Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

Athens Video Dance Project 2012

Leave a Comment
To Athens Video Dance Project είναι ένα φεστιβάλ για την τέχνη, τη δημιουργικότητα, τον χορό. Από τις 3 ως τις 7 Οκτωβρίου στο Θέατρο του Νέου Κόσμου συναντώνται οι τέχνες του χορού και του βίντεο με στόχο την διάδοση τους με σύγχρονα μέσα όπως είναι το videodance.
Το πρόγραμμα της φετινής —τρίτης— διοργάνωσης περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ταινίες χορού για την Πίνα Μπάους, τη Σιλβί Γκιλέμ, την Σάσα Βαλτς, προβολές videodance από Ολλανδία, Ελβετία, Βέλγιο, Ιαπωνία, Γαλλία κ.α., παραστάσεις χορού από την Αθανασία Κανελλοπούλου και τους Rubberbodies Collective, τον Ερμή Μαλκότση, την Μπέτυ Δραμισιώτη, τον Αλέξη Τσιάμογλου και τον Κώστα Παντέλη αλλά και σεμινάρια χορού.
Επίσης κατά την διάρκεια του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί η προβολή του videodance Uprooted, αποτέλεσμα του 4 ήμερου σεμιναρίου Outdoor Videodance Project, που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2012 από την Χριστίνα Μερτζάνη και την Χρυσάνθη Μπαδέκα. Μία συνεργασία με το Athens Video Dance Project 2012, το Κέντρο Μελέτης και Χορού Ντάνκαν , το στούντιο φωτογραφίας και βίντεο ΚΛOUK και το European Village.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα: http://www.athensvideodanceproject.gr/

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: