Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

ΣΚΗΝΟΒΑΣΙΕΣ -- Θεατρικό φθινόπωρο 2018 στο Ηρώδειο

Leave a Comment
(15-8-2018)

Το πρόγραμμα των φετινών —εκτός Φεστιβάλ Αθηνών—φθινοπωρινών εκδηλώσεων του Ηρωδείου περιλαμβάνει θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, αλλά και συναυλίες.

Στην ατζέντα των θεατρικών παραστάσεων συναντάμε, κυρίως, παραγωγές που παρουσιάστηκαν στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου και περιόδευσαν στα θέατρα της ελληνικής επικράτειας

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018
"Αγαμέμνων" του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις, με τον Γιάννη Στάνκογλου, τη Μαρία Πρωτόπαππα, τον Θοδωρή Κατσαφάδο, τον Αργύρη Πανταζάρα κ.ά.

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018
"Αχαρνής" του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου, με τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Κώστα Κόκλα, τον Παύλο Χαϊκάλη, τον Τάκη Παπαματθαίου κ.ά.

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018
"Βάτραχοι" του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Κώστα Φιλίππογλου, με τον Λάκη Λαζόπουλο, τη Σοφία Φιλιππίδου, τον Δημήτρη Πιατά, τον Αντώνη Καφετζόπουλο κ.ά.

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018
"Ηλέκτρα" του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη, με τη Λένα Παπαληγούρα, τον Νίκο Κουρή, τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, τον Νίκο Αρβανίτη κ.ά.

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018
"Πλούτος" του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Νικίτα Μιλιβόγεβιτς, με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, τον Γιώργο Γάλλο, τον Μάνο Βακούση, τη Γαλήνη Χατζηπασχάλη κ.ά. 

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018
"Έρωτες και θρήνοι γυναικών από τα έργα του τραγικού ποιητή Ευριπίδη" σε σκηνοθεσία Πάνου Αγγελόπουλου, με την Άννα Φόνσου, τη Μαρία Κίτσου, τη Λένα Δροσάκη, την Κατερίνα Γερονικολού κ.ά.

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018
"Θεσμοφοριάζουσες" του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, τον Μάκη Παπαδημητρίου, τον Γιώργο Χρυσοστόμου, τη Λένα Ουζουνίδου κ.ά.

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018
"Bado Egir-Barefoot in Athens -Socrates’ Life", από το Εθνικό Θέατρο Αιθιοπίας.

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018
"Η θυσία του Αβραάμ" του Βιτσέντζου Κορνάρου, σε σκηνοθεσία Ηλία Μαλανδρή, με τον Νικίτα Τσακίρογλου, τη Δέσποινα Μπεμπεδέλη, τον Γρηγόρη Βαλτινό κ.ά.

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018
"Παναγία η Μητέρα του Φωτός". Ορατόριο του Γ. Θεοφάνους σε κείμενα Ηλία Λιαμή και σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού.




Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: