Από το Blogger.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: "Υπόγειο" (Αυλαία, 23-26/9), "Προσωπική συμφωνία" (Κολοσσαίον, 25/9-6/10), "Ρένα" (Αριστοτέλειον, 27/9-6/10), "Οθέλλος" (Αμαλία, 2-13/10), "Οι 12 ένορκοι" (Αθήναιον, 4-5/10)

ΣΚΗΝΟΒΑΣΙΕΣ -- Η νέα σεζόν στο Θέατρο ΠΚ

Leave a Comment
(6-10-2017)

Το Θέατρο ΠΚ συμπληρώνει 7 χρόνια θεατρικής παρουσίας και προτείνει ένα ρεπερτόριο με παραστάσεις θεάτρου και σύγχρονου χορού, δίνοντας βήμα σε νέους δημιουργούς με ιδιαίτερες καλλιτεχνικές προτάσεις.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της περιόδου 2017-2018:

από 14 Οκτωβρίου έως 19 Νοεμβρίου 2017 [Κάθε Σάββατο και Κυριακή]
"Στύγα, η θεά των υδάτων", σε σκηνοθεσία και χορογραφία Παύλου Κουρτίδη.
Μία παράσταση σύγχρονου χορού με οκτώ χορευτές, σε μουσική σύνθεση του Βασίλη Τσεντούρου. Ερμηνεύουν: Παύλος Κουρτίδης, Ζωή Σωτηροπούλου, Ιωάννα Κορίνα Παλάσκα, Όλια Μουρουζίδου, Χρίστος Καφετζής, Στεφανία Σωτηροπούλου, Μαρία Βάθη, Έλενα Τσικαλά-Βαφέα.

έως 31 Οκτωβρίου 2017 [Κάθε Δευτέρα και Τρίτη]
"Noise" των Δέσποινας Γιαννούλη, Βαγγέλη Πιτσιλού και Βασιλικής Ταντάουι. 
Συρραφή κειμένων με θέμα την επικοινωνία των ανθρώπων στο χθες και στο σήμερα, που αντιδιαστέλλει τη γλώσσα των social media με τον βωβό κινηματογράφο, το ηχητικό μήνυμα με το γράμμα.
Παίζουν: Δέσποινα Γιαννούλη, Βαγγέλης Πιτσιλός. 

από 20 Οκτωβρίου 2017 [Κάθε Παρασκευή]
"Απίθανο ζευγάρι" της Έλενας Ιωαννίδη, σε σκηνοθεσία Ρέινας Εσκενάζυ.
Δύο εκ διαμέτρου αντίθετοι ήρωες, ο Θωμάς και η Αγάπη βρίσκονται "δεμένοι" σε έναν γάμο που περνάει κρίση. Τη λύση έρχεται να δώσει ένας ψυχολόγος με μια παράξενη μέθοδο που τους προτείνει να ακολουθήσουν.
Παίζουν: Άννα Ίρις, Σταύρος Κανελλίδης.

από 13 Νοεμβρίου 2017 [Κάθε Δευτέρα και Τρίτη]
"Ανώνυμος αποστολέας" του Γιάννη Βασιλακόπουλου, σε σκηνοθεσία Θοδωρή Κωνσταντόπουλου.
Ένας Ρώσος πράκτορας, που μόλις έχει συνταξιοδοτηθεί, αφηγείται την τελευταία του αποστολή, που έχει ως επίκεντρο την Ελλάδα της κρίσης. Ένα αεροπορικό δυστύχημα, που προκάλεσε δεκάδες νεκρούς. Εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ, που προορίζονταν για μια χώρα στο χείλος της χρεωκοπίας. Ένα σύνθετο παιχνίδι κατασκόπων, που παίζεται στην πλάτη ενός ζευγαριού κι απλώνεται σε πολλές χώρες του κόσμου.
Παίζουν: Μαρία Δεληκωνσταντίνου, Νίκος Καραγιώργης, Αποστόλης Οικονόμου, Δήμητρα Στάικου, Δημήτρης Τοπαλίδης. Έκτακτη συμμετοχή: Χρίστος Κάλλοου.

από 2 Δεκεμβρίου 2017 [Κάθε Σάββατο και Κυριακή]
"Δεσποινίς Τζούλια" του Αυγούστου Στρίντμπεργκ, σε σκηνοθεσία Emmanouel Manios.
Σε μία διασκευή του γνωστού έργου, η ιστορία εξελίσσεται στην Αγγλία της δεκαετίας του 1950 μέσα σε ένα εναλλακτικό σκηνικό.
Παίζουν: Έλενα Θωμοπούλου, Νικόλας Μακρής, Βαλίσια Βύζα.

Θέατρο ΠΚ (Κασομούλη 30, μετρό Νέος Κόσμος, Αθήνα, τηλ. 210 9011677)


Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 comments: