομαι για όλα τα θεατρο-νέα ! Και όποιος με ρωτάει για αυτά;
    Παίρνει τον συγκεκριμένο σύνδεσμο ως απάντηση !
    Πολλά σας μπράβο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκηνοβασίες22/11/17, 3:17 μ.μ.

      Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια!

      Διαγραφή
  2. Κωμωδίες δράμα, χριστουγεννιάτικα, εθνικές εορτές, σκετσάκια, μονόλογοι, θεατρικό έργο κατά παραγγελία, για ηθοποιούς από 5 έως 105 ετών! Κάντε 'κλικ' τώρα στη σελίδα μας κι επιλέξτε το ιδανικό για εσάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή