Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

Δύο χρόνια Σκηνοβασίες!!!

2 comments
Ήταν 28 Ιανουαρίου 2012 όταν οι Σκηνοβασίες έκαναν την πρώτη —διστακτική, αλλά συνάμα εμποτισμένη με όρεξη και μεράκι για δημιουργία— εμφάνιση τους στην blogoσφαιρα. Στόχος η ανάπτυξη ενός ιστοχώρου που θα φιλοξενεί κείμενα, σκέψεις, ιδέες και προτάσεις που αφορούν το πεδίο των σπουδών μας και τον χώρο που αγαπάμε ιδιαίτερα, το θέατρο.
Η σκέψη υπήρχε καιρό στο μυαλό των πρωτεργατών του blog, αλλά τίποτα δεν θα είχε προχωρήσει αν δεν υπήρχε η παρακίνηση, η παρότρυνση από τη Γλυκερία Καλαϊτζή (ένα μεγάλο ευχαριστώ της ανήκει δικαιωματικά) για τη δημιουργία κάτι καινούργιου και εξειδικευμένου.

Τώρα δύο χρόνια μετά, νέοι συνεργάτες και νέες στήλες έχουν προστεθεί και νέοι φίλοι-αναγνώστες μας γνωρίζουν καθημερινά, αυξάνοντας την απήχηση της δουλειάς μας αλλά και τη χαρά μας.
Με 139.500 επισκέψεις στο blog μας και 1522 φίλους που ακολουθούν τη σελίδα των Σκηνοβασιών στο facebook μέχρι αυτή τη στιγμή, συνεχίζουμε δυναμικά την περιπλάνηση μας στον γοητευτικό κόσμο του θεάτρου και μπαίνουμε στον τρίτο χρόνο της διαδικτυακής μας παρουσίας.
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

2 σχόλια:

  1. Καλή και δημιουργική συνέχεια εύχομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκηνοβασίες3/2/14, 7:21 μ.μ.

      Ευχαριστούμε πολύ και ανταποδίδουμε τις ευχές για καλή συνέχεια και σε σας!

      Διαγραφή