Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

Ιούλιος στη Θερινή Αυλαία

Leave a Comment
Το Θέατρο Αυλαία, ύστερα από 3 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας αποφάσισε να προχωρήσει και να ανοίξει τα φτερά του δημιουργώντας ένα ανοιχτό θέατρο, την "Θερινή Αυλαία".
Η "Θερινή Αυλαία" λειτουργεί για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2014, μέσα στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, πλησίον του περιπτέρου 16.

To πρόγραμμα της Θερινής Αυλαίας για τον Ιούλιο:

8 Ιουλίου 2014, στις 21:30.
"Ο Έρωτας στη Μάισσα Σαλονίκη", μουσικοθεατρική παράσταση από από τη Θεατρική Ομάδα Καθηγητών "Μίμησις Πράξεως" Δ.Ε. Δ.Θεσ/κης-Περιφερειακής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

9 Ιουλίου 2014, στις 21:30.
"Πέρσες" του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία Βαρβάρας Δούκα.
Η παράσταση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Διεθνές Φεστιβάλ ΙΙFUT, στα φαρσί. Στη φετινή εκδοχή, έξι νέοι άντρες ηθοποιοί, 5 Έλληνες και ένας Ιρανός, υποδύονται όλους τους ρόλους του έργου του Αισχύλου, στην ιστορική μετάφραση του Παναγιώτη Μουλλά.

16 και 17 Ιουλίου 2014, στις 21:00
"Χάιντι, το κορίτσι των βουνών" από την η παιδική σκηνή της Θεατρικής Εταιρίας Μέθεξις.
Η ορφανή Χάιντι πηγαίνει να μείνει στο βουνό με τον γκρινιάρη παππού της που ποτέ δεν είχε γνωρίσει. Οι δυο τους όμως μαθαίνουν με τον καιρό να αγαπούν ο ένας τον άλλο. Ωστόσο η ήρεμη ζωή τους αναστατώνεται με την άφιξη της θείας της Χάιντι που την πιέζει να αποδεχθεί μια ζωή μακριά από τον παππού της και τον Πέτερ για να βρεθεί στο σχολείο, δίπλα στην αυστηρή Φρόιλαιν Ροτενμάιερ και την μικρή Κλάρα. Η απουσία όμως του παππού της είναι μεγάλη και η ηρωίδα μας λαχταρά για τη στιγμή που θα ξαναγυρίσει κοντά του.

22 Ιουλίου 2014, στις 20:30
"Παιδικές ψυχές στα πάρκα", σε σκηνοθεσία Γιάννη Τσιακμάκη, από το Κ.Θ.Β.Ε.
Μια παρέα ηθοποιών και μουσικών ανοίγει μια μαγική βαλίτσα και από μέσα τη ξεχύνονται μουσικά παραμύθια, τραγούδια, χοροί και γέλια για να συντροφεύσουν μικρούς και μεγάλους στις ζεστές καλοκαιρινές μέρες, μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

24 και 25 Ιουλίου 2014, στις 21:00.
"Godspell' του Μάικλ Τέμπελακ, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη, από το Κ.Θ.Β.Ε.
Το μιούζικαλ "Godspell", σε μουσική Stephen Schwartz πρωτοπαρουσιάστηκε το 1970 από φοιτητές στο Carnegie Mellon University στο Pittsburgh της Pennsylvania, αλλά έμελλε ν’ αποτελέσει επιτυχία εντός κι εκτός Broadway.




Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: