Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

Αύγουστος στη Θερινή Αυλαία

Leave a Comment
H θερινή σκηνή του Θεάτρου Αυλαία επιστρέφει μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, με τέσσερις παραγωγές. Στις 22 Αυγούστου 2014 θα παρουσιαστεί η "Πεντάμορφη και το τέρας", από το Θέατρο του Βορρά, σε σκηνοθεσία Μπήλιως Κωνσταντοπούλου. Ακολουθεί στις 25 του ίδιου μήνα, η "Αντιγόνη" του Σοφοκλή, από τη νεοσύστατη θεατρική ομάδα Omerta.
Η παράσταση συνομιλεί με το έργο του Σοφοκλή πιο αιρετικά με τη συνδρομή αποσπασμάτων από τα κείμενα του Αισχύλου από τους "Επτά επί Θήβας", την "Ισμήνη" του Γιάννη Ρίτσου και την "Αντιγόνη" του Ζαν Ανούιγ.
Οι Storm String Quartet έρχονται για μια συναυλία στις 27 Αυγούστου, ενώ το πρόγραμμα της Θερινής Αυλαίας κλείνει η παράσταση για παιδιά, "Τα παραμύθια των αδελφών Γκριμμ", σε κείμενο και σκηνοθεσία Φώτη Σπύρου, που θα παρουσιαστεί στις 28 Αυγούστου. Νεράιδες, ζώα, ξωτικά, θαυματουργά δαχτυλίδια, περίεργα πουλιά, βασιλιάδες, μάγισσες, πρίγκιπες, πριγκίπισσες, αποτελούν το πολύχρωμο σκηνικό των παραμυθιών σε μια διαδραστική παράσταση με λίμνες, δέντρα, εντυπωσιακά κοστούμια και υπέροχες μουσικές.

Θερινή Αυλαία
Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (πλησίον του περιπτέρου 16)


Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: