Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

ΣΚΗΝΟΒΑΣΙΕΣ -- Ιωνικές Γιορτές 2017 στο Άλσος Νέας Σμύρνης

Leave a Comment
(30-7-2017)

O Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης διοργανώνει τις Ιωνικές Γιορτές 2017, από τις 31 Αυγούστου έως τις 8 Οκτωβρίου 2017. Στο Άλσος Νέας Σμύρνης θα φιλοξενηθούν θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, συναυλίες, κινηματογραφικές προβολές, θεατρικές παραστάσεις για παιδιά.
Το Φεστιβάλ θα κλείσει με τον μεγάλο αγώνα ιστορικής μνήμης "Historic Run-Τρέχοντας στην Ιστορία", ένα αθλητικό γεγονός με έντονες αναφορές στην ιστορία της Νέας Σμύρνης και στη συλλογική μνήμη των κατοίκων της, που φέτος θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017.

Το θεατρικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει:

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου
"Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2" του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, σε διασκευή και σκηνοθεσία Κώστα Γάκη, με τον Κωνσταντίνο Μπιμπή, την Αθηνά Μουστάκα, τον Κώστα Γάκη.

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου [ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ]
"Ο μαγικός αυλός", σε κείμενο Κάρμεν Ρουγγέρη και σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη και Χριστίνας Κουλουμπή, με την Αθηνά Δημητρακοπούλου, τον Ιωάννη Κοντέλλη, την Εστέλλα Κοπάνου, την Κωνσταντίνα Λιναρδάτου κ.ά.

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου
"Ο συμβολαιογράφος" του Νίκου Βασιλειάδη, σε σκηνοθεσία Γιώργου Καραμίχου, με την Υρώ Μανέ.

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου
"Για όνομα" των Ματιέ Ντελαπόρτ και Αλεξάντρ ντε λα Πατελιέρ, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, με τη Βίκυ Σταυροπούλου, τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, τον Φάνη Μουρατίδη, τη Μαρία Κωνσταντάκη και τον Αντώνη Λουδάρο.

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου
"Σ΄αγαπάω, αλλά…" των Γιώργου Βάλαρη και Στέλιου Παπαδόπουλου, σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη και Γιώργου Ματαράγκα, με τον Γιώργο Ματαράγκα, τον Πέτρο Ξεκούκη, την Ανδρομάχη Μαρκοπούλου και τη Δανάη Αγγελάτου. 

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου
"Μάνα θα πάω στο Hollywood" της Δήμητρας Παπαδοπούλου, σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού και Δήμητρας Παπαδοπούλου, με τον Θανάση Αλευρά, την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, την Ελένη Ροδά, τον Αντώνη Κρόμπα κ.ά.

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου
"Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν", σε διασκευή, σκηνοθεσία κι ερμηνεία Χριστίνας Αλεξανιάν.

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου
"Το μόνον της ζωής του ταξείδιον" του Γεωργίου Βιζυηνού, σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη, με την Ιωάννα Παππά.

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου
"Φιλιώ Χαϊδεμένου", σε σκηνοθεσία Βασίλη Ευταξόπουλου, με τη Δέσποινα Μπεμπεδέλη, τον Ζαχαρία Καρούνη, τη Μαίρη Σαουσοπούλου κ.ά.

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου
"Το δάνειο" του Τζόρντι Γκαλθεράν, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου και Παντελή Δεντάκη, με τον Μιχάλη Οικονόμου και τον Γιάννη Σαρακατσάνη. 

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου
"Μήδεια" του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη, με την Μαρία Ναυπλιώτου, τον Χάρη Φραγκούλη, τη Φωτεινή Μπαξεβάνη, τον Γεράσιμο Γεννατά κ.ά.

Κυριακή 1 Οκτωβρίου
Θεατρική παράσταση: "Γκιαουρ Ισμηρ: η απιστη Σμυρνη".



Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: