Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

Γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου

Leave a Comment
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα θεάτρου το Θέατρο Τέχνης "Ακτίς Αελίου" και το café-bar Manifesto οργανώνουν μια βραδιά που περιλαμβάνει θεατρικές αναγνώσεις, αποσπάσματα από θεατρικά έργα, μουσική και τραγούδια από το θέατρο αλλά και πολλές εκπλήξεις για το κοινό.

Στις 8 το βράδυ, στον χώρο του Θεάτρου Τέχνης "Ακτίς Αελίου" θα παρουσιαστεί το θεατρικό αναλόγιο για τον Thomas Bernhard Ξύλευση- ένας ερεθισμός, σε σκηνοθετική επιμέλεια του Νίκου Σακαλίδη, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Διαβάζει ο Θωμάς Βελισσάρης.

Στις 10 το βράδυ στο café-bar Manifesto θα παρουσιαστούν αποσπάσματα από το έργο του Thomas Bernhard Ο Θεατροποιός, σε σκηνοθετική επιμέλεια του Τζίμη Κούρτη. 
Συμμετέχουν οι ηθοποιοί Τζίμης Κούρτης και Αλεξάνδρα Κασιούμη.

Τα μεσάνυχτα, στο Manifesto ο θίασος του Θεάτρου Τέχνης "Ακτίς Αελίου" θα παρουσιάσει θεατρικά τραγούδια από τις κατά καιρούς θεατρικές του παραστάσεις καθώς και αγαπημένες μελωδίες συνθετών που έγραψαν μουσική για το θέατρο.

Με αφορμή την γιορτή αυτή το Θέατρο Τέχνης "Ακτίς Αελίου" ανοίγει το αρχείο του και στη διάρκεια της βραδιάς θα χαρίσει στους θεατές του, αλλά και σε όλους όσους θα βρίσκονται στο Manifesto αφίσες, θεατρικά κείμενα, προγράμματα από παραστάσεις του, λευκώματα, μπλουζάκια, CD κ.ά.

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013
Θέατρο Τέχνης Ακτίς Αελίου, (Χριστοπούλου 12, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 229249).
Cafe bar Manifesto, (Δημητρίου Γούναρη 51, Θεσσαλονίκη)




Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: